Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zafer işi almanya kampında çözülecek gibime geliyor.
    Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bir ortasaha futbolcusu için oynaması en zor liglerden biri Bundesligadır .

Bundesliga'da kendini kanıtlayan bir ortasaha futbolcusu dünyanın hemen her liginde rahatça oynar .
      Konuyla alakası yok ama...

Abi uzun zamandan sonra avatarını değiştiriyorsun... Hemde sanırsam Yıldıray ile...

Bildiğin birşeyler mi var..?
      teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• brazilya ligini izliyodum alex biri penaltıdan 2 cisi uzaktan mükenmel bir gol attı gercekten alınmalı sol kanada.
        BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• merhaba arkadaşlar.
          En son Miraç Atalay Çiftçi tarafından düzenlendi; 07.07.2008, 00:08.

Yorum

• bu siteyi takip ediyordum farklı bir şekilde ama artık bende burda olmak isedim. transfer ile ilgili son gelişme var mı ?

Yorum

• İlk olarak senturkmurat_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu siteyi takip ediyordum farklı bir şekilde ama artık bende burda olmak isedim. transfer ile ilgili son gelişme var mı ?
              zafer yelen pazarlıkları sürüyor.henüz bir gelişme yok.
              Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• İlk olarak guarin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                brazilya ligini izliyodum alex biri penaltıdan 2 cisi uzaktan mükenmel bir gol attı gercekten alınmalı sol kanada.
                hangi kanalda izliyorsun brezilya ligini kardeş
                KUPA başbakan'da... ADALET??

Yorum

• İlk olarak ENGİN ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  hangi kanalda izliyorsun brezilya ligini kardeş
                  ligtv veriyodu az once bitti.miniero da danılinho gelecek vaad eden oyuncu.
                  BiZe HeRyEr TrAbZoN

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Konuyla alakası yok ama...

Abi uzun zamandan sonra avatarını değiştiriyorsun... Hemde sanırsam Yıldıray ile...

Bildiğin birşeyler mi var..?
                    Konuyla alakalı herhangi bir BMN kullanıcısından fazla bilgim olduğunu sanmıyorum .

Fakat Denilson ve Yıldıray'ı bu takımda görmekten zevk alırdım .

Yorum

Konuyla alakalı herhangi bir BMN kullanıcısından fazla bilgim olduğunu sanmıyorum .

Bu sitede ne çok Yıldıray'cı varmış bee...

Yalnız bu cümlen beni biraz çelişkiye soktu abi ; "Konuyla alakalı herhangi bir BMN kullanıcısından fazla bilgim olduğunu sanmıyorum"

Yorum

• Hele bi izleyelim şu takımı, alınan elemanları; o zaman daha kesin yorumlar yaparız.
                        Ben illa bir sol açık alınmalı diyordum ama sanırım Sami bizim için bir süpriz olacak...
                        İnşallah...

Yorum

denilson su anda hangi takimin mali ve nerede oynuyor?
                          denilson transferinin bize sahadan cok namiyla fayda getirecegini düsünüyorum.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Denilson u Marcelinho yu aldığımız sene alabilirdik aslında...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sanırsam serbest şuanda...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Brezilya'nın en sevdiğim takımı (sırf rengi yeşil diye) Palmeiras'da..
                                Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

Yükleniyor...
                                X