İlk olarak arifemre tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2008-2009 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
kaç sayfadır okuyorum,maşallah 61baron61 bayağı gündem olmuş..hocam son 12-13 sayfadaki bütün yorumlarını okudum,şunu söyleyebilirim ki sana kimse saldırmıyor aksine sende bir saldırganlık var,herkese cvp vermişsin,yorumlarını da çok tutarlı bulmadım açıkçası,de nigris'i alırsak bomba transfer yapmış oluruz demişsin(dememişsen düzelt,öyle hatırlıyorum şuan)..bu cümleyi kurman bile bana yetti doğrusu.
bir eleştirim daha olacak,29 yaşındasın ama o yaşın ağırlığıyla konuşmuyorsun bence..
isaac benim begendigim futbolculardan biriydi,alınmasına çok sevindim,20 yaşında gencecik bir adam,nijerya ÜMİT milli takımında,ümit veriyor yani..
iyi oldu iyi..10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Yorum
-
iyiki bi göze battik gel usta gel üzerime sende gel varsa baska onlarda gelsin ben burdayim buyrun ....
ayip yildirim sana dedimki varsa bi sorunun özelden yaz burayi daha fazla karistirma ..demissin ki hay allahim yine naptim ...yaptigin yukarda iste adamin birine yorum yapiyorsun ama benim üzerimden prim yapiyorsun[/QUOTE]
Baron Kardeş ya çok alıngan bir günündesin ya da burdaki arkadaşları potansiyel düşmanın görüyorsun benim sana karşı hiçbir önyargım yok olamazda bence daha fazla uzatmıyalım ama şunu bilmeni isterim burası görebileceğimiz en iyi tartışma platformu yeter ki derdimizi doğru ifade edelim bu arada umarım kardeş dememe bozulmazsın
Yorum
-
İlk olarak 61_onur_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaç sayfadır okuyorum,maşallah 61baron61 bayağı gündem olmuş..hocam son 12-13 sayfadaki bütün yorumlarını okudum,şunu söyleyebilirim ki sana kimse saldırmıyor aksine sende bir saldırganlık var,herkese cvp vermişsin,yorumlarını da çok tutarlı bulmadım açıkçası,de nigris'i alırsak bomba transfer yapmış oluruz demişsin(dememişsen düzelt,öyle hatırlıyorum şuan)..bu cümleyi kurman bile bana yetti doğrusu.
bir eleştirim daha olacak,29 yaşındasın ama o yaşın ağırlığıyla konuşmuyorsun bence..
isaac benim begendigim futbolculardan biriydi,alınmasına çok sevindim,20 yaşında gencecik bir adam,nijerya ÜMİT milli takımında,ümit veriyor yani..
iyi oldu iyi..
denigrise gelince dogrudur tr den alinacak hatta avrupadan en ucuza kapatilacak en saglikli forvet olurdu buna toledo da dahil.....
Yorum
-
ısaccc iyi oldu iyiEn son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 16.07.2008, 01:05.Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleiyiki bi göze battik gel usta gel üzerime sende gel varsa baska onlarda gelsin ben burdayim buyrun ....
ayip yildirim sana dedimki varsa bi sorunun özelden yaz burayi daha fazla karistirma ..demissin ki hay allahim yine naptim ...yaptigin yukarda iste adamin birine yorum yapiyorsun ama benim üzerimden prim yapiyorsun
estafrullah bozulmam usta ne demek ama yani bi ben batmim göze bak adam benim yaptigi yorumlari ikide bir öne atarak sürekli tas atiyor ..herneyse
Yorum
-
.............................................sylva
.serkan......................song..................giray.............cale
.(ferhat,buğra)...........(tayfun,ceyhun,egemen)............(sami,ismail)
..yattara..................selçuk................colman..................zafer
..(barış)...................(hüseyin)
..........................isaccc...............gökhan
.................................(umut)"Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaron Kardeş ya çok alıngan bir günündesin ya da burdaki arkadaşları potansiyel düşmanın görüyorsun benim sana karşı hiçbir önyargım yok olamazda bence daha fazla uzatmıyalım ama şunu bilmeni isterim burası görebileceğimiz en iyi tartışma platformu yeter ki derdimizi doğru ifade edelim bu arada umarım kardeş dememe bozulmazsın
estafrullah ama ne demek usta...
ama yildirim akadasin sürekli benim yaptigim yorumlarla birilerine cvp yazmasi bana tas atmasi olmuyo yakismiyo
Yorum
-
Ya Bırakın Tartışmayı Şimdi Arkanıza 5 Dakka Yaslanın ve düşünün ya çok kolay insanın kendisini piskolojik olarak mutlu etmesi çok kolay bakın şimdi biz 5-6 ay içinde ne kadar mutluyuz farkındamısınız bakın şimdi
Ceyhun Eriş:O durmadan yere tüküren teknik direktöre bağıran her maçda pislik çıkartan futbolun çalımdan ibaret olduğunu sanan bir kişiden kurtulduk
Celalettin Koçak: Sol kanat beg ve duruma göre sol ileri oynayıp ancak orta açmak gibi bir yeteneği olmayan sinan kaloğlundan bile çalım yiyen bir kişiden kurtulduk
Ayman Abdelaziz:Her maçda karşı takımdan bir futbolcunun ayağını kırmak gibi bir komplexi olan Türk futbolu için son derece tehlikeli kırmızı kart görme olasılığı yüksek olan topu istop etmesini bilmeyen bir futbolcudan kurtulduk
Erdinç Yavuz:Takımı gol attığında sevinmeyen kendinden geçmiş bir şekilde top oynayan konsüsyonu bilerek çalışmamasından sıfıra düşmüş bir futbolcudan kurtulduk
Ömer Rıza: forvet oyuncusu olup topla buluştuğundan etrafında 4 dönen eli ayağında dolanan izleyen diğer futbol severlere bizi rezil rüsva eden bir futbolcudan kurtulduk
Ziya Doğan:futbol anlayışı tipik alman ve yunan futbolundan alıntı bir şekilde kapalı defans şekli olup sürekli 1 gol atıp maçı bitirme çabasında olan atacağı golün dakkasını 80 olarak kafasında belirleyen çok gol atmak istemyen gol attığında sevinen yardımcılarına kızan mantalite hastası bir insandan kurtulduk
Nuri Albayrak:Hala bizim başımıza gelme akibetinin nasıl olduğunu anlayamadığımız halen daha sattığı topçularda indıragandi yaptığı paralarla tüm trabzona rezil olan futboldan hiç anlamasına rağmen klübü bir site inşaaı gibi kullanması giderken biz özür bile dilemeyen bir insan bizi tarihimizde en kötü şekilde hatırlayacağımız hale getiren bir adamdan kurtulduk
Şimdi Rahatladınız mı azıcık rahatlayın bu gidenleri düşünün birde bunların yerine gelenleri düşünün ve gülümseyin geleceğe ümitle bakın ümitle bakın ki gelecek sizin olsun Gelecek bizi bekliyor
Ve Bir Fırtına Esiyor Yedi Diyor Yedi Diyor Yedi Diyor.....Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
Yorum
-
İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Baron ben hiç yazmaz izlerdim yazılanları sayende raytingim arttı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum