Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tüm bu yadıklarınız olursa sizde ellerinize kına yakarsınız Ahmet AYDIN 28 O da olmassa yine sahaya dalar rakip takımın futbolcularına saldırırırsınız.sizin zihniyetteki insanlara ne lazım birlik bütünlük beraberlik,N.A gibi bir başkan Ziya gibi bir hoca lazım.Yönetim tüm gün gece gündüz çalışmış o kadar emek sarf etmiş ne ye yarar,insanlar kombine bilet ,forma alıp bir katkımız olsun diye uğraşsın ,sizi ne ilgilendirir ki bu işler neymiş aldığı futbolcuların hiç biri milli değilmiş( milli takımın nasıl seçildiği belli ) onları fb -gs neden almamış,bırakın bu ezik taraftar pisikolojisini bir kere sen tuttuğun takım değerini bilmekten acizsiz gölge etme başka ihsan istemeyiz
    En son bordobluex tarafından düzenlendi; 09.06.2008, 11:43. Sebep: Mesajın tamamı renkli ve kalın font yazılamaz.

Yorum

• yattara bir sakatlık geçirdi bidaha eski performansına dönemedi ama yakında döner 1983-84 2008-09 Şampiyon TRABZONSPOR
      Övünmek gibi olmasın ama trabzonluyum

Yorum

• nuriye beşiktaş dadanmış 2 milyon kulübe 1 milyon kendisine teklif etmişler kabul etmemiş 2 ona 3 kulübe verelim alalım nuriyi alırız adını da değiştiririz nolacak ziya koyarız olur biter
        *********ŞERAHLI*********

Yorum

• Başlık transfer başlığı !

Konuşulan konu , Guruptan çıkar mıyız !

Trabzonspor'un en kötü futbolcuları !

Konuşulan konu , formalar !

La'lar , Lan'lar havada uçuşuyor !

Son 2-3 gündür , başlığın kalitesi 0 ın altına indi !

Yeter ya !
          Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Yorum

• sakin milet anladık çoğumuz uyumadı pazartesi ve transfer bekliyoruz ama biraz daha sabır hem bakın transfer dönemi resmi olarak henüz başladı biz çoğu yerimizi hallettik kaldı 2 tane transferimiz patlatacak başkan bombayı ondan sonra antrenman...

hem ben bazı topçularda şunu net olarak gördüm 2 milyonluk topçuyu transferin son gününde alıp oynatacağına kamptan önce 500 bine bi topçu alsan aha faydalı olur devre arasına kadar ancak adam oluyorlar yoksa hem kamp dönemi kaynaşma ve teknik direktöre bağlılık ve saygıyı pekiştirirken topçuların tanışıp kaynaşmasını sağlıyor.

ayrıca hazır elimiz değmişken şunu da alsak felan diyerek bazı değerlerimizi baltalamıyalım

onur tolga gelecek vadeder
              sol kanata aldığımız gençlerde
              ayrıca altyapıda da bir iki kıvılcım var

unutmayın gökhan adam olmaz diye gönderildi tsl de gol kralı oldu
              tekke zorla atıldı resmen takımdan sonra patlama yaptı
              ergini izlerken saç baş yoluyorum ama unutmayın bu çocuğu altyapıda da gördük
              keza serkan balcı tayfun

bazı şeyleri yaparken illa transfere bel bağlamamak gerek biz onlara bişeyler verirsek azıcık da olsa 20 bin kişinin azar azar verdiği uçurur onları
              *********ŞERAHLI*********

Yorum

• evet bencede değerlerimiz altalamamlıyız. zaten bir takımın en büyük zenginliği paf takımı dolayısıyla gençleridir. ama şuda varki nasılki emre hagiden, semih anelkadan van hoydonktan bişeyler öğrenerek kendin geliştirdiyse, bizim genç fidanlarımızda tecrübeli yetenkli transferlerden çok şeyler öğrene bilir.
                bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• İlk olarak Ahmet AYDIN-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bu nasıl bir transfer politikasıdır...alınan adamların hiçbiri hocanın istediği adamlar değil...iyi futbolcular olsa idi ya fatih hoca milli takıma alırdı ya da istanbul kulüpleri kapardı...hocayla yönetim anlaşamıyor...yakında yolları ayırırlar...ondan sonra yönetim de istifa eder...sezon başlamadan büyük başkan nuri ve büyük hoca ziya geri döner...onun için bir kaç iyi basan ön libero almalıyız...

