Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bizamanlar böyle bi soner vardı bizde onu hatırlattı bu usak saclarda onun gibi kıvırcık boyuda ondan pek kısa degil aslında alınabilir adam bonserviside yok al dursun taraftarı stada cekersin hic bise yapmazsa galip oldugun maclarda son 10 dakka 20 dakka taraftara sov yapar cosdurur taraftara 6+2 nede olsa yabancı hakkı
    !

Yorum

• hadi sanada iyi geceler rama61 yarin anlatirim sana ruyami.
      Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
      Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...

Yorum

• Taraftara inanılmaz bir heyecan getireceği ve popülaritemizi artıracağı kesin...
        Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
        Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          anlamadinmi yoksa isinemi gelmedi?? diyorumki daha ozamanlar 1.siniftaydin normaldir tanimaman.
          ben ilk geldiği günü hatırlıyorum, karel d'hane beraber geldiler,hatta ilk maçında mı ne tsyd kupası galiba, yattara ortaladı k. d'hane vurdu gol oldu

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben ilk geldiği günü hatırlıyorum, karel d'hane beraber geldiler,hatta ilk maçında mı ne tsyd kupası galiba, yattara ortaladı k. d'hane vurdu gol oldu
            Ayni macta seyirciye kol hareketi yaptigi icin ikinci saridan kirmizi yedi.
            "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
            "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
            Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• bir yıldız alınacak diye biliyorum bende inşallah olur bu genç kadro ya bir yıldız şarttır bence

ağaoğlunu sözünü tutmaya çağırıyorum

aslında ana sayfada bi yazı yazılabilir sonuçta bmn de yezılan herşey ses getiriyor bi yazılsa ağaoğluda bir an önce devreye girer heralde

Yorum

• İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                neyse mustafa yat yarin okul yokmu senin, gec kalirsin sonra okula
                Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

• Bu Elton inanılmaz bir şey ya !

Yorum

• İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyi iyi yasi gencmis daha belki 25ine kadar bi 10cm daha atar.
                    ahahaha. uyku arifesi ne güzel güldüm ya.

sevgili renktaşlarım hiçbirinize muhalefet olmak amacım değil ancak biraz yanlış düşünüyorsunuz.siz de ben de trabzonspor'un menfaatleri için endişelenen ve gecenin bir körü burada fikir belirten insanlarız. ben sadece ihtiyacımız olan futbolcu profili bu değil demeye çalıştım. almayalım demiyorum ama öncelik olmamalı o tarz bir oyuncu.
                    Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bir yıldız alınacak diye biliyorum bende inşallah olur bu genç kadro ya bir yıldız şarttır bence

ağaoğlunu sözünü tutmaya çağırıyorum

aslında ana sayfada bi yazı yazılabilir sonuçta bmn de yezılan herşey ses getiriyor bi yazılsa ağaoğluda bir an önce devreye girer heralde
                      agaoglunun yildiz sozumu vardi???
                      eger var idiyse ozaman bi mail atin sayin agaogluna

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu Elton inanılmaz bir şey ya !
                        gercekten oyle ben boyle bisey gormedim yahuu. adamda kafa haric hersey var.

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayni macta seyirciye kol hareketi yaptigi icin ikinci saridan kirmizi yedi.
                          aynı maç değil o kırmızı yediği. arkadaşın dediği hazırlık maçı
                          kırmızı yediği maç deplasmandaki konya maçıydı ligin ilk haftasındaki

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynı maç değil o kırmızı yediği. arkadaşın dediği hazırlık maçı
                            kırmızı yediği maç deplasmandaki konya maçıydı ligin ilk haftasındaki
                            bravo hatta golden sonra yapti o hareketi ilk maciydi

Yorum

• galiba bu elton dunyanin en kucuk boylu futbolcusu bi forumda okudum demin.

Yorum

• Transfermarket de bu adam boşta görünüyor.
                                Bence yabancı kontenjanı harcansın bu adam için.
                                Ziyanı yok.

Yorum

Yükleniyor...
                                X