Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeş senin futbola bakış açınla herkesin ki bir değildir...
    Senin gözünde 10 milyon dolar etmez benim gözümde 15 milyon avro ya hiç bi kulübe satmam...

Şimdilik.
    Senin gözün benim gözüm yok bu işlerde.Ronaldinho'nun bonservis bedeline bir bakın.Yahu FB İspanya gol kralına 14 milyon Euro verdi diye neler neler söyledi millet.20 milyon EURO eder mi Yattara hiç ya?Her ne kadar Türkiye'nin en iyi yabancısı bile olsa. Biraz insaf edin.

Yorum

• İlk olarak -KÜRŞAT- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İlhan
      Bizim Sürmeneli İbo'yu bende çok seviyorum ama uzun zamandan beri benim dediğim gibi performans gösteriyor(Sakat-Cezalı-İsteksiz)
      Ersun hocayla bir çıkış yakaladı inşallah senin dediğin gibi olur ve o seviyede devam eder yoksa kim istemez Yattarayı...
      birde 10 milyon euro dan bahsediyoruz aslı varsa az para değil
      bi düşün istersen
      Sevgili Kürşat,

Yattara hiç bir zaman iyi yönleriyle konuşulmuyor. Salt bir görüş var. İsteksiz, koşmuyor, şunu yapmıyor bunu yapmıyor diye. Bize göre bunları yapamasa bile sahada nasıl marke edildiğini hepimiz görüyoruz. Kaç tane maçta rakip bizim sağ kanadımızdan gelmiş gol atmış. Rakip sol bek oyuncusu Roberto Carlos bile olsa ortasahayı geçemiyor.

Yattara'nın satılmasının gündeme gelmesi bile trajikomik bir durumdur benim için. Bu takımın kimyasıyla daha fazla oynamaya gerek yok. Fatih gitti sendeledik, Gökdeniz gitti alabora olduk birde Yattara giderse artık karaya mı vururuz dümen mi atarız bilemeyeceğim.

Sahada her zaman özel önlem alınan bir futbolcumuz olsun yahu. Bunuda çok görmesin Sn. Hacısalihoğlu.

Ben sırf Yattara'yı izlemek için bizim maçlara bakan Fenerbahçeli, Galatasaraylı, Beşiktaşlı futbolseverlerin " Ahh keşke şu adam bizde olsa " veryansınlarını seven bir insanım. İmrenilen, kıskanılan ve benim için " Süper yıldız ".

Avrupa İnsan hakları mahkemesi " Yattara'nın insanlık dışı çalımlarıyla " ilgili bir bildiri yayınlayana kadar bizde devam edecektir Yattara

Buraya da yazıyorum. Futbolu bizde bırakabilir.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• diyelim bjk gs fb yattaraya 15 milyon euro verdi verirmisiniz

Yorum

• Hami'den yeni transferlere mesaj

Trabzonspor'un en fazla gol atan futbolcusu olan ve şuanda U19 Milli takımının başında Teknik Direktör olarak görev yapan bombacı lakaplı Hami Mandıralı Bordo- Mavili yönetimin bu sene iyi transferler yaptığını ve artık bütün işlerin sahada futbolculara kaldığını söyledi. Eşi Şebnem ve çocukları ile birlikte Trabzon'a gelen ve Çukurçayır'daki evinde dinlenen Hami Türk futbolundaki gidişatı ve gelişmeleri yakından takip ettiğini söyledi.

BU FORMANIN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLSİNLER
          Trabzonspor çok transfer yaptığını ve yeni bir takım kurduğunu belirten Hami” İnşallah alınan oyuncular uyum sağlar. Bu formanın ağırlığını anlamını iyi kavrarlar Trabzonspor'u hedefleri taşırlar. Bizim teminlimiz bu. Çünkü Trabzonspor bizim canımız ciğerimiz kalbimizin her zaman bir köşesinde olan bir takımımız. Biz bu takımla yattık bu takımla büyüdük bu takım sayesinde bu yerlere geldik. Trabzonspor bizlere çok şeyler verdi. Onun için Trabzonspor başkan ve yönetim kurulu bu sene yaptığı transferlerle hedefe taşıyacak oyuncuları aldı. Bundan sonra iş oyuncuları kalıyor. Bu oyuncular bireysel becerilerini sahaya yansıtırlarsa ve formanın büyüklüğünü bilirseler bu sene başarılı olacaklardır. Çünkü alın futbolcular büyük bir takıma geldiler, büyük taraftar kitlesi var bununda bilincinde olup ona göre performanslarını en iyi seviyeye çekmelidirler. Trabzon şehri her zaman yarış içinde olan bir takımdır. Bunu da sağlayacak olan futbolculardır” dedi
          İSİMKALECİ ALINACAKSA İSİM ALINMALI
          Kaleci konusunda da fikirlerini söyleyen eski kaptan Hami” Ben istiyorum bizim evlatlarımız oynasın. Ama kendi kalecilerimizin sergiledikleri performans ortada.Ama gerçekten iyi bir kaleci olsa hem takıma hem de genç kalecilere katkısı olacak. Öyle bir tecrübeli, profesyonel ligi bilen isim kaleciye Trabzonspor'un gerçekten ihtiyacı var. Deneyimli tecrübeli ve isimli bir kaleci alınırsa genç kalecilerimize faydası olur. O zaman kale bir iki sene sonra kendi kalecilerimize kalır. Tolga'da, Recep'te bu işin üstesinden gelirler. İkisine de çok güveniyorum ve beğeniyorum. Ben Tolgaya her zaman destek verdim sonsuz güvenim var. Ama isim kaleci alınırsa faydası olur. Onun içinde gerçekten Trabzonspor yönetim kurulu Türkiye'de isim oyuncuları transfer etti. Taktiği de şahsen bir çalışma yaptılar. Onun için herkesin tek yürek olup hem yönetime hem futbol takıma destek vermesi lazım ki tekrar eski günlere dönülsün ve Trabzonspor'da şahlanma olsun.

