Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifemre tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    zaferi maradona zannedenlere yöneticimizden açıklama:

Hacısalihoğlu, Hansa Rostock Kulübü'nden transfer etmek istedikleri Zafer Yelen'in, Ümit Milli Takım'da oynayan yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek, şöyle devam etti: ''Orta sahanın solunda görev yapıyor. Yetenekli ve genç bir isim. Ancak ismi çok gündemde olduğu için taraftarlar, 'Zafer gelecek dertler bitecek' diye düşünüyor. Büyük beklentiler içinde olmak yanlış. Zafer, alternatif bir isim olarak transfer edilecek. Bu yıl belki zaman zaman ancak önümüzdeki yıllar direkt olarak oynayabilecek bir futbolcu. Bu futbolcunun transferini bir an önce bitirmeye çalışıyoruz.''
    tebrik ederim seni dostum....zaferi maradona sananlara kapak olsun

Yorum

• bir de sağlam kaleci alırsak saç baş yolmadan izlenir bu takım... sylva nın olmaması iyi bence... gonlumden geçen shovkovsky...

Yorum

• kaç sayfadır okuyorum,maşallah 61baron61 bayağı gündem olmuş..hocam son 12-13 sayfadaki bütün yorumlarını okudum,şunu söyleyebilirim ki sana kimse saldırmıyor aksine sende bir saldırganlık var,herkese cvp vermişsin,yorumlarını da çok tutarlı bulmadım açıkçası,de nigris'i alırsak bomba transfer yapmış oluruz demişsin(dememişsen düzelt,öyle hatırlıyorum şuan)..bu cümleyi kurman bile bana yetti doğrusu.
        bir eleştirim daha olacak,29 yaşındasın ama o yaşın ağırlığıyla konuşmuyorsun bence..
        isaac benim begendigim futbolculardan biriydi,alınmasına çok sevindim,20 yaşında gencecik bir adam,nijerya ÜMİT milli takımında,ümit veriyor yani..
        iyi oldu iyi..
        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• iyiki bi göze battik gel usta gel üzerime sende gel varsa baska onlarda gelsin ben burdayim buyrun ....
          ayip yildirim sana dedimki varsa bi sorunun özelden yaz burayi daha fazla karistirma ..demissin ki hay allahim yine naptim ...yaptigin yukarda iste adamin birine yorum yapiyorsun ama benim üzerimden prim yapiyorsun[/QUOTE]

Baron Kardeş ya çok alıngan bir günündesin ya da burdaki arkadaşları potansiyel düşmanın görüyorsun benim sana karşı hiçbir önyargım yok olamazda bence daha fazla uzatmıyalım ama şunu bilmeni isterim burası görebileceğimiz en iyi tartışma platformu yeter ki derdimizi doğru ifade edelim bu arada umarım kardeş dememe bozulmazsın
          Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak 61_onur_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kaç sayfadır okuyorum,maşallah 61baron61 bayağı gündem olmuş..hocam son 12-13 sayfadaki bütün yorumlarını okudum,şunu söyleyebilirim ki sana kimse saldırmıyor aksine sende bir saldırganlık var,herkese cvp vermişsin,yorumlarını da çok tutarlı bulmadım açıkçası,de nigris'i alırsak bomba transfer yapmış oluruz demişsin(dememişsen düzelt,öyle hatırlıyorum şuan)..bu cümleyi kurman bile bana yetti doğrusu.
            bir eleştirim daha olacak,29 yaşındasın ama o yaşın ağırlığıyla konuşmuyorsun bence..
            isaac benim begendigim futbolculardan biriydi,alınmasına çok sevindim,20 yaşında gencecik bir adam,nijerya ÜMİT milli takımında,ümit veriyor yani..
            iyi oldu iyi..
            mecbru kaliyorum cevap yetistirmeye herkes saldirinca herkes kanka olunca birbiriyle mecburen bende cevapliyorum elimden geldigince...
            denigrise gelince dogrudur tr den alinacak hatta avrupadan en ucuza kapatilacak en saglikli forvet olurdu buna toledo da dahil.....

Yorum

• ısaccc iyi oldu iyi
              En son Emirhan Makul tarafından düzenlendi; 16.07.2008, 01:05.
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hersey YALAN.

TEK Gercek: TRABZONSPOR!!!
                Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  iyiki bi göze battik gel usta gel üzerime sende gel varsa baska onlarda gelsin ben burdayim buyrun ....
                  ayip yildirim sana dedimki varsa bi sorunun özelden yaz burayi daha fazla karistirma ..demissin ki hay allahim yine naptim ...yaptigin yukarda iste adamin birine yorum yapiyorsun ama benim üzerimden prim yapiyorsun
                  Baron Kardeş ya çok alıngan bir günündesin ya da burdaki arkadaşları potansiyel düşmanın görüyorsun benim sana karşı hiçbir önyargım yok olamazda bence daha fazla uzatmıyalım ama şunu bilmeni isterim burası görebileceğimiz en iyi tartışma platformu yeter ki derdimizi doğru ifade edelim bu arada umarım kardeş dememe bozulmazsın[/quote]
                  estafrullah bozulmam usta ne demek ama yani bi ben batmim göze bak adam benim yaptigi yorumlari ikide bir öne atarak sürekli tas atiyor ..herneyse

