Herkes fikir urtemkete ozgurdur. "Yildiray basarili olamaz" deme ozgurlugu vardir herkesin. Biraz daha sag duyulu olalim bence.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Yıldıray la konuştum gelmiyorum çünkü kimse çağırmadı dedi
görüşüldüğü biliniyor zaten..
neyine çağırmamış.
Yorum
-
İlk olarak Ts_CLuB1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleucagın yakıtı bitmiş geri gitdi
Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61
Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA
Yorum
-
İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanlış anlamayında.. daha yeni eve geldim, uçaktaki 10 numaraya ne oldu??hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
Yorum
-
İlk olarak murat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHerkes fikir urtemkete ozgurdur. "Yildiray basarili olamaz" deme ozgurlugu vardir herkesin. Biraz daha sag duyulu olalim bence.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende Yıldıray la konuştum gelmiyorum çünkü kimse çağırmadı dediKOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?
Yorum
-
İlk olarak robinhood61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegüzel de sen yıldırayın nesi oluyorsun ?RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilete ismini yanlış yazmışlar 10 numaranınteκ κardeş dгogнeda uпiтed
Yorum
-
Bir an aklıma geçen transfer sezonunun son günü, hatta son saatleri geldi. Kabus gibiydi, en küçük bir transfer haberi umuduyla saatleri sayıyorduk. Geceyarısına kadar beklemiştik ama sonuç nafileydi. Şimdi ise, yönetimimiz daha transfer sezonu resmi olarak yeni açıldığı halde kadromuza hepimizin onayladığı bir sürü yeni futbolcu kattı. Buna rağmen hala muhalefet eden insanların olduğunu görmek çok can sıkıcı.
Yorum
-
İlk olarak poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleResmi sitede duyurulmadan burada başlık açılması riskli.
Badaloğlu'ndan tüyo aldıysanız bir şey diyemem, ama acele edilmiş gibi geliyor bana.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
Yorum