Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben şart-mart anlamam arkadaş,Yattara satılırsa bi çuval inciri berbat etmiş oluruz,Topuz kim ki Yattara'nın yerini dolduracak sağ açıkta ?..

Yattara Türkiye'ye gelmiş en iyi sağ açıktır...

Ama şu var keşke Mehmet Topuz'u alabilsek tam Ersun hocanın istediği adam orta sahanın ortasına...
    düşünüyorum da

selçuk - mehmet topuz

yattara----------------colman

ve aklıma bi fıkra geliyor

burada bu kadar ölü varsa, Rusya'nın anasini....
    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• ne yattara gider nede topuz gelir
      ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• Yattaranın mevisinde oynayacak kaliteli ve sürekliliği olan bir yabancı bulunabilirse hiç düşünülmeden satılabilir.
        ama satalımda bakarız birini mutlaka buluruz denilirse olmaz
        araştıracaksın bulacaksın Yattarayı satıp transferi gerçekleştireceksin
        ne kar edeceğiz derseniz
        Yattara için 8-10 milyon euro dan bahsediliyor bunun yarı parasına yapılabilir yeni transfer ve kulüp 3-4 milyon euro kar elde edilmiş olur
        ayrıca yeni gelecek oyuncumuz en azından 34 maçın 30 unda oynayacaktır.
        Yattara gibi gönlü olursa oynayacak olmazsa oynamayacak kart cezalısı olacak sakatlanacak derdi olmaz,diye düşünüyorum
        YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Duyduğum kadarıyla Barış memiş pilot takıma gönderilecek. Futbolcuların arasında geçen muhabbet Barış kendini takımın sahibi zannediyormuş hiç çalışmıyormuş böyle giderse ersun hoca gönderir onu dedikoduları dolaşıyor
          Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• MEDYA OBJEKTİF OLMALI!..
            </SPAN>22 Temmuz 2008 11:40
            Trabzonspor’un Zafer Yelen transferi ile ilgili haberler artık mide bulandırıyor. Basınımız , normal bir oyuncunun transferi için yaşanan gelişmeleri, tıpkı diğerlerinde olduğu gibi bir ‘bomba’ edasında sunmaya çalışıyor. Ne yazık ki taraftar yine süslü püslü ifadelerle kandırılıyor!
            MEDYA OBJEKTİF OLMALI!..