Yorum

• Ya Baron ben hiç yazmaz izlerdim yazılanları sayende raytingim arttı
                    Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• .............................................sylva

.serkan......................song..................giray.............cale
                      .(ferhat,buğra)...........(tayfun,ceyhun,egemen)............(sami,ismail)

..yattara..................selçuk................colman..................zafer
                      ..(barış)...................(hüseyin)

..........................isaccc...............gökhan
                      .................................(umut)
                      "Her şeye doğru demek ahmaklıktır. Fakat her şeye yanlış diyen de zorbadır." Mevlana

Yorum

• İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Baron Kardeş ya çok alıngan bir günündesin ya da burdaki arkadaşları potansiyel düşmanın görüyorsun benim sana karşı hiçbir önyargım yok olamazda bence daha fazla uzatmıyalım ama şunu bilmeni isterim burası görebileceğimiz en iyi tartışma platformu yeter ki derdimizi doğru ifade edelim bu arada umarım kardeş dememe bozulmazsın
                        estafrullah bozulmam usta ne demek ama yani bi ben batmim göze bak adam benim yaptigi yorumlari ikide bir öne atarak sürekli tas atiyor ..herneyse[/quote]
                        estafrullah ama ne demek usta...
                        ama yildirim akadasin sürekli benim yaptigim yorumlarla birilerine cvp yazmasi bana tas atmasi olmuyo yakismiyo

Yorum

• Ya Bırakın Tartışmayı Şimdi Arkanıza 5 Dakka Yaslanın ve düşünün ya çok kolay insanın kendisini piskolojik olarak mutlu etmesi çok kolay bakın şimdi biz 5-6 ay içinde ne kadar mutluyuz farkındamısınız bakın şimdi

Ceyhun Eriş:O durmadan yere tüküren teknik direktöre bağıran her maçda pislik çıkartan futbolun çalımdan ibaret olduğunu sanan bir kişiden kurtulduk

Celalettin Koçak: Sol kanat beg ve duruma göre sol ileri oynayıp ancak orta açmak gibi bir yeteneği olmayan sinan kaloğlundan bile çalım yiyen bir kişiden kurtulduk

Ayman Abdelaziz:Her maçda karşı takımdan bir futbolcunun ayağını kırmak gibi bir komplexi olan Türk futbolu için son derece tehlikeli kırmızı kart görme olasılığı yüksek olan topu istop etmesini bilmeyen bir futbolcudan kurtulduk

Erdinç Yavuz:Takımı gol attığında sevinmeyen kendinden geçmiş bir şekilde top oynayan konsüsyonu bilerek çalışmamasından sıfıra düşmüş bir futbolcudan kurtulduk

Ömer Rıza: forvet oyuncusu olup topla buluştuğundan etrafında 4 dönen eli ayağında dolanan izleyen diğer futbol severlere bizi rezil rüsva eden bir futbolcudan kurtulduk

Ziya Doğan:futbol anlayışı tipik alman ve yunan futbolundan alıntı bir şekilde kapalı defans şekli olup sürekli 1 gol atıp maçı bitirme çabasında olan atacağı golün dakkasını 80 olarak kafasında belirleyen çok gol atmak istemyen gol attığında sevinen yardımcılarına kızan mantalite hastası bir insandan kurtulduk

Nuri Albayrak:Hala bizim başımıza gelme akibetinin nasıl olduğunu anlayamadığımız halen daha sattığı topçularda indıragandi yaptığı paralarla tüm trabzona rezil olan futboldan hiç anlamasına rağmen klübü bir site inşaaı gibi kullanması giderken biz özür bile dilemeyen bir insan bizi tarihimizde en kötü şekilde hatırlayacağımız hale getiren bir adamdan kurtulduk

Şimdi Rahatladınız mı azıcık rahatlayın bu gidenleri düşünün birde bunların yerine gelenleri düşünün ve gülümseyin geleceğe ümitle bakın ümitle bakın ki gelecek sizin olsun Gelecek bizi bekliyor
                          Ve Bir Fırtına Esiyor Yedi Diyor Yedi Diyor Yedi Diyor.....

Yorum

• bi ziya doğan vardı hakkaten... ne oldu ona

Yorum

• Evet 5 dakkadır kimse yazmıyor herkez rahatladı galiba işte böyle bakın ne kadar rahatız eski yüzler eski sesler eski dertler yok

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya Baron ben hiç yazmaz izlerdim yazılanları sayende raytingim arttı
                                bende öyle ama birden bu isaaca celallendim , arkadaslarin yaptigi yorumlar beni gerdi, abi her alinan messi oluyor takimda , isaaci bilmesek bir umut olur icimde ama millette böyle abartinda isaacada düsman kesilir oldum....herkesmi iyi olur yaaa kimsemi fos cikmaz ...bi isim atsam ortaya ooo sen nediyon derler onun kariyeri söyle böyle ...neyse herkese ii aksamlar

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X