İlk olarak Eomer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
O zaman kimse izlemesin kardeşim . Aynı saattlerde Ergun Ata,Can Karyağdının olduğu Karambol programı vardı ben onu izledim. Bunlara prim yaptırmazsak yola geleceklerdir. Ama bizim halkımız böyle şeylere çok meraklı. Güzel fikirler verenlere önem vermezler ama kim eleştiriyorsa,tartışma çıkarıyorsa hemen oraya koşarlar.
Yorum
-
FİGO Trabzon'a gelmek istemiş
27 Mayıs 2008 / 11:36
Dünyaca ünlü yıldız Figo Trabzonspor'da futbol oynamak istemiş.
HABER61Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
haber61 gene başladı sallamaya..
bide ben şu gazetelerde geçen muhabbetleri hiç sevmiyoru....adamlar bi dünya isim sayıyorlar farklı farklı...sonra takım o saydığı isimlerden biriyle sözleşme imzalayınca...aeski haberlerden alıntı yapıp...işte falanca futbolcunun 15 gün önce ts ye geleceğini duyurmuştuk diyorlar....şimdi figo için aynı şleeri sölüyorlar..sonradan eğer olursa biz demiştik demek için..hani ersun hoca çok kaliteli tecrübeli bir orta saha ile konusuyor dedikodusu varya :...ya tutarsaEn son DNA-TS tarafından düzenlendi; 27.05.2008, 11:45.
Yorum
-
İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFİGO Trabzon'a gelmek istemiş
HABER61
Bende gelsem 40 yaşına Muşspor bana yıllık 3 milyon euro önerse bende orda oynamak isterdim...Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak DNA-TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaber61 gene başladı sallamaya
Yorum
-
İlk olarak TSezgin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledogruymus dün TVde bir yönetici söyledi
Yorum
-
İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBattı balık yan gider.Alalım Figoyu be.
kombineler rekor kirar, formalarda figo....
Yorum
-
İlk olarak iril tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFİGO Trabzon'a gelmek istemiş
HABER61TRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
-
Adamlar bize figoyu önermiş. Bonservisi yok yıllık 4,5 m euro verirseniz oynar diye. bizimkiler başından savmak için 2,5 olursa tamam demişler. Bunun üzerine figo kulübe fax çekmiş kabul ediyorum ne zaman geliyim diye.Trabzonda 70 yaşındaki nine bile Trabzonspor'u konuşur. Bu durum dünyanın başka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK
Yorum
-
İlk olarak Alphaville61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer bu haber doğruysa Ayetullah Hümeyni olayım
RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012
UNUTMA UNUTTURMA
Yorum
Yorum