Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hocam Zafer geldi Bonus olarak İsaac da geldi..Tamam mı artık )

Tamam tamam.
    Bu aksam birsey demedim
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• 61baron61...
      Sana kimse negativ konusma demedi...dogru düzgün konusursan ozaman sorun olmaz...elestiri yapabilirsin ama dogru sekilde yapmak lazim...isaac kim ya mesela yanlis...

Isaaci bende begenmem ama karsi cikmiyorum alindigina fakat bana saldiran olmadi heralde simdi 10. defa yazdim isaaci begenmedigimi...ama belli olmaz genc-bonservisi ellinde-yabanci sayisi bos-kumasi fena degil...patlama yaparsa cok iyi olur ama yapmaz ise ellimizde patlamaz...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• neyse ben sustum insallah hersey guzel olur

iyi geceler
        Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          nedense benim yaptiklarim batiyo , bana yazilana bi bak , herkes kanka olmus herkes birbirini tanidigindan birbirini kollar olmus...birine bisey diyorsun baska yerden digeri bulasiyo..bi bak oku son 2-3 sayfayi bana verilen cvplari bi oku...sen bana niye yüklendin simdi hayirdir , o doger arkadasada yüklensene biraz ..beni asagalayici laflar säylemis..ben burda kimseyi asalamadim
          Ben burda kimseyi tanımam kimsede beni tanımaz sana yüklendiğim falan da yok ben bütün yazılarını ve sana verilen cevapları takip ettim öyle bir girdin ki konuya bunu ancak art niyetli bir kişi yapabilirdi böylesin demiyorum ancak bu duruma düştün en basitinden etki-tepki kanunu tepkinide aldın ben sadece şunu söylüyorum daha ustuplu yazarsan ustruplu cevaplar alırsın
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ya tamam buna birsey deme ki zaten bu senin görüşün saygılıyım benimkisi daha farklı ben başka bakıyorum mesela bende diyormki yabancı kontejyanını dolduracksak forwetle mesela umutan iyi olmalı yedek yabancı lüx dür benim için,mesela iyi çıkar kötü çıkar futbol yazı tura değil 1970 lerde oyleydi turkiyede şimdi futbolcunun gelişimi olsun yılar yılı takıp ediliyor alınıyor biz kumar oynıycak kadarda zamnı olan kupte değiliz..neyse ben tratışmak istemem ama sende haklısın bende farklı pencerelerden bakıyoruz.
            tmm buda senin görüsün simdi sana kimse saldirmaz heralde..dogru düzgün yaziyorsun merak etme simdi saldiran olmaz...
            ...TRABZONSPOR...
            "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• isaaac messinin de bulunduğu aynı zamanda bizim colmanında kadroda oldğu arjantini finalde yenn nijeryanın kadrosunda 10 numaraydı ve turnuvanın en iyi oyuncusu seçilip gençlere geldi futbolu iyi takip edin yaşıda daha çok gençtir..........
              ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• Artık transferi kapamalıyız ve 1 sene şampiyonluktan söz etmemeliyiz yeni takımız her mevkimizde alternatif çok özellikle zafer-ceyhun-sami gibi gençlerin formayı kolay kolay vereceklerini düşünmüyorum.İsaac içinde iyi bir alternatif bence özellikle 21 yaşında ve gelecek vaad ediyor cavcavda bu kadar sinirlendiğine göre gerçekten iyi adam hayırlı olsun ama artık kapamalıyız transferi.

Yorum

• Salla cavcav salla,
                  oyanada bu yanada salla,
                  ne kadar sallasanda,
                  isaac bizimdir sonunda :-)))
                  Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tmm buda senin görüsün simdi sana kimse saldirmaz heralde..dogru düzgün yaziyorsun merak etme simdi saldiran olmaz...
                    yok bana saldırmaz kimse ben eleştiri yapmam alınan oyunculara.. gundemdekielr için konuşurum ona sonuçta takıp ediyorum alınırsada artık susarım bekliyecez gorecez derim tıpkı bu ısac gibi. : )