Trabzonspor’un Zafer Yelen transferi ile ilgili haberler artık mide bulandırıyor. Basınımız , normal bir oyuncunun transferi için yaşanan gelişmeleri, tıpkı diğerlerinde olduğu gibi bir ‘bomba’ edasında sunmaya çalışıyor. Ne yazık ki taraftar yine süslü püslü ifadelerle kandırılıyor!
            Birilerine ‘yalakalık’ olsun ya da ‘Trabzonspor TV de biletimi ayırayım’ diye yöneticilerin önünde diz çökme ‘uşaklığı’ sürüyor. Trabzon basını hiçbir dönem bu kadar teslimiyetçi bir görüntü ile bu kadar aciz kalmamıştı. Sebep belli!!! Yetenek ve yeterliliklerine bakmayan bazı zavallılar , Trabzonspor Tv’ de yerini alabilmek için ‘ En güzel haberi ben yaptım’ yarışı oynuyorlar! Asbaşkan ve Mali Sayman gibi ağır topları, şirin transfer haberleri ile kafa kola alma gayretinin yanında, basından sorumlu oldukları için Levent ve Saner ağabeylerini de sık sık gündeme getirmeyi de ihmal etmiyorlar! Yazsana övgüler dizdiğin adama ki ; ‘ Kardeşim sen ‘intihar ederim’ diyerek mi bu yönetime girdin ! Öyle ise sana bu sayfada yer yok!’ diye… Yazıklar olsun!!!
            Bakıyorum Trabzonspor camiası iki aydır gazete sayfalarında Zafer Yelen’le yatırılıp kaldırılıyor. Öyle dudak uçuklatan haber ve yorumlar yapılıyor ki hayret ediyorum! Acaba biz futboldan hiç anlamıyor muyuz diye kendimizde sorguluyoruz! Trabzonspor yönetimi sanki imkansızı başaracak edası ile yapılan haberler!!! Yalakalık bu ya; kahraman yöneticiler(!) Zaferi değil de Ronaldinho’yu transfer edecekler! Ama topluma ne verirsen yiyor ya sen ona bak! Trabzonspor’a iyilik mi yapılıyor, taraftar beklentisine paralel yarın oluşacak baskı ortamı ile aslında iş başındakilere ihanet çemberi mi hazırlanıyor işte olaya bu yönden bakan yok. Bir gazeteci, ya da yorumcu; Zafer Yelen’in karnesine bakmaz mı ? Eskiden futbolcu bilgileri didik didik edilirdi. Şimdi hiç oralı olan yok! Yönetim birine el attı mı!!! Alüminyumsa, bizimkiler altın damgasını peşinen vuruyor. Zafer kardeşimizi bir defa izleyip çok defa izlemediğim için kötüdür diyemem.Bu benim hakkım da değil haddim de değil. Ama belli ki iyi yetenekleri olsa da abartıldığı gibi kader rolü oynayacak kapasitede bir futbolcu değildir. Çünkü bu adam Alman birinci ligini görmüş. Ligden düşen güçsüz bir takımda topu topu 7-8 maçta görev alabilmiş. Bundesliga vitrininde yer almış ama taliplisi olmamış. Şimdi soruyorum! Zafer çok üst düzey oyuncu olsa küme düşen takımda sadece 7-8 maç mı oynardı? Kaldı ki oynadıkları da 90 dakika değil! Peki bu Zafer, arkadaşlarımızın ifadesi ile Süper(!) bir futbolcu ise Yıldıray’ı, Hamit’i, Halil ve Nuri’yi gören Almanlar bu kardeşimizi nasıl oldu da göremedi! Zafer kardeşimize yerel basınımızın uydurduğu; Beşiktaş talip’ haberi dışında Galatasaray ve Fenerbahçe gibi kulüpler neden el atma gereği duymadı ?
            Yazık ve günah! Toplum sadece kandırılıyor. Alınan hiçbir oyuncu kötü demiyorum! Altını çizerek tekrarlıyorum. Hiçbir futbolcu için yaramaz demiyorum… Velhasıl verilen paraların karşılığı bu isimler olmamalıydı diye düşünüyorum. Daha öncede yazdım; Gökhan, Giray, Selçuk, Çanakkale’den alınan İsmail ile geleceğe dönük transfer edilen Fatih Altundağ ve Sami dışındakilere verilen paralara yazık diyorum! Colman, Cale ve diğerleri de iyi olabilir. Ancak asla harcanan paraları hak edecek kadar süper değiller.Küçük örnekler verelim yine… Cale; Hırvat milli takımına 1 kez çağrılmış sonra vazgeçilmiş! Avrupa kulüpleri , özellikle devleri; en çok Sırp ve Hırvat liglerindeki genç oyuncuları takip ediyor.Hal böyle iken bizim Lemi Çelik ya da menajer arkadaşımız Adnan Demir, Cale’nin süper bir yetenek olduğunu gördüler de, şampiyon Zagrep’de oynayan bu genç arkadaşı Avrupa devlerinin gözleri göremedi öyle mi !!! Ne bileyim ; Colman, Avrupa’nın göbeğinde ‘süper oynadı’ da Belçika şampiyonu takımlar, sıradan bir kulüp olan Antverp’den onu almayı beceremedi! Aynı Colman ‘süperdi’ ama, bu sıradan takımda 16 maç görev alamadı !!! Oysa onlara verilen paralarla Yunanlı Basinas ve seitaridis gibi, Hırvat Simuniç , İvan Klasniç, Polonyalı Brozek ve sonradan isimlerini ayrıntılı olarak yazacağım Avrupa’da ün yapmış çok daha kaliteli oyuncular alınıp, palavradan değil hakikaten tartışılmaz bir takım kurabilirdiniz. Ne yazık ki yönetim kaliteleri tartışılmayacak bu oyuncular için hiç oralı bile olmadı. Maalesef basındaki bir çok ‘işbirlikçi -yalak’ Trabzonspor kamuoyuna şişirme haber ve yorumlarla yön verdi. Artık doğal olarak taraftarın beklentisi de bu paralele de çok büyük.

Güneş, "Eskiden zenginler izler fakirler oyndardı, şimdi ise zenginler oynuyor fakirler izliyor"

Yorum

• yattara'yı 33.333 tane mehmet topuz'a değişmem.. Yattara bu ya, neden bahsediyosunuz..
              Més que un club!
              Nil Satis Nisi Optimum..
              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Duyduğum kadarıyla Barış memiş pilot takıma gönderilecek. Futbolcuların arasında geçen muhabbet Barış kendini takımın sahibi zannediyormuş hiç çalışmıyormuş böyle giderse ersun hoca gönderir onu dedikoduları dolaşıyor
                çalışmıyorsa gitmesi gayet normall
                ÖLÜM NERDEN GELECEKSE GELSİN,CENAZEME BORDO MAVİ ÇİÇEKLER ATILACAKSA,MEZARIMA TRABZONSPORLU YAZILCAKSA HOŞGELSİN SEFA GELSİN....

