Verein (RN):NK Zagreb Position:MittelfeldPositionsdetailsffensives MittelfeldLänderspiele:7 Spiele für Bosnien und Herzegovina Vertrag bis:30.06.2010Marktwert:1.800.000 € Spielerberater:Mario Vokic
________________________________________________________________________________ Andreas Ivanschitz
zafer gelırse 10 numara alternatıfı olarak oynayacak
asıl 10 numara su ımzalardan sonra
böyle birsey sözkonusu degildir!
trabzonsporun muhtemelen 1-1.5 milyon euro bonservis ödeyerek alabilecegi bir futbolcuyu yedek olarak alma lüksü olamaz.
duruma göre yedege cekilebilir,hicbir futbolcunun ilk 11 garantisi olmadigi icin.
ama zafer haricinde bir 10 numara transferi beklemek bosuna kürek cekmektir.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Fazla değil bir kaç gün önceki Trabzonlu ve Trabzonsporlu önde gelen isimlerin buluştuğu yemekte başkanımız Sadri Şener'e yöneltilen sorulardan dikkatimi çekenlerden birkaçı ;
-Başkanım Transferde son durum nedir?
***İhtiyaç duyulan mevkilere arayışlarımız sürüyor
-Başkanım 10 numara arayışınız varmış kararınızı verdinizmi ?
***Evet buldum
-Peki başkanım Trabzonun yeni 10numarası için kimi alacaksınız ?
***Umuttan 10numarayı alıp Selçuğa vericeğim
Başkanımız gerçekten duruşu ve kimliği olarak gerçekten iyi birisi ve gerçekten şanslıyız dıyorum bu yüzden yaklaşımları ise süper
Bana kalırsa Başkanımızında dediği gibi 10 numara transferi düşünülmüyor eğer Zafer alınırsada 10numara pozisyonundan ziyade sol taraf için düşünülüyor olabilir...
2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLigŞAMPİYONUTRABZONSPOR Kafalarda 61
Gönüllerde 7. Şampiyonluk
Verein (RN):NK Zagreb Position:MittelfeldPositionsdetailsffensives MittelfeldLänderspiele:7 Spiele für Bosnien und Herzegovina Vertrag bis:30.06.2010Marktwert:1.800.000 € Spielerberater:Mario Vokic
________________________________________________________________________________ Andreas Ivanschitz
Fazla değil bir kaç gün önceki Trabzonlu ve Trabzonsporlu önde gelen isimlerin buluştuğu yemekte başkanımız Sadri Şener'e yöneltilen sorulardan dikkatimi çekenlerden birkaçı ;
-Başkanım Transferde son durum nedir?
***İhtiyaç duyulan mevkilere arayışlarımız sürüyor
-Başkanım 10 numara arayışınız varmış kararınızı verdinizmi ?
***Evet buldum
-Peki başkanım Trabzonun yeni 10numarası için kimi alacaksınız ?
***Umuttan 10numarayı alıp Selçuğa vericeğim
Başkanımız gerçekten duruşu ve kimliği olarak gerçekten iyi birisi ve gerçekten şanslıyız dıyorum bu yüzden yaklaşımları ise süper
Bana kalırsa Başkanımızında dediği gibi 10 numara transferi düşünülmüyor eğer Zafer alınırsada 10numara pozisyonundan ziyade sol taraf için düşünülüyor olabilir...
aynen...10 devri bitmiştir...Kısa süren bir aradan snra Totall futbol devri başlamıştır ...Çok koşan kondisyonu yüksek diri, genç ve Tecrübeli bir takım olucaz...
Makalele nereden çıktı bilmiyorum ama Zafer'le ilgili haberlere çok sevindim.
Eğer söylendiği gibi hafta sonu yada önümüzdeki hafta imzayıda attımı deymeyin keyfime...
Ayrıca Song kesinlikle yararlı olur ama söylenen paralar doğruysa Song'a verilecek paranın Sol açığa verilmesini tercih ederim...
.
Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
Yorum