Diego Armando Maradona

Yorum

• İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hayır gerek yok kalp kırılıyor övende olur övmeyende sonuçta dunyada maradonayı, messiyi, ronaldinhoyu bile beğenmeyip eleştirenler var,eleştireye açık değiliz kalp kırmadan..ben tartışmayı seven bir adam değilim,bu yuzden eleştiri ve düşüncelerimi yazmıyorum sadece yuzeysel yazmak zorunda kalıyorum gerek yok insanların kalbini kıracaz yada insanlar bizim kalbimizi kıaracak.
                      ama her futbolcu benim kanımca eleştirlir,zaferi izleyenlerden çok izlemeynler övüyor bunu anlamış değilim boyle sağlıklı olmaz bence... neyse lig başlasın ben en çok merak ediyorum ama bence en iyi transferler ovulecekse song,giray selçuk bunları sonuna kadar overim bildiğim adamlar kaliteleri oratda insallah diğerleride harika olucak bakıcaz gorecez hepimiz sevinecez hepimiz üzlecez...
                      son giray selcuk filan bunlara lafim yok..demissin ki zaferi izleyenlerden cok izlemeyenler övüyor katiliyorum , zaferin adi cikana kadar kac kisi acaba hansada zaferin varligini biliyordu , istedigin gibi yoru yapamiyorsun sitede , birakin kardesim icimizden ne geciyorsa yazalim ne zipliyorsunuz...sende demissin elestirilerimi düsüncelerimi yazamiyorum diye aynen senin yapmadigini ben yapinca bu duruma düstüm herkesle papaz oldum cokta umrumda sanki....millet zaferin bi serbest vurustan attigi golu görmüs youtube da gelmis süper futbolcu diyor , bize gelse is yapar diyor ..ya ben berlinde yasiyorum zafer berlinden gitmeymis inanin ben zaferi tanimiyorum ya berlindeki futbol hayatindan haberim yokktu, burda genelde isim yapmis amatör türk futbolcular taninir ama ben bilmiyorum zaferi...bundan 3-4 haftaya kadarda bundesligada varligindann haberim yoktu ..dikkatimi cekmemis demek ..zaten dikat cekseydi ya schalke ya bayern kapardi

Yorum

• Ula Usaklar bir durun daa.

Hangi Basligi Takip edecegimi sasirdim yav.

Allah Yönetimin ne muradvarsa versin :-)

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben burda kimseyi tanımam kimsede beni tanımaz sana yüklendiğim falan da yok ben bütün yazılarını ve sana verilen cevapları takip ettim öyle bir girdin ki konuya bunu ancak art niyetli bir kişi yapabilirdi böylesin demiyorum ancak bu duruma düştün en basitinden etki-tepki kanunu tepkinide aldın ben sadece şunu söylüyorum daha ustuplu yazarsan ustruplu cevaplar alırsın
                          tebrikler hocam
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Salla cavcav salla,
                            oyanada bu yanada salla,
                            ne kadar sallasanda,
                            isaac bizimdir sonunda :-)))

en güzel tespit...
                            ANLAŞILMAZ BİR SEVGİ BU!!! ÖLÜMÜNE SEVİYORUZ TRABZONU!!!

Yorum

• İlk olarak melih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              isaaac messinin de bulunduğu aynı zamanda bizim colmanında kadroda oldğu arjantini finalde yenn nijeryanın kadrosunda 10 numaraydı ve turnuvanın en iyi oyuncusu seçilip gençlere geldi futbolu iyi takip edin yaşıda daha çok gençtir..........
                              bu kıyas olmamlı bence dünya gençler şampiyoansında c.ranldo ile en çok goze batan futbolcu 17 yaşındayken okan koçtu ve geleceğin süper yıldızı iyi paraya beşiktaşa gitti hali nice oldu... bunlar kıstas değil futbolcunun kendni gelştirmesi c.ronaldo nasıl oldu bizim okan nasıl oldu.. nekadar kendini geliştirdi onemli olan bu 17 yas futbol için hamur olan bi yaş onundeki ilk 4 sene çok onemli maradonada olabilir ibrahim üzülmezde : )bide afrikalıların üzerine sen bi 5 yıl daha koy ))

hayırlısı olsun..

Diego Armando Maradona

Yorum

• Usaklar acilis macimiza eger Yunanlilar gelecekse, Milli Takimlari gelsin.

Gerisi bize az gelir bea

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X