SELÇUK VARKEN ZAFERE GEREK YOK
          Trabzonspor'un Hansa Rostock'tan transfer etmek istediği gurbetçi futbolcu Zafer Yelen'in iki maçını izlediğini söyleyen Hami “Selçuk varken Zafere gerek. Benim için düz bir oyuncu top ayağına gelirken bir şey yapıyor. Oyuncu alıyım koşayım veya çırpınan bir oyuncu değil. Ayrıca Arjantinli Colman iyi ise Selçuk'ta kendi performansını gösterirse Zafere o zaman ihtiyaç olmaz.”diyen bombacı Hami konuşmasını şöyle bitirdi;”Yönetim kurulunu yaptığı transferlerden dolayı kutluyorum. İnşallah bu oyuncuların Trabzonspor'a faydası olur. Yönetim çok özverili çalıştı.Bununda maneviyat tarafını sahada alınacak başarılı sonuçlarla yönetimin görmesini istiyorum” diye konuştu.

Bu haber toplam 175 defa okunmuştur
          spor61

Yorum

• İlk olarak Trkz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Senin gözün benim gözüm yok bu işlerde.Ronaldinho'nun bonservis bedeline bir bakın.Yahu FB İspanya gol kralına 14 milyon Euro verdi diye neler neler söyledi millet.20 milyon EURO eder mi Yattara hiç ya?Her ne kadar Türkiye'nin en iyi yabancısı bile olsa. Biraz insaf edin.

Ben paraya satmıyorum futbolcumu kime ne ? 100 milyon dolarda verseler satmıyorum,Allah Allahhh...

Herşey parayla olsaydı Roma Totti'yi 50 defa satmıştı.
            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben paraya satmıyorum futbolcumu kime ne ? 100 milyon dolarda verseler satmıyorum,Allah Allahhh...

Herşey parayla olsaydı Roma Totti'yi 50 defa satmıştı.
              Buna bende katılıyorum.Ben zaten biryere göndermem Yattara'yı.Daha öncede söyledim.

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                diyelim bjk gs fb yattaraya 15 milyon euro verdi verirmisiniz
                ' kesinlikle ' hayır..
                Més que un club!
                Nil Satis Nisi Optimum..
                Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• manu ronaldoyu satiyormu.satmiyor.yerini dolduramaz.yerini dolduramadigin zaman zarar büyük olur.ucuk rakama satarsin ama ucuk para kaybedersin.takim düsüse gecer büyük paralar kaybeder.kayseri kadar olmak lazim satmiyorum topuzu dediler.satmiyorlar o kadar.sen sampiyonlöuga oynayacaksin.takimin eniyisini satiyorsun olmaz öyle sey

Yorum

• İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    diyelim bjk gs fb yattaraya 15 milyon euro verdi verirmisiniz
                    Vermezsen tikkan iflas eder uşağum

Yorum

• parasi olan külüp vermez

Yorum

• yattara diye diye sattiracaksiniz bu adami , pssstttttttttttt

Yorum

• Sami yarın imzalıyormuş,
                          Yeni transferlerden Sami Büyüktopaç için 12.30'da imza töreni yapıldı.Sami'nin imza törenine Trabzonspor'da Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Levent Erkuloğlu katıldı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan imza töreninde, gurbetçi oyuncu ile 5 yıllık
                          Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                          Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Hacısalihoğlu, Trabzonspor'un gündeminde transfer olmadığını da vurgulayarak, "Bizim gündemimizde artık transfer yok. Transfer olursa, ekstra olur. Bunun dışında çok ciddi bir çalışmamız yok. Bundan sonra takımın durumu ve yeni sezonla ilgili olarak neler yapabileceğimizi gündemimizde tutuyoruz" diye konuştu.
                            İHA
                            Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                            Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• adamlar delgado icin espanyol kulubunden 20 milyon euro istiyor.bazi arkadaslar yattara 20 milyon etmez diyor.spor 3 te okudum demin

Yorum

• İkili tartışmalara son verilmezse cezai yaptırım uygulanacaktır arkadaşlar...

Lütfen seviyeli fikir tartışmalarına devam edelim...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X