bizamanlar böyle bi soner vardı bizde onu hatırlattı bu usak saclarda onun gibi kıvırcık boyuda ondan pek kısa degil aslında alınabilir adam bonserviside yok al dursun taraftarı stada cekersin hic bise yapmazsa galip oldugun maclarda son 10 dakka 20 dakka taraftara sov yapar cosdurur taraftara 6+2 nede olsa yabancı hakkı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleanlamadinmi yoksa isinemi gelmedi?? diyorumki daha ozamanlar 1.siniftaydin normaldir tanimaman.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ilk geldiği günü hatırlıyorum, karel d'hane beraber geldiler,hatta ilk maçında mı ne tsyd kupası galiba, yattara ortaladı k. d'hane vurdu gol oldu"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben ilk geldiği günü hatırlıyorum, karel d'hane beraber geldiler,hatta ilk maçında mı ne tsyd kupası galiba, yattara ortaladı k. d'hane vurdu gol olduSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyi iyi yasi gencmis daha belki 25ine kadar bi 10cm daha atar.
sevgili renktaşlarım hiçbirinize muhalefet olmak amacım değil ancak biraz yanlış düşünüyorsunuz.siz de ben de trabzonspor'un menfaatleri için endişelenen ve gecenin bir körü burada fikir belirten insanlarız. ben sadece ihtiyacımız olan futbolcu profili bu değil demeye çalıştım. almayalım demiyorum ama öncelik olmamalı o tarz bir oyuncu.Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir yıldız alınacak diye biliyorum bende inşallah olur bu genç kadro ya bir yıldız şarttır bence
ağaoğlunu sözünü tutmaya çağırıyorum
aslında ana sayfada bi yazı yazılabilir sonuçta bmn de yezılan herşey ses getiriyor bi yazılsa ağaoğluda bir an önce devreye girer heralde
eger var idiyse ozaman bi mail atin sayin agaoglunaSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Elton inanılmaz bir şey ya !Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyni macta seyirciye kol hareketi yaptigi icin ikinci saridan kirmizi yedi.
kırmızı yediği maç deplasmandaki konya maçıydı ligin ilk haftasındaki
Yorum
-
İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynı maç değil o kırmızı yediği. arkadaşın dediği hazırlık maçı
kırmızı yediği maç deplasmandaki konya maçıydı ligin ilk haftasındakiSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
Yorum