İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
-
Yahu ne Selçuk'muş bea.
Bakın bu bizim yerel sitelere güvenmeyin...
Yönetime göre aradaki fark büyük ama kapanır diyorlar.
Yelkenler fora yani ama herşey bitmiş değil.
O yüzden ufak bir pürüzde işler olmazsa geçen seneki durumlara düşmemek için az daha sabır...Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak Adem CAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah tan karacaahmet e felan bunlar bakmıyor o zaman
nebbaş mıydı debbaş mıydı neydi.
ulan habu kadar zorlanır mı?
alacaz işte ne kasıonuz ki
Yorum
-
İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala çizmezse diye bi ihtimal koymuşsun oraya?
Şu saatten sonra bitmeli zaten. Yarına bile sarkmasın bu gece bitsin bu transfer
Değmeyin keyfime daha sonra.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
BU AKŞAM İKİ BOMBA PATLAYABİLİR!.27 Mayıs 2008 19:34
Burak ve Selçuk'un transferi konusunda Trabzonspor ve Manisaspor kulüpleri anlaşmaya varmış değil. Ama anlaşmaya yakınlar. Trabzonspor yöneticisi Saner Ayar bu akşam Kenan Yaralı ile bir araya gelecek ve transferi sonlandırmaya çalışacak. Saner Ayar’ın bu transfer için: “bu akşam olmazsa yarına da sarkabilir” dediği öğrenildi.
Bu akşam veya yarın bu oyuncuların transferleri konusunda önemli gelişmeler olabilir.
NOT: Teknik direktör Ersun Yanal da şu an yurtdışında ve Trabzonspor'un yabancı forvet arayışını bizzat sürdürüyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: CAN KARYAĞDI
Arkadaşlar haber koyuldumu bilmiyorum.Koyulduysa özür dilerim.
Haberin altındaki yerde yazan bilgiye göre Ersun Hoca kızına bakmaya değil forvet bakmaya İngiltereye gitmiş.Oooohhhh süper haber....ŞOV BAŞLIYOR....
Yorum
-
İlk olarak wien_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAslinda su kollerin yasi 35 ve kontrati devam ediyor olmasaydi iyi bir pivot santrafor olurdu,hem cok da sempatik geliyo bana nedense..Bide kluivert var ,kontrati bitmis ve 31 yasinda sizce santrafor ihtiyacimizi karsilamazmi..
Yorum
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülela habunlar mezar kazıp altın diş arar.
nebbaş mıydı debbaş mıydı neydi.
ulan habu kadar zorlanır mı?
alacaz işte ne kasıonuz ki..TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi güven sen aldık biz Selçuk İnan'ıŞu saatten sonra bitmeli zaten. Yarına bile sarkmasın bu gece bitsin bu transfer
Değmeyin keyfime daha sonra.
A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
İlk olarak b_m_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen katılıyorum.sistem konusunda 4 4 2 den 4 5 1 e dönülür.bir kere asrın transferini yapmış oluruz türkiye'de.figo transferiyle dünyada da adımız biraz duyulur.yani bu kadar büyük bir yıldız için 2,5 avroluk riske girilmiyorsa yazık.1+1 opsiyon hakkı bizde olan sözleşme yapılabilir.sürmene
Yorum
-
İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlacaz Selçuk'u vuracaz kırbacı vuracaz kırbacı...Manisa başkanına mı
Yorum
Yorum