Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• zafer gelırse 10 numara alternatıfı olarak oynayacak
    asıl 10 numara su ımzalardan sonra

Yorum

• Makelele'yi alsınlar oyun kurucumuz olmasa da olur. Ama tabi Ibricic gibi oyuncuların da herzaman başımın üstünde yeri var
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak bkaraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        zafer gelırse 10 numara alternatıfı olarak oynayacak
        Eğer bunu Zafer'e söylerseler gelme ihtimali %0
        .

Yorum

• Senijad Ibricic

NK Zagreb <A href="http://www.transfermarkt.de/de/nationalmannschaft/3446/bosnienundherzegovina/uebersicht/startseite.html">na
          Foto: unbekannt
          Geburtsdatum:26.09.1985Alter:22Größe:1,80Nationalität: Bosnien und Herzegovina Fuss:beidfüßig
          Profil Transferdaten Leistungsdaten Auf einen Blick Korrektur

Verein (RN):NK Zagreb Position:MittelfeldPositionsdetailsffensives MittelfeldLänderspiele:7 Spiele für Bosnien und Herzegovina Vertrag bis:30.06.2010Marktwert:1.800.000 € Spielerberater:Mario Vokic

________________________________________________________________________________
          Andreas Ivanschitz

Foto:
          Geburtsdatum:15.10.1983Alter:24Größe:1,84Nationalität: Österreich Fuss:linksHomepage:www.andreasivanschitz.com

Verein (RN):Panathinaikos Athen Position:MittelfeldPositionsdetailsffensives MittelfeldLänderspiele:42 Spiele für Österreich Länderspieltore:6 Tore für Österreich Vertrag bis:30.06.2008Marktwert:4.300.000 € Spielerberater:Spocs GmbH
          News zum Spieler22.06.08Ivanschitz bleibt bei ...20.06.08Ivanschitz bleibt in Athen23.05.08Österreich schlug Kuba in ...19.05.08Porträt - Österreich - ...

baska 10 numara alternatıfı tanımam...D:

Yorum

zafer gelırse 10 numara alternatıfı olarak oynayacak
            böyle birsey sözkonusu degildir!
            trabzonsporun muhtemelen 1-1.5 milyon euro bonservis ödeyerek alabilecegi bir futbolcuyu yedek olarak alma lüksü olamaz.
            duruma göre yedege cekilebilir,hicbir futbolcunun ilk 11 garantisi olmadigi icin.
            ama zafer haricinde bir 10 numara transferi beklemek bosuna kürek cekmektir.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Fazla değil bir kaç gün önceki Trabzonlu ve Trabzonsporlu önde gelen isimlerin buluştuğu yemekte başkanımız Sadri Şener'e yöneltilen sorulardan dikkatimi çekenlerden birkaçı ;
              -Başkanım Transferde son durum nedir?
              ***İhtiyaç duyulan mevkilere arayışlarımız sürüyor
              -Başkanım 10 numara arayışınız varmış kararınızı verdinizmi ?
              ***Evet buldum
              -Peki başkanım Trabzonun yeni 10numarası için kimi alacaksınız ?
              ***Umuttan 10numarayı alıp Selçuğa vericeğim

Başkanımız gerçekten duruşu ve kimliği olarak gerçekten iyi birisi ve gerçekten şanslıyız dıyorum bu yüzden yaklaşımları ise süper
              Bana kalırsa Başkanımızında dediği gibi 10 numara transferi düşünülmüyor eğer Zafer alınırsada 10numara pozisyonundan ziyade sol taraf için düşünülüyor olabilir...
              2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
              Kafalarda 61
              Gönüllerde 7. Şampiyonluk

Yorum

• İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

Senijad Ibricic

NK Zagreb <A href="http://www.transfermarkt.de/de/nationalmannschaft/3446/bosnienundherzegovina/uebersicht/startseite.html">na
                  Foto: unbekannt
                  Geburtsdatum:26.09.1985Alter:22Größe:1,80Nationalität: Bosnien und Herzegovina Fuss:beidfüßig