Çok "objektif" ve bilimsel bir yorum mu oldu ne?
                  İçindeki düşmanlara inat, başarıda ben ya da benim desteklediğim adamlar yoksa başarı gelmesin diyen hainlere inat, bizden görünüp bizden olmayanlara inat, her türlü felaket tellallarına inat, bütün provakatörlere inat;
                  SADRİ BAŞKAN+ERSUN HOCA+GERÇEK TARAFTAR bir gün TRABZONSPOR'umuzu ŞAMPİYON yapacak!!!
                  SUAT KALKAN

Tekrar anlayarak okuman için kendi mesajımı alıntı yapıyorum.
                  Umarım "aciz" gibi laflarını geri alırsın.
                  En son Ahmet AYDIN-28 tarafından düzenlendi; 09.06.2008, 11:22. Sebep: yanlış anlama
                  Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......

Yorum

• konu 2008-2009 transfer dosyası değilmi onla alakalı bi yorum yazalım ozman

TRABZONSPOR özer hurmacıyı alıcakmış doğrumu ??

Yorum

• Hrvoje Cale Şamil Ekinci müzesini ziyaret etti

Yeni transferimiz Hrvoje Cale kulübümüzün tarihi başarılarının sergilendiği Şamil Ekinci Müzesi ve H. Avni Aker Stadı’nı ziyaret etti.
                      İlk olarak TS Clup mağazasını gezen genç oyuncu daha sonra Şamil Ekinci Müzesini ziyaret ederek, kulübümüzün tarihi ve müzede yer alan kupalar hakkında Genel Müdür Yardımcımız Altuğ Atalay’dan bilgiler aldılar.

Cale, müze ziyareti sonrası H. Avni Aker Stadı’nı gezdi.

Yorum

• Cezayı gerektirecek kişiselleştirecek mesajlar yazmayın dedik yazanlar oldu. Kaçınılmaz olarak ceza aldılar.

Hiç kimse sizin birbirinizle olan muhabetlerinizi okumak zorunda değil.

BMN forumları bu amaca hizmet etmiyor. Bu ve benzer amaçlarını gerçekleştirmek isteyen arkadaşlar için bir sürü site ve forum var. Biz en iyisi sizi hiç tutmayalım arkadaşlar.

Hal böyle iken şimdi bir başka yöntemi mecburen devreye sokacağız. Transfer konuları haricinde yazı yazanlara, ilgili mesajların dışına çıkanlara, mesajlarını kişilerin üzerine kuranlara, sorgusuz sualsiz ceza vereceğiz.

Gereğince hareket edilmesi dileğimizle...
                        Trabzonspor √
                        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                        İki Renk ve Asalet √
                        BordoMavi.Net √

Yorum

• bakalım bu hafta bize hangi futbolcuları getirecekk
                          Kabus Geri Dönüyor!!!
                          İnadına Trabzonspor!!!

Yorum

• Yönetim !

Beklemedeyiz, sakin olmamız gerektiğinin farkındayız...

Harika geçen transfer döneminin iyi bitirilmesini,
                            yani final vuruşunun iyi yapılmasını temenni ediyoruz.

Bir kaleci ve bir forvet..

Yorum

• Ayrıca şunu söylemek istiyorum arkadaşlar
                              BMN Yönetimi olarak ilgilenmek zorunda olduğumuz moderasyon bekleyen bir sürü konu ve başlıklarımız mevcut. BMN yöneticilerini bu başlıkda moderasyon ve kontrol yapmaya zorlayarak diğer başlıklarda yapmamız gerekenlere engel oluyorsunuz. Bunun vebali de sebeb olanlaradır. Yani yazmak sadece üstün körü yazmak da değildir arkadaşlar. İşin ucu görüyorsunuz nerelere varabiliyor.

Samimiyetle gereken hassasiyetleri göstereceğinize eminim.

Selamlarımla,
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

• Transfer sezonu başlamadan hemen hemen tüm transferleri bitirdi Sadri Şener ve ekibi. Son transferimiz 1 - 1,5 hafta önce Gökhan Ünal oldu. Koca bir yaz dönemi bu başlık hiç çekilmeyecek Çünkü konuşacağımız transfer olmayacak. Birbirimizi yemezsek iyidir burada

Bir kaleci , bir sol açık ve bir pivot santraforla bitirelim şu transfer dönemini.

Bu sene 7'rmeyeceğiz.
                                Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                                iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                                “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                                Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Yükleniyor...
                                X