Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak saü-ts54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sarman 'antu' derken ney, kastettin kardeşim?

Ben de çok mutlu oldum gerçekten. Yönetimimiz sağolsun. Şimdi bir yabancı forvetle sol açık oyuncu kaldı. Onlar da alınırsa çok güzel ve zengin bir kadromuz olacak hayırlısıyla.
    google da arat başta çıkan link ezikbahçenin taraftar sitesi.
    (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu işi zamanında başka takımların forum sitesinde yaptığım için deneyimliyimdir ve sabıkalıyımdır.
      Bazı mesajlarda dalga geçildiği hissine varıyorum.Umarım kuruntudan ibarettir.

Aynen bende öyle,yakında çıkar kokuları...
      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        habu spor61 in haberi kof çıkarsa çok fena rahmet okuyacam
        başla biz sana yetişiriz spor61 olması muhtemel bir şeyi olmuş demeyi daha sonra transfer bizden öğrenilir diyerek kullanıyo fotomaç 2 yani
        Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• ne juninhosu ne figosu huzurevimi açacaz

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu işi zamanında başka takımların forum sitesinde yaptığım için deneyimliyimdir ve sabıkalıyımdır.
            Bazı mesajlarda dalga geçildiği hissine varıyorum.Umarım kuruntudan ibarettir.
            Ne bakımdan hocam.
            (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• beckham, figo vs, bunlar gecmiste kaldi bitti...

alinacaksa juninho gibi yasi fazla olmayip, hem sahada hemde yönetime yararli olacak isimler alinmali...

bi isim icin beckhami alirsak duman oluruz verdigimiz paralarla... bide durda ugras.

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ne juninhosu ne figosu huzurevimi açacaz
                habu uşak kesin tekkeköylü ne güzel dedun ona daha güzelini yazamadık valla
                Babandamı Alemciydi, eski pirana yeni jaws

Yorum

• ya birakin figoyu migoyu. Selcuk ne oldu. Sevinecem bitti diye ama haber yayilmadi pek.

Yorum

• arkadaşlar selçuk'la burak'ta ki son durum nedir??
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• beckham ismini söyleyen arkadaşın bizimle dalga geçip gemediği konusunda derin şüphelerim var

Yorum

• ya spor 61 nerden bilgi almışki böle haber çıkardı burda bizi çıldırtıyo...

Yorum

• İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya birakin figoyu migoyu. Selcuk ne oldu. Sevinecem bitti diye ama haber yayilmadi pek.
                          ya akşam başkan manisaya gidiyormuş..
                          ya akşam açıklar yarın imza atıyoruz diye, ya da yarın imzada haberimiz olur..

Yorum

• Bence Figo harika olur..

Figo Juninhodan daha iyi, cünkü adam senelerce en üst klasda oynamis..

ve potegizlerin gelmis gecmis en iyisi..

onu getirmek icin kampanya baslatalim benden 50€
                            Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              arkadaşlar selçuk'la burak'ta ki son durum nedir??

beklemedeyiz hala
                              Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• Figo olayını ilk olarak dün gece buraya yazdım. bizzat ağzından dinledim mahmut aksunun.

Yorum

Yükleniyor...
                                X