Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak josehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yaw murat kardeşim ben BNM ye fazla bakamıom bi sorayım dedim niye ters cevap veriosunki bilmiodum ögrendim ayıp bi tarafıda yok tam adres nerde var peki bi de onu sorayımTEŞEKKÜRLER.....
    kardeşim ters cevap vermedim kusurluk birşey yok sen yanlış anlamışsın buyur linki trabzonsporlusun sana ters bişe dermiyim hiçhttp://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=9210
    SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
    SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
    SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• İlk olarak josehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/YATTARA/Desktop/Kadro.jpg[/IMG]
      krizsin ya

Yorum

• Yaptığımız transfer gümbürtüye gitmesin diye transferi Milli Takımın Türkiyeye dönüşünden 3-5 gün sonra yaparlar diye düşünüyorum....

Yorum

• engin baytar yalanini ortaya atan haber 61 nerede?hacisalihoglunun bugün yaptigi aciklamalardan anladigim kadariyla bu futbolcu gündemimizde bile yok.bunlar yalan haber yapmanin adabini bile bilmiyorlar.yazik dogrusu...
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• benim bildiğim kadaryla aimar 2 ayağınıda etkili kullanıyor sol ayagını daha etkili kullanıyor diye biliyorum yanlıış biliyor olabilirim tabi
            ŞaMPiYoN TRaBZoNSPoR

Yorum

• eywaallah KARDEŞ saol

İlk olarak murat aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kardeşim ters cevap vermedim kusurluk birşey yok sen yanlış anlamışsın buyur linki trabzonsporlusun sana ters bişe dermiyim hiçhttp://forum.bordomavi.net/showthread.php?t=9210

Saol kardeş
              __________________________________________________ ______________________

Bir Trabzonsporluya Canımı Hiç Düşünmeden veririm Çünkü; o Can Değerli Bir İnsanda.!!

Yorum

• İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                recoba nın alınması bize çok yararlı olmaz diye düşünüyorum....
                recoba bize çok yararlı olur diye düşünüyorum
                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• FATİH ALTUNDAĞ TRABZONSPOR'DA

SYLVA'DA ÖNEMLİ BİR SORUN YOK

ZAFER YELEN İÇİN GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Bugün Mahmut Aksu beyin acıklamaları bunlar cok kaliteli yetenekler transfer ediliyor Ersun Hoca zamanında Manisadaykende Fatihi cok almak istemisti yeni Hakan Balta geliyor gibi
                  2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Hiç Sorma

İlk olarak brutalize tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    krizsin ya

yaw Pc ne oldu annamadın bi resim atmışım yazıu yazdgım yere böle ayarsız bişiy oldu:Ç şaşırdım

Yorum

• aimarda iyi olur recobada ama recoba gibi sol ayagını kullanan birkac oyuncu vardır rivaldo ve nakamura hatta bunlardan daha tekniktirrr
                      ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Almanyadan genc golcü gelecegini düsünüyorum duyumlarıma göre Ömer Şişmanoğlunu istiyormus Ersun Hoca

1989 dogumlu genc golcü Almanyanın St Pauli takımında oynuyor bu sene 27 macda 5 gol kaydetmis 5 kez U18 Millli takımının formasını giymis 1 gol kaydetmis fizigi süper 1.87 cm boyunda Holoskoyu andırıyor

En son marcelinhos100 tarafından düzenlendi; 16.06.2008, 18:27.
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Murat kardeş yaw bu 45 lira çook ucuz aslında burdan gitme imkanım olabliomu BMN ile bilgi verirmsin Ayrı bi bilgi

Yorum

• Kafayı Aimar’a taktı bir kere
                            Tam 16 imza attırdı. Hala doymadı. Başkan Şener ‘Alıcam da alıcam’ diyor. Bordo-mavili taraftarlar umutla bekliyor. Bu iş tamam gibi...
                            TRABZONSPOR’UN renklerine bağlamak istediği son isim tüm şehrin iştahını kabartıyor. Hatta Karadeniz’de dalgalar bile bir başka coşuyor... Deneyimli bir orta saha transferi yapmayı planlayan bordo-mavili yönetimin bir süredir ilgilendiği dünyaca ünlü oyuncu Pablo Aimar için Başkan Sadri Şener’in kesenin ağzını sonuna kadar açtığı öğrenildi. Bu işi kendisine bir onur meselesi haline dönüştüren Şener, “Transfer olursa hem marka değerimiz artar hem de itibarımız” diyor.İSPANYA’da küme düşen R.Zaragoza’da forma giyen Arjantinli’nin transferi için Colman’ın da devrede olduğu belirtildi. Bordo-mavililerin Arjantinli oyuncusu Colman’ın vatandaşını ikna edebilmek için sık sık telefonla görüştüğü kaydedildi. Başkan ise taraftarlara da mesaj yollayıp, “Siz kombinelere gereken ilgiyi gösterin, biz de yönetim olarak bombaları patlatalım” diyerek hedeflenen 15 bin rakamına ulaşmak istediklerini kaydetti.Turgut ÖZDEMİR

Fotospor Sayfasından Alıntı....

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Almanyadan genc golcü gelecegini düsünüyorum duyumlarıma göre Ömer Şişmanoğlunu istiyormus Ersun Hoca
                              wuppertal dan mahir saglik neden alin(a)madi merak ediyorum.almanya 3.liginde 27 gol atan bir 25 yasindaki bir futbolcu bu takima kazandirilabilmelíydi.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Almanyadan genc golcü gelecegini düsünüyorum duyumlarıma göre Ömer Şişmanoğlunu istiyormus Ersun Hoca
                                Ömer Şişmanoğlu'da kim ya ??
                                Daha çok yönetici adına benziyo

Yorum

Yükleniyor...
                                X