cernat olmassa Elton derim ben.zaman var biran önce E.Yanal izlesin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
oyun kurucuda ibricici alsak tamam olur. yani solda elton sagda yattara ortada ibricic ilerdede rukavina ozaman bak noluyor.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Domuzdan post, fenerliden dost olmaz...
Yorum
-
İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi izleyin sunu ya adam gercekten muthis.
bu adami kesin birisi alacak bidahaki sezon. takip edecem.
http://www.sexygoals.com/Videos/ELTON_Jose_Skills.aspx"Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemesela ben tanımıyodum...Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Geçen yıl yazdığımda bu adam bu kadar ilgi görmemişti, ilginç...Gerçekten büyüleyici bir tekniği var...Oyun zekası ve frikikleri de iyi bildiğim kadarı ile..Ancak oyunda devamlılığı yok ve kuvvetli defans oyuncuları karşısında eziliyorİstatistiklerine bakınca anlaşılıyor zaten.....Zaten bildiğim kadarı ile Steau'ya 1.5 milyon Euro gibi bir paraya gitmişti...Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
İlk olarak trab61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezaten ozaman hatirlayamassin yasin baya kucuktu.
Yorum
-
İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yıl yazdığımda bu adam bu kadar ilgi görmemişti, ilginç...Gerçekten büyüleyici bir tekniği var...Oyun zekası ve frikikleri de iyi bildiğim kadarı ile..Ancak oyunda devamlılığı yok ve kuvvetli defans oyuncuları karşısında eziliyorİstatistiklerine bakınca anlaşılıyor zaten.....Zaten bildiğim kadarı ile Steau'ya 1.5 milyon Euro gibi bir paraya gitmişti...Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Hazıroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene demek istiyosun yaniSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
İlk olarak Rama61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleadamin yasi 22 ezseler bile her mac kirmizi kart rakip 10 kisi iki macta bir penalti oh,mac almak kolaylasacakSensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
Mustafa Hazıroğlu profilinde 13 yasinda oldugun yaziyor ama zannedersem yanlis. Düzeltirsen bu tür yanlis anlasilmalar olmaz."Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
"Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...Sana da yuh, bana da yuh..."
Yorum
Yorum