Verein (RN):NK Zagreb Position:MittelfeldPositionsdetailsffensives MittelfeldLänderspiele:7 Spiele für Bosnien und Herzegovina Vertrag bis:30.06.2010Marktwert:1.800.000 € Spielerberater:Mario Vokic

________________________________________________________________________________
                  Andreas Ivanschitz

Foto:
                  Geburtsdatum:15.10.1983Alter:24Größe:1,84Nationalität: Österreich Fuss:linksHomepage:www.andreasivanschitz.com

Verein (RN):Panathinaikos Athen Position:MittelfeldPositionsdetailsffensives MittelfeldLänderspiele:42 Spiele für Österreich Länderspieltore:6 Tore für Österreich Vertrag bis:30.06.2008Marktwert:4.300.000 € Spielerberater:Spocs GmbH
                  News zum Spieler22.06.08Ivanschitz bleibt bei ...20.06.08Ivanschitz bleibt in Athen23.05.08Österreich schlug Kuba in ...19.05.08Porträt - Österreich - ...

baska 10 numara alternatıfı tanımam...D:

Andreas Ivanschitz kasımpaşa da oynar hatta orda bile oynayamaz....
                  poetricus

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Andreas Ivanschitz kasımpaşa da oynar hatta orda bile oynayamaz....
                    ne alaka????

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Makelele'yi alsınlar oyun kurucumuz olmasa da olur. Ama tabi Ibricic gibi oyuncuların da herzaman başımın üstünde yeri var
                      makalele bundan sonra paraya oynar...bu saatten sonrada fazla maddiyatlı futbolcular alınmayacağını söyledi yönetim zaten
                      https://twitter.com/akfgr

Yorum

• İlk olarak Akif Gür tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        makalele bundan sonra paraya oynar...bu saatten sonrada fazla maddiyatlı futbolcular alınmayacağını söyledi yönetim zaten
                        Ya yoktur öyle bişe; zaten basın şişirip şişirip yazıyor rahat ol
                        .

Yorum

• İlk olarak MeNdaKkaDukKa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fazla değil bir kaç gün önceki Trabzonlu ve Trabzonsporlu önde gelen isimlerin buluştuğu yemekte başkanımız Sadri Şener'e yöneltilen sorulardan dikkatimi çekenlerden birkaçı ;
                          -Başkanım Transferde son durum nedir?
                          ***İhtiyaç duyulan mevkilere arayışlarımız sürüyor
                          -Başkanım 10 numara arayışınız varmış kararınızı verdinizmi ?
                          ***Evet buldum
                          -Peki başkanım Trabzonun yeni 10numarası için kimi alacaksınız ?
                          ***Umuttan 10numarayı alıp Selçuğa vericeğim

Başkanımız gerçekten duruşu ve kimliği olarak gerçekten iyi birisi ve gerçekten şanslıyız dıyorum bu yüzden yaklaşımları ise süper
                          Bana kalırsa Başkanımızında dediği gibi 10 numara transferi düşünülmüyor eğer Zafer alınırsada 10numara pozisyonundan ziyade sol taraf için düşünülüyor olabilir...
                          aynen...10 devri bitmiştir...Kısa süren bir aradan snra Totall futbol devri başlamıştır ...Çok koşan kondisyonu yüksek diri, genç ve Tecrübeli bir takım olucaz...

Yorum

• yahu lig başlasın artık sıkıldım transfer haberlerinden
                            süleymanoğlu
                            hayat beni 61 kenara

Yorum

• Makalele nereden çıktı bilmiyorum ama Zafer'le ilgili haberlere çok sevindim.
                              Eğer söylendiği gibi hafta sonu yada önümüzdeki hafta imzayıda attımı deymeyin keyfime...
                              Ayrıca Song kesinlikle yararlı olur ama söylenen paralar doğruysa Song'a verilecek paranın Sol açığa verilmesini tercih ederim...
                              .
                              Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
                              .

Yorum

• Sadri baskan neylerse guzel eyler.
                                Transfere devam edecektir.
                                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X