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  eyvallah.burada asbaşkan sürekli yattarayı övmüş.Fiyatını bulursa satarız açıklaması da Trabzonspor'un tüm futbolculardan üstün olduğunun belirtilmesidir.bu açıklamalarda satma isteğinde oldukları imasını görmedim.
                  olayı çok doğru özetlemişsin, daha fazla bu konunun üstünde durmaya gerek yok....

Yorum

• mehmet topuz transferı olabılır yane bızım baskandan her sey beklenır.sol kanat ıcın olur yane bı sakıncası yok

Yorum

• İlk olarak theChatl@qq-28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yattara'yı 33.333 tane mehmet topuz'a değişmem.. Yattara bu ya, neden bahsediyosunuz..
                      Abartmayalım bence o kadarda.

Yattara,tamam iyi hoşta 33.333 tane Mehmet Topuz ne demek.İki Mehmet Topuz versen bana,Yattara'yı yollarım.He parasını versende yollarımda orası ayrı.

Yorum

• İlk olarak RepLay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Duyduğum kadarıyla Barış memiş pilot takıma gönderilecek. Futbolcuların arasında geçen muhabbet Barış kendini takımın sahibi zannediyormuş hiç çalışmıyormuş böyle giderse ersun hoca gönderir onu dedikoduları dolaşıyor

Barış bunu hakecek eğer doğruysa...
                        Zaten ailesi epey bi boşladı onu A takıma çıkınca kendine çeki düzen vermesi lazım...
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya bu boş iddia hala devam mı ediyor??

gençlerde adam ligi 3. bitirdi. şampiyonluk yarışından son 5 hafta koptu.
                          ankaragücünde ligi 4. bitirdi ankaragücü tarihinin en iyi sonucudur bu.
                          3 yılda iki defa kupa finali oynadı.
                          uefada çeyrek finale çıktı.

nasıl bi sonradan büyük düşüşmüş ki bu ??
                          düşmese şampiyon olacaktı herhalde.

boş boş sallamak ne hoş geliyor..
                          anlat anlat heyecanlı oluyor.
                          uzun süredir böyle heyecanlı sallayan çıkmamıştı.
                          ağzına sağlık dayanamayıp bende yazacaktım sen zaten cevabı vermişsin arkadaşa, sadece vestelde bariz bir düşüş yaşandı kadro zafiyeti cezalı ve sakatlara bakarsan nedenide ortaya çıkıyor
                          BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                          ÜLKERE HAYIR

Yorum

• İlk olarak ts_yattara11 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çalışmıyorsa gitmesi gayet normall
                            Biz ondan neler umduk ( eğer doğruysa ) o neler yapıyor. Bizmi gözümüzde büyüttük acabaa.

Hayal kırıklığı yaşıyorum valla
                            Herkesin yalan olduğunu bildiği bir yalan hala yalan mıdır?

Yorum

• Yattara için servet teptiler

Yattara’ya başta Roma olmak üzere 4 kulübün teklif ettiği 6 milyon euro bordo-mavili yönetim tarafından kabul görmedi. Trabzonspor yönetiminin, “Yattara’yı satarsak en az 10 milyon Euro isteriz” dedikleri belirtildi. Roma’dan sonra Yattara için Nantes ile PSG’nin de 6 milyon euro bonservis bedeli teklif ettiği belirtildi. İspanya’dan da Güiza’yı Fener’e satan Mallarco ile birlikte R.Sociedad’nın da Gineli yıldızı istedikleri ve 6 milyon eurodan yukarı çıkmadıkları ifade edildi.

Fotospor

6 milyona sakız mı alıyon olm, koskoca Yattara la bu..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abartmayalım bence o kadarda.

Yattara,tamam iyi hoşta 33.333 tane Mehmet Topuz ne demek.İki Mehmet Topuz versen bana,Yattara'yı yollarım.He parasını versende yollarımda orası ayrı.
                                senin fikrin.. 5 tane mehmet topuz'a da değişmem yattara'yı ben.. ve ayrıca 20 milyon euro dan bi kuruş aşşağı satmam..
                                Més que un club!
                                Nil Satis Nisi Optimum..

Oyna, dik oyna!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X