Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mahmut Aga Sadri Babayi ikna edip Zaferi getirsin bence.
    her an herşey olabilür..
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mahmut Aga Sadri Babayi ikna edip Zaferi getirsin bence.
      Yeterince genç var kadroda alınacaksa iyi bir isim alınsın...
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• Dün canı sıkılan Riquelme piyasası yaptı. Bugün canı sıkılan Yıldıray dedi. Yarın birisi Quaresma derse şaşırmayacağım.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• demis kadar oldun
          DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
          ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• oo Quaresma'yımı alıyoruz

Şaka biryana güzel bir transfer daha bekliyorum Sadri Başkanımızdan
            Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• Daha transfer yapılmaz bence.

Yorum

• bir arkadaş cıkıp birşey diyor tam 1 gün başlıgın konusu oluyor..

bu başlıkta yıldıray, messi,riqu 'dan başka birşey kosulmaz zaten.. konusacak birşeyde yok cunku
                7n bitirdin bizi

Yorum

• simdi cıkıp biri yine ortaya bise atacak diye cok korkuyorum kesin olsa bile söylemeyin yazmayın buraya
                  DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
                  ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak # Ajmel Ahsas # tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Üçünü toplasan bi adam gibi topçu etmez belki Jabi'den olur ama diğerleri biraz zor...
                    Jabi zaten geldiğinden beri üç futbolcu kadar yer kaplıyor gezegenimizde.

Madem elimizdeler, arkadaşları freekick çalışmalarında baraj olarak görmek isterim.

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Madem elimizdeler, arkadaşları freekick çalışmalarında baraj olarak görmek isterim.

Harikaydı.
                      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• bu baslik aritk kapatilsin.... transfer olursa yine acilir....
                        ayrica bu baslik kapatildimi belki millet diger basliklara daha fazla ilgi gösterir
                        En büyük TS

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          flaş!..flaş!..flaş!..son dakika!

Arjantin milli takımının yıldızı riquelme Trabzonspor'da!..

Böyle bir haber hiçbir zaman olmayacak boşuna beklemeyin!..
                          Olur mu olmaz mı onu bilmem ama olabilirliği var bunun. Bence mümkündür. Bonservisini almamız pek mümkün değil belki ama (zaten bonservisi uygun olsa çoktan başka bir kulüp alırdı) kiralanabileceğini düşünüyorum.. Ve bir yıllık Riquelme katkısının kesinlikle küçümsenmemesi gerektiğini de düşünüyorum. En büyük sorunumuz bence bu yıl Avrupa Kupaları'nda olmayışımız. Çünkü Riqi gibi biri ligi kazanmak için alınmaz. Avrupa'da ileriye doğru birkaç (bir değil bir kaç) adım atmak için alınır. Türkcell Super Lig gibi bir arenada Riquelme'yi alacak kudrete sahip olan bir takım zaten her hal ü karda şampiyon olmalıdır..
                          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• İlk olarak EmrahYalçınalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Jabi zaten geldiğinden beri üç futbolcu kadar yer kaplıyor gezegenimizde.

süper..
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..
                            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Fotomaca göre ergin kiralik gidiyormus .. Insallah ilk defa dogru bir haberdir bu ..

Yorum

• Riquelme gelirse -ki hiç sanmıyorum- Türkiye'ye gelen en iyi yabancı kim tartışmaları da son bulur. Konuşacak laf kalmaz eziklerin ağzında...
                                "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

Yükleniyor...
                                X