Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ELA ELA LEOSE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu takımın forvet arkası ve kaleciye acil ihtiyacı var
    zafer ve ısaac ve belçikadan aldığımız adam vercemiz parayla aımar anılablirdi
    hem süksesesi çok olurdu hemde takıma bi kat daha hava katılabilirdi
    hemde başkan verdiği sözü tutmuş olurdu
    ben hala bekliyorum bir yıldız sözü vardı başkanın
    20+ yıldız adayı aldık doymaz bizim taraftar ççç
    Hadi eyvallah..

Yorum

oo hoşgeldin..

başkan ne zaman yıldız sözü verdi? bi söylermisin, ben hiç duymadımda..
      Més que un club!
      Nil Satis Nisi Optimum..
      Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

zafer,isaac ve bekcikali ya verilen bonservis ücreti 1.2 milyon euro.
        bu paraya ancak aimar in ayakkabilarini alabilirdik.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• şu D'Alessandro'yu alsak fena olmaz aslında Zaragoza da bonservisi, san lorenzo' da kiralık oynuyodu Zaragoza'da da oynamayı düşünmüyomuş ve İnternacional talip.Bence Colman'la beraber iyi işler yapabilir yaşlı da değil ayrıca
          En son futbalski60 tarafından düzenlendi; 18.07.2008, 19:22. Sebep: ,,,
          Trabzon SK 1967
          #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            şu D'Alessandro'yu alsak fena olmaz aslında Zaragoza da bonservisi, san lorenzo' da kiralık oynuyodu Zaragoza'da da oynamayı düşünmüyomuş ve İnternacional talip.Bence Colman'la beraber iyi işler yapabilir yaşlı da değil ayrıca
            daha transfer istemek günah valla, yanıcaz cayır cayır..
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• kombine satışlarına göre bir yıldız getirecem diyordu yanlış hatırlamıyorsam

Yorum

kombine satışlarına göre bir yıldız getirecem diyordu yanlış hatırlamıyorsam
                Ben öyle bisi duymadim...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben öyle bisi duymadim...
                  aynen bende duymadım, hatta duyar gibi bile olmadım.. hatta yakınından bile geçtiğini görmedim..o derece..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• bu meltem tvdeki kampanya ne oldu bir yıldızda sen al sakın haydar baş bu paraları çarçur etmesin
                    "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• stuttgart kaptani portekizli meira takimindan ayrilmis.
                      gidecegi kulüp henüz belli degilmis.
                      ben her an bize transfer olabilir diyorum.
                      bizim yönetim hazir transfere baslamisken meira yi da alir bence.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        stuttgart kaptani portekizli meira takimindan ayrilmis.
                        gidecegi kulüp henüz belli degilmis.
                        ben her an bize transfer olabilir diyorum.
                        bizim yönetim hazir transfere baslamisken meira yi da alir bence.
                        onun da gol ortalaması çok düşükBize geleceğine de pek sanmıyorum ben colman'la ikili oluştursun diye D'alessandro diyorum
                        Trabzon SK 1967
                        #8 Adam Maher

Yorum

hemde nasılCavcav daha ölürde vermez bize bu oyuncuyu Isaac kazığından sonra
                          sadece bilal mi yanında engin baytar da gitti sanırsam daha alamayız. aslında bana sıkıntı verdi bu issack transferi ama yönetim bilir işini
                          yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynen bende duymadım, hatta duyar gibi bile olmadım.. hatta yakınından bile geçtiğini görmedim..o derece..
                            Şimdiye kadar yapılan transferlerle geleceğin kadrosunu kurduklarını kaydeden Şener, “Kombine satışlarında kuyrukların olmasını istiyorum. Bu sezon Trabzonspor’un yılı olsun istiyoruz ve bu yolda taraftarın da desteğini bekliyoruz. Bugüne kadar herkes bizi konuştu. Ama taraftarlarımız 9 Haziran’da satışa çıkacak biletlere ilgi gösterirse, asıl sürprizi o zaman gerçekleştireceğiz. Yeni bir yıldız daha transfer etmek için çalışmalarımız sürüyor. Ama dediğim gibi her şey taraftarın kombine biletlere göstereceği ilgiye bağlı” açıklamasını yaptı.

Yorum

onun da gol ortalaması çok düşükBize geleceğine de pek sanmıyorum ben colman'la ikili oluştursun diye D'alessandro diyorum
                              arkadaşim selçuğu unutma bence oda çok yetenekli bir futbolcu top çalan ara pas uzun pas uzaktan şutları ile çok iyi bir kumaş sadece eksikliği dribling. Top sürme yeteneği biraz zayıf buda pek önem taşımaz
                              "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

Kardeşim ne zaman bu foruma girsem senin olumsuz eleştirlerini okuyorum kardeş biraz rahat ol hani ne derler inglizler RELAX RELAX
                                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Yükleniyor...
                                X