Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    barış kendini toparlar inşallah yoksa bi ali şen vakasıda o olur ali şen de ilk çıktığında neler neler demiştik hatta sergen bile bu adam benim veliahtım olur demişti ama o da söndü gitti inşallah barışı kurtarırız...

Ali şne aldılar bi jeep adam futbolu bırakıp üniversitenin önünden ayrılmıyordu. Allah barışa akıl fikir ve dirayet verir inşallah
    Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• geçenlerde gazete de okudum ne kadar doğru ner kadar yalan?? barış memişi pilot takımımız karadeniz spora gönderilecek die okudum doğru mu bu ???
      Football İs My Life

Yorum

• Ersun yanal barışı adam edecektir mutlaka sanmıyorum harcanmasına izin vereceğine, unutmayalım ki ardanın bu hale gelmesinde ersun yanalın katkılarını
        "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• başkanın kombine istediğim ölçüde olursa bir yıldız alacağım sözünü ben de hatırlıyorum bunu başkana hatırlatmanın bir yolu olsa keşke

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak balahor61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            MEDYA OBJEKTİF OLMALI!..
            </SPAN>22 Temmuz 2008 11:40

Trabzonspor’un Zafer Yelen transferi ile ilgili haberler artık mide bulandırıyor. Basınımız , normal bir oyuncunun transferi için yaşanan gelişmeleri, tıpkı diğerlerinde olduğu gibi bir ‘bomba’ edasında sunmaya çalışıyor. Ne yazık ki taraftar yine süslü püslü ifadelerle kandırılıyor!
            MEDYA OBJEKTİF OLMALI!..

