Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mesela şu tolga konusu inatla diyorum bu tolgadan birey olmaz araştırmadan bilmeden direk önümüze ikide bir onumuze Iker Casillas orneği ile geliniyor bak o nasıl oldu iyide kardesim ,casillas onunde Bodo Illgner ve jose santiago cares gibi dev kaleciler vardı bundan 1 sene once marca'daki röportajında bugun casillassam caresin sayesindedir gibi bir laf dedi,ama yok gene düşman olduk hehehe

bu konu fazla uzar gider şu lig başlasında herkes susun artık : )
    bende Tolga icin bisi olmaz diyorum...zafer icin bende abartilyior diyorum...isaac icinde bende pek begenmiyorum ama patlama yapabilir diyorum...ama bana saldiran olmuyor nedense...

Tolga 25 yasina kadar kaleci olamadi bundan sonrada olamaz 40 metreden goller yeriz biz yoksa...
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• artik tek kaleci isi kaldi hadi baskan hadi yonetim bu iside cozun
      sensiz bir hayat sorunsuz olurdu

Yorum

• Yıldırım kardeş adını yanlış yazmışım pardon
        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          erginide oynat 34 mac 90 dakika o da atar

Ergin Hayatta atamaz!

Kişisel Bilgiler
          Doğum Yeri: NİJERYA
          Doğum Tarihi: 02 Aralık 1987
          Uyruk: NGR
          Boy: 1.83 cm.
          Kilo: 79 kg.

Genel

Maç KategorisiToplam MaçToplam Gol
          Türkiye Kupası 8 3
          Turkcell Süper Lig 72 23

80 Macda 26 Gol.
          Dedigim gibi: 18 yasina gelmeden yabanci bir Ülkeye gidiyorsun ve vasat bir Takimda oynuyorsun.
          Gecen Sezon yasadigi sIkinti ve Performans düsüklügünü göz önünde bulundurursan, ilk 2 sezondaki Performansi cok ama cok iyi!

Istatistiklere bakarsan Isaac'in her sezon 34 Mac oynamadigini görürsün.
          En son hüseyin1975 tarafından düzenlendi; 16.07.2008, 00:54.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Arkadaşlar meseleyi kişiselleştirmeyelim burası transfer başlığı mümkün olduğunca transfer konuşalım ayrıca Ylıdırım arkadaşında seni kimsenin önüne attığı yok biraz sakinleş arkadaşım
            Heralde antreamndan geldim..yorgunlukdan olabilir...fakat yazmak istemedim ama okudum okudum dayanamadim...

ama cok sakinim ya meraklanma...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Bencede atamaz ayrıca Ersun Hoca yeterince şans verdi ona

Yorum

Yıldırım kardeş adını yanlış yazmışım pardon
                Sorun degil olabilir...
                ...TRABZONSPOR...
                "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Havam yerinde Cafer.
                  Isler iyi gidiyor.
                  Alinan Oyuncularin neredeyse tamami Genc ve Istikbal vaad ediyor.
                  Ben Ersun Hocama güveniyorum.
                  Vasat Takimlari nereye götürdügüne TÜM TÜRKIYE sahit oldu. Ha bazi Taraftarimiz olmamis olabilir

Gecen sezon o gelmeden önce sahada yürüyen beceriksizler Tayfasina bile yer yer iyi Top oynatti.

Ben bu sezon Sampiyon olamayiz diyorum ama gelecek yillar icin TEMEL atildi.
                  Artik ihtiyaca göre 1 - 2 Nokta ve Yildiz Transferi ile bu Takim bu Ligde cosar.
                  Bunun icinde artik zamanimiz var.
                  Belki Ligler baslamadan 1 - 2 Transfer olur, belki devre arasinda, belkide önümüzdeki sezon.
                  OLSUN. Hicbirsey Keyfimi bozamaz. Öyle Sivas ve Kayseri eziklerinin arkasindan kosan bitkin bir Takimim olmayacak.
                  Herkes ile KAFA KAFAYA Mücadele eden ve Basarili olacak olan Takimim var.

Yahu KENETLENIN KARDESLERIM!
                  Taraftara BÜYÜK Is düsüyor!
                  Biz bu Takimin arkasinda KALE gibi duracagiz ve onlarda bizden aldigi DESTEK ile COSACAK!!!
                  sana katiliyorum hüseyin abi.
                  ben de yillar sonra bir sezondan ilk kez bu kadar umutluyum.
                  bunun adina buradan bir kombine bile aldim.
                  ersun yanal hocamiz bu kadar kaliteden takim yapmayi basarirsa ,ki basaracaktir bu sene yüzümüz gülecek gibi görünüyor.
                  Allah yüzümüzü kara cikarmasin.amin.
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sana demedimki sakinleş diye yanlış anlama oldu herhalde

Yorum

• transfer dönemini iyi bir kaleci transferiyle kapatırsak değmeyin keyfimize

bu iş tolgayla olmaz özevlatçılık iyidir hoşdur ama bu arada olan trabzonspora oluyor.hiçbir futbolcu trabzonspordan daha değerli olmadığına göre kaleyi özevlatçılık yapacağız diye tolgaya teslim etmek abes kaçar.sylva yada başka biri sonuçta bu takıma iyi bir kaleci şart bunca yatırım bunca masraf bir kaleci yüzünden riske atılamaz
                      "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
                      (ALINTIDIR)

Yorum

Sana demedimki sakinleş diye yanlış anlama oldu herhalde
                        haa ok yanlis anlama oldu heralde
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Dinlemek için grafiğe tıklayınız!

BU BAŞLIKTAYIZ : Y A Y I N D A Radyo BMN | Salı 22:00 - 00:00 | matROCK _ ilhan
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Şenol Altunsoy...

Simdi anladim seni, kusura bakma...yanlis anlama olmus...
                            ...TRABZONSPOR...
                            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Arkadaşlar meseleyi kişiselleştirmeyelim burası transfer başlığı mümkün olduğunca transfer konuşalım ayrıca Ylıdırım arkadaşında seni kimsenin önüne attığı yok biraz sakinleş arkadaşım
                              usta sana yildirim arkadasin iki yorumundan iki ayri cümle sürekli bana yükleniyor
                              1.bende Tolga icin bisi olmaz diyorum...zafer icin bende abartilyior diyorum...isaac icinde bende pek begenmiyorum ama patlama yapabilir diyorum...ama bana saldiran olmuyor nedense...
                              2.Sen yeterki ustuplu elestiri yap ona görede cevap gelir meraklanma
                              ama konuga sakin Isaac kim yaaaa baslama mesela
                              iyiki bi göze battik gel usta gel üzerime sende gel varsa baska onlarda gelsin ben burdayim buyrun ....
                              ayip yildirim sana dedimki varsa bi sorunun özelden yaz burayi daha fazla karistirma ..demissin ki hay allahim yine naptim ...yaptigin yukarda iste adamin birine yorum yapiyorsun ama benim üzerimden prim yapiyorsun

Yorum

• zaferi maradona zannedenlere yöneticimizden açıklama:

Hacısalihoğlu, Hansa Rostock Kulübü'nden transfer etmek istedikleri Zafer Yelen'in, Ümit Milli Takım'da oynayan yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, şöyle devam etti: ''Orta sahanın solunda görev yapıyor. Yetenekli ve genç bir isim. Ancak ismi çok gündemde olduğu için taraftarlar, 'Zafer gelecek dertler bitecek' diye düşünüyor. Büyük beklentiler içinde olmak yanlış. Zafer, alternatif bir isim olarak transfer edilecek. Bu yıl belki zaman zaman ancak önümüzdeki yıllar direkt olarak oynayabilecek bir futbolcu. Bu futbolcunun transferini bir an önce bitirmeye çalışıyoruz.''
                                İmza...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X