Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    gul gıbı sol acık.forum bu adamı ıyı tanır gecen sene tartısmıstık bu transferı yıne gundeme getırdım forum gundemıne.

geçen senede tartışmışsınız..

enteresan..
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Gaetano D´Agostino, Gökhan Inler, Riccardo Montolivo, Cristian Daniel Ledesma, Tim Cahill, Elano - Elano Ralph Blumer, Sulley Ali Muntari gibi adamları alamıcağımıza göre........ Daha ne anlatmaya çalışıosunuz........
      ŞAMPİONUM TRABZONUM ! ! !

Yorum

• İlk olarak mesut061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gaetano D´Agostino, Gökhan Inler, Riccardo Montolivo, Cristian Daniel Ledesma, Tim Cahill, Elano - Elano Ralph Blumer, Sulley Ali Muntari gibi adamları alamıcağımıza göre........ Daha ne anlatmaya çalışıosunuz........
        hiçç.. sen 'bunları alamıyoruz, mehmet nas'ı alıp şampiyon olalım'ı mı anlatmaya çalışıyorsun..?
        Més que un club!
        Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• arkadaşlar burayı geyiğe çevirmeyin yorumlarınızı yazar iseniz pek makbule geçer saygılarım ile...
          "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• forma numaraları belli oldu arkadaşlar,61'i barışa vermişler
            anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ersun Hoca toplam 24(21+3) futbolcu istiyormuş.Bu durumda;

İlk 11
              Sylva
              Serkan
              Song
              Giray
              Cale
              Colman
              Selçuk
              Hüseyin
              Yattara
              Umut
              Gökhan
              yedekler
              Tolga
              Barış
              Sami
              Isaac
              Egemen
              Ceyhun
              Ergin

kadro dışı(18 e giremeyenler)=Onur,ferhat,ismail,adnan,abdülaziz,tayfun,eren,fatih,buğra
              kiralık=yakup
              27 futbolcu oldu.3 tane daha gidici var bu durumda.
              İsmail ve Sami büyük ihtimalle kadroda kalır gibi...
              Tayfun'unda gönderileceğini sanmam. egemenle beraber Stoper ve Sağ Bekte çokça forma bulacaktır kendine. Sakatlıklar, Cezalılar vs...
              Dolayısıyla kimlerin gideceği konusu şimdilik tam bir muaamma. Bekleyip görmek lazım.
              .
              Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
              .

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hiçç.. sen 'bunları alamıyoruz, mehmet nas'ı alıp şampiyon olalım'ı mı anlatmaya çalışıyorsun..?
                abicim beni anlamamakta ısrar ediyosunuz. bu benm görüşüm dedm. sizden en azından bi saygı beklerdim. ben trabzonspor aşkıyla yanıp tutuşan biriyim. Ölümüne Trabzonspor luyum BENNN.......................................

ŞAMPİONUM TRABZONUM ! ! !

Yorum

• Bu arada Hakan Yakın Katar'a gidiyormuş
                  Trabzon SK 1967
                  #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak mesut061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    abicim beni anlamamakta ısrar ediyosunuz. bu benm görüşüm dedm. sizden en azından bi saygı beklerdim. ben trabzonspor aşkıyla yanıp tutuşan biriyim. Ölümüne Trabzonspor luyum BENNN.......................................

hepimiz öyleyiz canım kardeşim.. elbette saygılıyım ama mehmet nas hakkındaki yorumlarında bi tutarsızlık vardı onu söylemek istedim..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Silvia
                      Serkan
                      Song
                      Giray
                      Cale ((ismail))
                      Hüsayin
                      Colman
                      Selçuk
                      Yattara
                      Gökhan
                      Umut

Yedek: Tolga-Egemen-İsmail ((Cale)) -Ceyhun-Sami-Isaac-Adnan

18 kişilik kadroda olmayanlar : Onur-Barış-Tayfun-Ferhat-Ergin-Fatih-Buğra

Kiralık : Yakup-Eren-Abdullaziz
                      2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                      Kafalarda 61
                      Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        forma numaraları belli oldu arkadaşlar,61'i barışa vermişler
                        Tüm numaralar iyi güzelde şu Umutun 10 numara giymesi beni açayıp dumur ediyor ya Umut sen 12 giy ama o numarayı giyme daaa gözünü sevem
                        2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
                        Kafalarda 61
                        Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada Hakan Yakın Katar'a gidiyormuş
                          Hayırlısı ....
                          .

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.youtube.com/watch?v=poeNE9QOT3I

Shikabala - Mahmoud Abdel-Razek Zamalek Kairo
                            Foto: unbekannt
                            Geburtsdatum:05.03.1986Alter:22Größe:1,85Nationalität: Ägypten Fuss:links
                            Profil Transferdaten Leistungsdaten Auf einen Blick Korrektur

Verein (RN):Zamalek Kairo Position:MittelfeldPositionsdetails:linkes off. MittelfeldLänderspiele:6 Spiele für Ägypten Länderspieltore:1 Tor für Ägypten Vertrag bis:30.06.2011Marktwert:1.500.000 € Spielerberater:Assis, Roberto

gul gıbı sol acık.forum bu adamı ıyı tanır gecen sene tartısmıstık bu transferı yıne gundeme getırdım forum gundemıne.
                            İlk önce farabi yazmıştı foruma...

Sonra unutuldu ben yazdım...

Gerçekten videolardan görüldüğü gibi oyuncu...

Yalnız biraz daha kendin oyuncu araştırmanı öneririm...

2 defa gelmişti foruma...
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Once hazirlik maclarini izlesek sonra bu tur yorumlari yapsak bence daha dogru olur.
                              Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak hasannuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                forma numaraları belli oldu arkadaşlar,61'i barışa vermişler
                                KAYNAK VERIRMISIN ABİ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X