Trabzonspor’un Zafer Yelen transferi ile ilgili haberler artık mide bulandırıyor. Basınımız , normal bir oyuncunun transferi için yaşanan gelişmeleri, tıpkı diğerlerinde olduğu gibi bir ‘bomba’ edasında sunmaya çalışıyor. Ne yazık ki taraftar yine süslü püslü ifadelerle kandırılıyor!
            Birilerine ‘yalakalık’ olsun ya da ‘Trabzonspor TV de biletimi ayırayım’ diye yöneticilerin önünde diz çökme ‘uşaklığı’ sürüyor. Trabzon basını hiçbir dönem bu kadar teslimiyetçi bir görüntü ile bu kadar aciz kalmamıştı. Sebep belli!!! Yetenek ve yeterliliklerine bakmayan bazı zavallılar , Trabzonspor Tv’ de yerini alabilmek için ‘ En güzel haberi ben yaptım’ yarışı oynuyorlar! Asbaşkan ve Mali Sayman gibi ağır topları, şirin transfer haberleri ile kafa kola alma gayretinin yanında, basından sorumlu oldukları için Levent ve Saner ağabeylerini de sık sık gündeme getirmeyi de ihmal etmiyorlar! Yazsana övgüler dizdiğin adama ki ; ‘ Kardeşim sen ‘intihar ederim’ diyerek mi bu yönetime girdin ! Öyle ise sana bu sayfada yer yok!’ diye… Yazıklar olsun!!!
            Bakıyorum Trabzonspor camiası iki aydır gazete sayfalarında Zafer Yelen’le yatırılıp kaldırılıyor. Öyle dudak uçuklatan haber ve yorumlar yapılıyor ki hayret ediyorum! Acaba biz futboldan hiç anlamıyor muyuz diye kendimizde sorguluyoruz! Trabzonspor yönetimi sanki imkansızı başaracak edası ile yapılan haberler!!! Yalakalık bu ya; kahraman yöneticiler(!) Zaferi değil de Ronaldinho’yu transfer edecekler! Ama topluma ne verirsen yiyor ya sen ona bak! Trabzonspor’a iyilik mi yapılıyor, taraftar beklentisine paralel yarın oluşacak baskı ortamı ile aslında iş başındakilere ihanet çemberi mi hazırlanıyor işte olaya bu yönden bakan yok. Bir gazeteci, ya da yorumcu; Zafer Yelen’in karnesine bakmaz mı ? Eskiden futbolcu bilgileri didik didik edilirdi. Şimdi hiç oralı olan yok! Yönetim birine el attı mı!!! Alüminyumsa, bizimkiler altın damgasını peşinen vuruyor. Zafer kardeşimizi bir defa izleyip çok defa izlemediğim için kötüdür diyemem.Bu benim hakkım da değil haddim de değil. Ama belli ki iyi yetenekleri olsa da abartıldığı gibi kader rolü oynayacak kapasitede bir futbolcu değildir. Çünkü bu adam Alman birinci ligini görmüş. Ligden düşen güçsüz bir takımda topu topu 7-8 maçta görev alabilmiş. Bundesliga vitrininde yer almış ama taliplisi olmamış. Şimdi soruyorum! Zafer çok üst düzey oyuncu olsa küme düşen takımda sadece 7-8 maç mı oynardı? Kaldı ki oynadıkları da 90 dakika değil! Peki bu Zafer, arkadaşlarımızın ifadesi ile Süper(!) bir futbolcu ise Yıldıray’ı, Hamit’i, Halil ve Nuri’yi gören Almanlar bu kardeşimizi nasıl oldu da göremedi! Zafer kardeşimize yerel basınımızın uydurduğu; Beşiktaş talip’ haberi dışında Galatasaray ve Fenerbahçe gibi kulüpler neden el atma gereği duymadı ?
            Yazık ve günah! Toplum sadece kandırılıyor. Alınan hiçbir oyuncu kötü demiyorum! Altını çizerek tekrarlıyorum. Hiçbir futbolcu için yaramaz demiyorum… Velhasıl verilen paraların karşılığı bu isimler olmamalıydı diye düşünüyorum. Daha öncede yazdım; Gökhan, Giray, Selçuk, Çanakkale’den alınan İsmail ile geleceğe dönük transfer edilen Fatih Altundağ ve Sami dışındakilere verilen paralara yazık diyorum! Colman, Cale ve diğerleri de iyi olabilir. Ancak asla harcanan paraları hak edecek kadar süper değiller.Küçük örnekler verelim yine… Cale; Hırvat milli takımına 1 kez çağrılmış sonra vazgeçilmiş! Avrupa kulüpleri , özellikle devleri; en çok Sırp ve Hırvat liglerindeki genç oyuncuları takip ediyor.Hal böyle iken bizim Lemi Çelik ya da menajer arkadaşımız Adnan Demir, Cale’nin süper bir yetenek olduğunu gördüler de, şampiyon Zagrep’de oynayan bu genç arkadaşı Avrupa devlerinin gözleri göremedi öyle mi !!! Ne bileyim ; Colman, Avrupa’nın göbeğinde ‘süper oynadı’ da Belçika şampiyonu takımlar, sıradan bir kulüp olan Antverp’den onu almayı beceremedi! Aynı Colman ‘süperdi’ ama, bu sıradan takımda 16 maç görev alamadı !!! Oysa onlara verilen paralarla Yunanlı Basinas ve seitaridis gibi, Hırvat Simuniç , İvan Klasniç, Polonyalı Brozek ve sonradan isimlerini ayrıntılı olarak yazacağım Avrupa’da ün yapmış çok daha kaliteli oyuncular alınıp, palavradan değil hakikaten tartışılmaz bir takım kurabilirdiniz. Ne yazık ki yönetim kaliteleri tartışılmayacak bu oyuncular için hiç oralı bile olmadı. Maalesef basındaki bir çok ‘işbirlikçi -yalak’ Trabzonspor kamuoyuna şişirme haber ve yorumlarla yön verdi. Artık doğal olarak taraftarın beklentisi de bu paralele de çok büyük.
            nerden alintiladigini bilmiyorum ama bos konusmus bu yazar.o denilen futbolcular trabzona uyum saglayamaz.colmani caleryi kimse görmemismis.yav yattarada avrupanin göbeginden geldi niye kimse görmedi.antverpten gelmisti.aurelio yu trabzon getirirken kimse onun yildiz olacagini görmedi.marce gerldi uyum saglayamadi.basariya ac futbolcu alindi.bu yazar songu slvya yi niye görmüyor ne bu yabanci hayranligi.trabzonun cöpe atacak parasi yok kardesim....

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ya Mehmet Topuz'u çok küçümsüyorsun,ya da Yattara'yı çok büyütüyorsun ama hangisi çözemedim.

20 milyon Euro'da çok abartı bir rakam,o parayı verecek kulüp yoktur Yattara için.8-13 arası bir fiyat makuldür.
              ben 8-13 arasıda vereceklerini zannetmiyorum
              ama es kaza verirlerse 1 dakka durmadan satmak lazım
              Fatih-Gökdeniz gibi takıma çok büyük katkıları olan nerdeyse tüm maçlarda oynayan adamlar satılabiliyorsa para ederken Yattara da satılabilmeli
              tek şartım
              yerine kaliteli ve tam profosyenel bir transfer yapılırsa.
              YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak Murat_G tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kaynak ???
                karadeniz

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yattara gibi gönlü olursa oynayacak olmazsa oynamayacak kart cezalısı olacak sakatlanacak derdi olmaz,diye düşünüyorum
                  Aynı cevabı yazmaktan klavyemde pelezenk haline geldi. Ersun Yanal geldikten sonra Yattara'yı bir izle bakalım hangi maçta oyundan düşmüş, hangi maçta disiplinsizlik yapmış ve hangi maçta saha içi aşırı kartlık durumları olmuş.

