Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak mesut061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    arkadaş Umut taraftarın sevgilisi oldu. 10 numarayı hakediyor...
    bos bos luzümsüs kosanlar 10 numarayi hakkediyor mus........bende bizim taraftar futbol dan anliyor sanardim....attigi gollere laf yok, kacirdiklarina da yok...ama umut un oynagisina bakarak iyi oyuncu demek hele hele 10 numara demek gercekten yetenekli futbolcularin hakkina girmek demektir.

Not: bu yazim transfer dosyasigla tabiki hic alkasi yok, ama mesut agabeyin yazisini okuduktan bunu yazma mecburlugunu duydum..... türkce yazimin kusurana bakmayin lütfen

Yorum

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      oy hocam oyy yattara gibi buda demek istiyorum onun gibi çalım atmayı seviyor galiba diyorum zate yattara olsaydı herhalde mısırda oynamazdı şu anda ama çalımları bana yattaraı anımsattı
      Öyle olsun ...
      RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Hocanın açıklamalarına bakılırsa transfer devam edecek ya 1 ya 2 oyuncu daha alınacak ...

Kaleci istanbula geldiyse bu kadar olaydan sonra artık biter imzayı atıp Almanyaya gider ...

Kaynak nereden gelebilir demiş ya hoca para da lazım diye ....İyi üst düzey ouuncu demiş ...acaba şu mu olacak

Hüseyin satılıp Alex mi gelecek ? sadece olur mu diye sesli düşündüm

Yorum

• Mehmet Topuz :

“KAYSERİSPOR’A İHANET ETMEM”

Ben hiçbir zaman Kayserispor’a ihanet etmem. Ben aldığımın hakkını vermek zorundayım. Bir takım sizi istiyorsa hemen gitmek gerekmez. Kayseri’de memnun olduğumu hep söyledim. Başkanla zaten baba-oğul gibiyiz. Kazandığımın karşılığını vermek zorundayım. Hiçbir zaman “şu takım beni istiyor” diye düşünmedim. Kafam karışmadı. Kayserispor’a imza attım ve burada mutluyum...

23 Temmuz 2008 18:09
          Maraton
          Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Mehmet Topuz ufak at..
            ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Kayserispor'un 10 tane taraftarı var ihanet etmem diyor.Kime ihanet edeceksin taraftar yok ki ???

Yorum

• İlk olarak DieForYouTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet Topuz :

Ben hiçbir zaman Kayserispor’a ihanet etmem. Ben aldığımın hakkını vermek zorundayım. Bir takım sizi istiyorsa hemen gitmek gerekmez. Kayseri’de memnun olduğumu hep söyledim. Başkanla zaten baba-oğul gibiyiz. Kazandığımın karşılığını vermek zorundayım. Hiçbir zaman “şu takım beni istiyor” diye düşünmedim. Kafam karışmadı. Kayserispor’a imza attım ve burada mutluyum...

Maraton
                Gokhan'ın yanına sen de geleceksın en gec ocakta

Alex ve Topuz'u alırsak sorun kalmaz orta saha da ...
                Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• FB li alex mi ?
                  Mustafa KARA
                  Trabzon ÇayKARA

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İlk önce farabi yazmıştı foruma...

Sonra unutuldu ben yazdım...

Gerçekten videolardan görüldüğü gibi oyuncu...

Yalnız biraz daha kendin oyuncu araştırmanı öneririm...

2 defa gelmişti foruma...
                    Emin misin? Bir arat bakalım Shikabala diye
                    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Mehmet Topuz :

Maraton
                      Yavaş gel Mahmet çayları dökersin , Ulan ! parayı görünce öylede bi gidersin ki...
                      .

Yorum

• İlk olarak ByProfessional tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        FB li alex mi ?
                        internacional'li bizim meşhur alex
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

Mehmet Topuz :

Maraton
                          Topuz noktayı koymuş.

Zaten bize lazım olan oyun kurucu.. Daha tespit edilmiş bir aday yok. Artı kaynak yaratılacak. Tespit edilecek izlenecek pazarlık yapılacak.. Bu transferin gerçekleşmesi 1 ay alır.
                          Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK

Yorum

• yaw bu kapanmış meselelerin bi açılış kaynagı varmı yoksa hayalmı kuruyorsunuz??
                            TS'nin Bursa'daki sesiyiz...Sesimiz hiç susmadı asla susmayacak, asla susturulamayacak!!!!
                            Bmn|Bursa Trabzonsporlular Birliği

Yorum

• Benim tanidigim Mehmet Topuz biz dahil, Türkiye'de hic bir takima gitmez.
                              Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                              Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benim tanidigim Mehmet Topuz biz dahil, Türkiye'de hic bir takima gitmez.
                                Türkiye'de gidebileceği tek kulüp Trabzonspor'dur merak etme

U.D.D (Uyuşturucuya Dur Diyenler)

Yorum

Yükleniyor...
                                X