Gaetano D´Agostino, Gökhan Inler, Riccardo Montolivo, Cristian Daniel Ledesma, Tim Cahill, Elano - Elano Ralph Blumer, Sulley Ali Muntari gibi adamları alamıcağımıza göre........ Daha ne anlatmaya çalışıosunuz........
Gaetano D´Agostino, Gökhan Inler, Riccardo Montolivo, Cristian Daniel Ledesma, Tim Cahill, Elano - Elano Ralph Blumer, Sulley Ali Muntari gibi adamları alamıcağımıza göre........ Daha ne anlatmaya çalışıosunuz........
hiçç.. sen 'bunları alamıyoruz, mehmet nas'ı alıp şampiyon olalım'ı mı anlatmaya çalışıyorsun..?
Ersun Hoca toplam 24(21+3) futbolcu istiyormuş.Bu durumda;
İlk 11
Sylva
Serkan
Song
Giray
Cale
Colman
Selçuk
Hüseyin
Yattara
Umut
Gökhan yedekler
Tolga
Barış
Sami
Isaac
Egemen
Ceyhun
Ergin
kadro dışı(18 e giremeyenler)=Onur,ferhat,ismail,adnan,abdülaziz,tayfun,eren,fatih,buğra kiralık=yakup
27 futbolcu oldu.3 tane daha gidici var bu durumda.
İsmail ve Sami büyük ihtimalle kadroda kalır gibi...
Tayfun'unda gönderileceğini sanmam. egemenle beraber Stoper ve Sağ Bekte çokça forma bulacaktır kendine. Sakatlıklar, Cezalılar vs...
Dolayısıyla kimlerin gideceği konusu şimdilik tam bir muaamma. Bekleyip görmek lazım.
.
Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
hiçç.. sen 'bunları alamıyoruz, mehmet nas'ı alıp şampiyon olalım'ı mı anlatmaya çalışıyorsun..?
abicim beni anlamamakta ısrar ediyosunuz. bu benm görüşüm dedm. sizden en azından bi saygı beklerdim. ben trabzonspor aşkıyla yanıp tutuşan biriyim. Ölümüne Trabzonspor luyum BENNN.......................................
abicim beni anlamamakta ısrar ediyosunuz. bu benm görüşüm dedm. sizden en azından bi saygı beklerdim. ben trabzonspor aşkıyla yanıp tutuşan biriyim. Ölümüne Trabzonspor luyum BENNN.......................................
hepimiz öyleyiz canım kardeşim.. elbette saygılıyım ama mehmet nas hakkındaki yorumlarında bi tutarsızlık vardı onu söylemek istedim..
Verein (RN):Zamalek Kairo Position:MittelfeldPositionsdetails:linkes off. MittelfeldLänderspiele:6 Spiele für Ägypten Länderspieltore:1 Tor für Ägypten Vertrag bis:30.06.2011Marktwert:1.500.000 € Spielerberater:Assis, Roberto
gul gıbı sol acık.forum bu adamı ıyı tanır gecen sene tartısmıstık bu transferı yıne gundeme getırdım forum gundemıne.
İlk önce farabi yazmıştı foruma...
Sonra unutuldu ben yazdım...
Gerçekten videolardan görüldüğü gibi oyuncu...
Yalnız biraz daha kendin oyuncu araştırmanı öneririm...
Yorum