İbrahim Üzülmez, Roberto Carlos, Deivid ve Uğur Boral gibi futbolculara insanlık dışı çalımlar attığı için gönderilebilir tabii ki.

Liste uzardı da ben uzatmadım.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynı cevabı yazmaktan klavyemde pelezenk haline geldi. Ersun Yanal geldikten sonra Yattara'yı bir izle bakalım hangi maçta oyundan düşmüş, hangi maçta disiplinsizlik yapmış ve hangi maçta saha içi aşırı kartlık durumları olmuş.

İbrahim Üzülmez, Roberto Carlos, Deivid ve Uğur Boral gibi futbolculara insanlık dışı çalımlar attığı için gönderilebilir tabii ki.

yürü bee abi..
                    Més que un club!
                    Nil Satis Nisi Optimum..
                    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi
                      Sen bizim futbolcuları çok küçümsüyosun,rakipleri tartışalım başlığında da durmadan rakipleri övücü cümleler kuruyosun...

Derdin ne anlamadım gitti...
                      Trkz61'i bilmiyorum ama Yattara 20 milyon euro eder mi ? Birisi ona bunu verir mi yi mi tartışacağız ?

20 milyon etmez demek küçümsemek değildir,20 milyon eder demek abartmaktır günümüz futbolunda.
                      En son Hüseyin İlkin tarafından düzenlendi; 22.07.2008, 13:57.

Yorum

• Mehmet Topuz

Kayserispor Turkcell Süper Lig
                        Foto:
                        Geburtsdatum:07.09.1983Alter:24Größe:1,80Nationalität: Türkei Fuss:rechts
                        Profil Transferdaten Leistungsdaten Auf einen Blick Korrektur

Verein (RN):Kayserispor Position:Mittelfeld Positionsdetailsffensives MittelfeldLänderspiele:7 Spiele für Türkei Vertrag bis:30.06.2010Marktwert:6.000.000 € Spielerberater:

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

İlhan
                          Bizim Sürmeneli İbo'yu bende çok seviyorum ama uzun zamandan beri benim dediğim gibi performans gösteriyor(Sakat-Cezalı-İsteksiz)
                          Ersun hocayla bir çıkış yakaladı inşallah senin dediğin gibi olur ve o seviyede devam eder yoksa kim istemez Yattarayı...
                          birde 10 milyon euro dan bahsediyoruz aslı varsa az para değil
                          bi düşün istersen
                          YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• bir örnek vermek istiyorum bu yattara olayına bilmem katılır mısınız, yattaraya çok benzeyen bir adamı istedik taraftar olarak aylarca "mansare" ne oldu peki alabildik mi? hayır, neden? adam istemedi veya başka bir sorun çıktı ve sonuçta olmadı. bir çok kişi sağdan yattara soldan mansare dağıtır bu ligi diye düşünüyordu ama olmadı, bizse şimdi garip bir konuda tartışıyoruz böyle bir futblcu trabzona gelmiş ve trabzonda kendisini sevdirmiş belki de başka bir yere gitse bu kadar sevilmeyecekti bunu futbolcu da biliyor zaten bence arkadaşlar bu tartışmayı bitirelim ve yattara gibi bir futbolcu bizim takımda olduğu için şükredelim ve herşey para değil unutmayalım, maç izlerken keyif almayı kim istemez ki şimdi yattara satılsa sağ kanatta serkan adnan vs oynayacak bunu kimse istemez sanırım

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trkz61'i bilmiyorum ama Yattara 20 milyon euro eder mi ? Birisi ona bunu verir mi yi mi tartışacağız ?

20 milyon etmez demek küçümsemek değildir,20 milyon eder demek abartmaktır günümüz futbolunda.

Kardeş senin futbola bakış açınla herkesin ki bir değildir...
                              Senin gözünde 10 milyon dolar etmez benim gözümde 15 milyon dolara hiç bi kulübe satmam...

Şimdilik.
                              Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Trabzonspor'da imza töreni var
                                22 Temmuz 2008 / 13:57
                                Yeni transferlerden Sami Büyüktopaç'a yarın 12.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni düzenlenecek.

Trabzonspor'da yarın imza töreni var, yeni transferlerden Sami Büyüktopaç yarın 12.30'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde imza töreni düzenlenecek.

Daha sonra 13.30'da Teknik Direktör Ersun Yanal basının karşısına çıkacak ve basın toplantısı düzenleyecek.

haber61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X