Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz ondan neler umduk ( eğer doğruysa ) o neler yapıyor. Bizmi gözümüzde büyüttük acabaa.

Hayal kırıklığı yaşıyorum valla
    bizde sevdik ama sevgimizi ters tepti dedigin gibi eger dogruysa ama kendine yazık eder
    ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Yattara yı rahat bırakalım. Bir yıldız kayıcak onu tartışalım biz barış memişe taraftar olarak çeki düzen vermeliyiz çok abarttık adamı
      Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yattara yı rahat bırakalım. Bir yıldız kayıcak onu tartışalım biz barış memişe taraftar olarak çeki düzen vermeliyiz çok abarttık adamı

Allah korusun sonu alisen kandil gibi olmasında.....
        ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• barışı okuldan beri tanıyorum öyle bir şey yapacak birisi değil....................
          çalışmıyor olabilir ama takımın sahibi gibi kendini görmesi imkansız diyebilirim

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            senin fikrin.. 5 tane mehmet topuz'a da değişmem yattara'yı ben.. ve ayrıca 20 milyon euro dan bi kuruş aşşağı satmam..
            Ne ettun toprağım adam Ronaldinho ya 18 milyon verdi aldı

Yorum

senin fikrin.. 5 tane mehmet topuz'a da değişmem yattara'yı ben.. ve ayrıca 20 milyon euro dan bi kuruş aşşağı satmam..
              20 milyon £ olayı değilde ... Diğer fikrine harfiyen katılıyorum kardeşim
              .

Yorum

• İlk olarak zeyberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                onların 5 tane ronaldinho degeriinde adamı vardı biri gider digerleri kalır diyip takmadılar ama bizim 1 tane var onuda elüstünde tutmamız gazyet normal onuda satarsak bütün emek boşa gider

Yorum

• İlk olarak zeyberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  orasını bilemem.. demek adamların gözünde değersizmiş, hem 25 milyon euroya gitti diye biliyorum ben ronaldinho'yu.. ben son derece ciddiyim valla, 20 milyon eurodan aşşağı vermek caiz değil be öyle adamı..
                  Més que un club!
                  Nil Satis Nisi Optimum..
                  Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Çoğu gitti, azı kaldı!Trabzonspor, transferlerin peşinatı olarak tam 14 milyon EURO ödedi
                    YARISI ÖDENDİ
                    Trabzonspor’da herkes ‘bu paralar nasıl ödenecek. 40 trilyonluk borç katlanacak mı’ endişesi taşıyordu. Trabzonspor’un transfer dosyasını açan Karadeniz, şu ana kadar yapılan transferlerin bonservislerinin 23 milyon EURO’ya (45 trilyon) malolduğunu ve bunun 14 milyon EURO’luk (27 trilyon) kısmının peşinat olarak ödendiği bilgisine ulaştı.
                    ANA KAYNAK BÜCÜR
                    Trabzonspor, geri kalan bonservis bedellerini taksitlendirip, uzun vaat edeye yayarak, rahatladı. Peşinat olarak ödenen 27 trilyonun ise ana kaynağı; parası lig bitmeden kasaya giren Gökdeniz’in 17 trilyonluk bedel ile R.Kazan’a satışı oldu. Diğer gelirler ile birlikte peşinatların tamamlandığı, bir anlamda borçlanmadan transferlerin gerçekleştiği öğrenildi.

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çoğu gitti, azı kaldı!Trabzonspor, transferlerin peşinatı olarak tam 14 milyon EURO ödedi
                      YARISI ÖDENDİ
                      Trabzonspor’da herkes ‘bu paralar nasıl ödenecek. 40 trilyonluk borç katlanacak mı’ endişesi taşıyordu. Trabzonspor’un transfer dosyasını açan Karadeniz, şu ana kadar yapılan transferlerin bonservislerinin 23 milyon EURO’ya (45 trilyon) malolduğunu ve bunun 14 milyon EURO’luk (27 trilyon) kısmının peşinat olarak ödendiği bilgisine ulaştı.
                      ANA KAYNAK BÜCÜR
                      Trabzonspor, geri kalan bonservis bedellerini taksitlendirip, uzun vaat edeye yayarak, rahatladı. Peşinat olarak ödenen 27 trilyonun ise ana kaynağı; parası lig bitmeden kasaya giren Gökdeniz’in 17 trilyonluk bedel ile R.Kazan’a satışı oldu. Diğer gelirler ile birlikte peşinatların tamamlandığı, bir anlamda borçlanmadan transferlerin gerçekleştiği öğrenildi.

İyi iyi şimdiden yükümüz biraz olsun hafifledi...
                      .

Yorum

• İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        onların 5 tane ronaldinho degeriinde adamı vardı biri gider digerleri kalır diyip takmadılar ama bizim 1 tane var onuda elüstünde tutmamız gazyet normal onuda satarsak bütün emek boşa gider
                        Hiç birşey olmaz ama satılmasını normalde bende istemiyorum .

Yorum

Ya Mehmet Topuz'u çok küçümsüyorsun,ya da Yattara'yı çok büyütüyorsun ama hangisi çözemedim.

20 milyon Euro'da çok abartı bir rakam,o parayı verecek kulüp yoktur Yattara için.8-13 arası bir fiyat makuldür.

Yorum

• barış kendini toparlar inşallah yoksa bi ali şen vakasıda o olur ali şen de ilk çıktığında neler neler demiştik hatta sergen bile bu adam benim veliahtım olur demişti ama o da söndü gitti inşallah barışı kurtarırız...
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ronaldinho'nun fiyatının düşmesinin nedeni,geçen sene "oynayamamasıdır".Resmen ben artık Barça'da oynamak istemiyorum deyip yattı,bu da haliyle fiyatını düşürdü.Yani 5 Ronaldinho'muz vara bakmadılar,fiyatının düşmesinin nedeni Ronaldinho'nun formuydu.

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çoğu gitti, azı kaldı!Trabzonspor, transferlerin peşinatı olarak tam 14 milyon EURO ödedi
                                YARISI ÖDENDİ
                                ANA KAYNAK BÜCÜR
                                kaynak ???

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X