Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benim aklım hala Shovkovsky de...

Bu kaleci bizim lig te pek iş yapmaz Sylva.Jefferson gibi paso atlıo yan toplara artistik olarak...O da göze hoş geliyor...

Yorum

• İlk olarak kaliontzidis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benim aklım hala Shovkovsky de...

Bu kaleci bizim lig te pek iş yapmaz Sylva.Jefferson gibi paso atlıo yan toplara artistik olarak...O da göze hoş geliyor...
      bzim ligde iş yapamayan kaleci
      şampiyonlar ligi ve fransa liginde iş yapacak

Yorum

• İlk olarak abbas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet benimde dikkatimi çekti Maurito. Nedir ne değildir bilir misin farabi?
        Konumuz değil ama sene başında arap ülkelerin liglerine bayağı ilgiliydim . Uydu yayınlarının kolay ulaşılabilir olmasıda etkendi .

Kısaca bahsedersek ; Maurito Angola milli takımının 10 numarası . Forvet arkası oynuyor . Yattara kadar bire birde etkili futbolcu . Fizik olarak daha güçlü , cepheden şutlarda başarılı , forvetlere iyi paslar çıkarıyor ama Yattara kadar çizgide verimli değil. ( zaten çizgide oynayan en iyi afrikalı futbolcu Yattara olma ihtimalide yüksek )

Kuveyt liginin en değerli oyuncularından biri olsada şüpheyle yaklaşmak gerek fakat milli takımda manucho ( manucho bu yılki ManU transferlerinden biri ) kadar göze çarpıyor . Angola milli takımı yükselişte a milli takımlarındaki gençler ve u21 futbolcuları yavaş yavaş önemli liglerde yer bulmaya başladı .

26 yaşında olması önemli liglee geçişi için büyük dezavantaj . Ancak Türkiye liginde her hangi bir klübün yıldızı olabilir .

Yorum

• valla bende sylva yı iyi kaleci bilirdim, moralim bozuldu şimdi.. youtube çıktı mertlik bozuldu arkadaş..
          Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• bu takıma tecrübe sahibi bir kaleci şart.alındıysa iyi olmuş.şampiyonlar ligi tecrübesi yeter.tolga ve onurla asla olmaz bu iş.

Yorum

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bzim ligde iş yapamayan kaleci
              şampiyonlar ligi ve fransa liginde iş yapacak

Y ben daha iyisi alınırdı diye düşünüyorum renktaş...Sylva o kadar da iyi değil bana göre.Ama sizler beğendiyseniz sorun yok...

Yorum

• Gözünüz aydın geliyormuş....

Sylva'da sorun yok
                Bugün İstanbul'a gelmesi planlanan kaleci Tony Sylva, gelecek hafta Trabzon'da olacak.
                10 Haziran 2008 16:50
                Trabzonspor'un bugün İstanbul'a getirtmeyi planladığı Fransa'nın Lille takımının Senegalli kalecisi Tony Sylva, gelecek hafta Trabzon'da olacak.
                Kulüp İdari İşleri Sorumlusu Caner Çuvalcıoğlu, Senegalli kalecinin transferinde bir sorun yaşanmadığını belirtti.

Senegal Milli Takımı kampında bulunan oyuncunun teknik heyetten izin alamadığı için bugün Türkiye'ye gelemediğini belirten Çuvalcıoğlu, "Dünya Kupası Afrika Grubu eleme maçları var. Bu maçı oynadıktan sonra Pazartesi günü Trabzon'a gelecek" diye konuştu.

Yorum

• kardeş bizde sabahtan beri bunları sölüoruz ama bazen anlamak istemeyen arkadaşlar war yada kanında trabzon kanı olduğu için kendi bildiğinden vazgeçmioo şimdi kabul edelim bizim ora hep kendi bildiğini savunur yanlışda olsa
                  bordomavi.net | Trabzonsporlular Birliği 1999

Yorum

• İlk olarak eminbayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    valla burda tunus iki kere gidiyo kaleye ikiside gol oluyo..
                    Evet kötü kaleci doğru söylüyorsun vazgeçelim almaktan ...
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak kaliontzidis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Y ben daha iyisi alınırdı diye düşünüyorum renktaş...Sylva o kadar da iyi değil bana göre.Ama sizler beğendiyseniz sorun yok...
                      daha iyisi top class kaleciler..
                      avrupada yokken de top class kaleci zor olur..

Yorum

• İlk olarak eminbayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        valla burda tunus iki kere gidiyo kaleye ikiside gol oluyo..
                        2 golde de hatası yok
                        özellikle 2. golü dünyada tutacak kaleci yok yada 1-2 tane var

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Konumuz değil ama sene başında arap ülkelerin liglerine bayağı ilgiliydim . Uydu yayınlarının kolay ulaşılabilir olmasıda etkendi .

Kısaca bahsedersek ; Maurito Angola milli takımının 10 numarası . Forvet arkası oynuyor . Yattara kadar bire birde etkili futbolcu . Fizik olarak daha güçlü , cepheden şutlarda başarılı , forvetlere iyi paslar çıkarıyor ama Yattara kadar çizgide verimli değil. ( zaten çizgide oynayan en iyi afrikalı futbolcu Yattara olma ihtimalide yüksek )

Kuveyt liginin en değerli oyuncularından biri olsada şüpheyle yaklaşmak gerek fakat milli takımda manucho ( manucho bu yılki ManU transferlerinden biri ) kadar göze çarpıyor . Angola milli takımı yükselişte a milli takımlarındaki gençler ve u21 futbolcuları yavaş yavaş önemli liglerde yer bulmaya başladı .

26 yaşında olması önemli liglee geçişi için büyük dezavantaj . Ancak Türkiye liginde her hangi bir klübün yıldızı olabilir .
                          Fiyatı da pahalı değil aslında. Aslında ihtiyacımız olan bir oyuncu. 3 kişilik yabancı kontenjanımız var. Lig uzun maraton diyorum neden olmasın diyorum. Ama bu işlerde burdan bizim beğenmemizle olmuyor tabi...
                          sürmene

Yorum

• m_fatih_y kardeşim sylva ' yı beğenmeyen arkadaşlara Türkiye'deki top class kalecileri sayar mısın sen daha iyi takip ediyorsun diye söyledim
                            RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Caner Çuvalcuoğlı bırakmamışmıydı yahu...

Yorum

• şu morais haberi doğru mu???
                                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

Yükleniyor...
                                X