Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2008-2009 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak argentina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yok bana saldırmaz kimse ben eleştiri yapmam alınan oyunculara.. gundemdekielr için konuşurum ona sonuçta takıp ediyorum alınırsada artık susarım bekliyecez gorecez derim tıpkı bu ısac gibi. : )
    susma elestiride yap bisi olmaz...mesela bu baslikda zafer yelen abartilir bende okadar abartmam ama saldiran olmuyor...isaaci begenmem pek ama saldiran yine olmadi ama alindigina sevindim yinede belli olmaz.....

Sen yeterki ustuplu elestiri yap ona görede cevap gelir meraklanma

ama konuga sakin Isaac kim yaaaa baslama mesela
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Usaklar acilis macimiza eger Yunanlilar gelecekse, Milli Takimlari gelsin.

Gerisi bize az gelir bea
      levadiakos gelsin!
      onlara güzel bir fark atip ligdeki rakiplerimizin gözünü korkutalim!
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        levadiakos gelsin!
        onlara güzel bir fark atip ligdeki rakiplerimizin gözünü korkutalim!

Biri tutsun beni

Barcayi getirin!
        Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ben burda kimseyi tanımam kimsede beni tanımaz sana yüklendiğim falan da yok ben bütün yazılarını ve sana verilen cevapları takip ettim öyle bir girdin ki konuya bunu ancak art niyetli bir kişi yapabilirdi böylesin demiyorum ancak bu duruma düştün en basitinden etki-tepki kanunu tepkinide aldın ben sadece şunu söylüyorum daha ustuplu yazarsan ustruplu cevaplar alırsın
          eyvallah
          ama isaacta futbolcumu demem burdaki arkadaslara yetti de artti bile ..nerde beles oraya yerles hesabi ..nedense ts ye kim transfer olduysa hakketten bi arkadasin dedigi gibi ya messi ya etoo ya ronaldinho ayarinda ...hicmi cürük yok bunlarin arasinda...isaac genclerbirliginin elinde patlamistir büyük umutlarla getirilen isaaci cavcav hic biryere gagalayamamistir ve ts almistir ..kisaca budur benim yorumum....
          umut ve gökhandan sonra alternatif olarak ergin haric bi cocuktan daha bahsediliyordu adi gelmedi aklima suan..ben onu tanimiyorum nasil oynar bilmiyorum ama isaacin nasil oynadigini bildigimden o ismini bilmedigim futbolcunun alternatif kalmasini tercih ederim cünkü benim icin süpriz olur

Yorum

• evet arkadaşlar daha fazla birbirimizi kırmanın anlamı yok.sonuç da hepimiz trabzonsporlu çoğumuzda trabzonluyuz.yarın berbarer stada gidip beraber bayrak sallayacağız o yüzden biraz daha sakin olalım ve biraz empati kuralım karşımızdakilerle.

askerdeyken 12 ay boyunca toprak hasretiyle yandık da tek bir toprak bile gelmedi.maçları izlerken 100-150 kişiye karşı mücadeke vermek ne demektir bilemezsiniz.

o yüzden hemşehrilerimizin topraklarımızın kıymetini bilelim ve kalp kırmaktan kaçınalım lütfen
            "Bakkaldan dondurma çalarken yakalanan ama içinden çıkan bedavasının hakkı oldugunu savunan çocuk Fenerbahçelidir"
            (ALINTIDIR)

Yorum

• daha öncede yazdım yine yazıyorum ne yapıp edip slyva yı getirmeliyiz.ama başkanın ve mahmut aksu nun son açıklamalarından sonra kaleci almayacaklarını anladım bence ersun hoca kaleci istemiyor yoksa kaç milyon euro harcayan yönetim 400-500 bin euro verip slyva yı getirtir.tamam tolga trabzonumuzun evladı ama yetersiz arkadaşlar bu apaçık ortada.yetersiz bi kaleci yüzünden şampiyonluğu kaybetmenin acısını yaşamak istemiyorum

Yorum

Biri tutsun beni

Barcayi getirin!
                seni bu aksam tutmak imkansiz!
                sanki trabzonsporun sampiyonlugunun müjdesini almis gibisin.
                ne oldu hocam!bir bildigin varsa bize de aktarda bizde cosalim.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  susma elestiride yap bisi olmaz...mesela bu baslikda zafer yelen abartilir bende okadar abartmam ama saldiran olmuyor...isaaci begenmem pek ama saldiran yine olmadi ama alindigina sevindim yinede belli olmaz.....

kocum ortam sakinlesmisken yangina neden körükle gidersin attigin tas bana ..varsa benimle derdin söyle yaz bana özelden görüselim hayirdir ..ne milleti yine galyana getirip üzerime salmaya calisiyorsun

Yorum

• Henüz 18 Yasina girmemis, hic Türkiyeyi görmemis, belki hayatinda kendi Ülkesinin disina cikmamis bir Oyuncu 3 senede VASAT bir Takimda ortalama 10 - 11 Gol atiyor ve o Takimin elinde PATLAMIS oluyor.

Ben böyle "kötü Performansa" KURBAN olayim!
                    Keske bir Erginde böyle kötü oynasada, sansa her sene 10 - 11 Gol atsa.

Allahim sen BÜYÜKSÜN!
                    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

Henüz 18 Yasina girmemis, hic Türkiyeyi görmemis, belki hayatinda kendi Ülkesinin disina cikmamis bir Oyuncu 3 senede VASAT bir Takimda ortalama 10 - 11 Gol atiyor ve o Takimin elinde PATLAMIS oluyor.

Ben böyle "kötü Performansa" KURBAN olayim!
                      Keske bir Erginde böyle kötü oynasada, sansa her sene 10 - 11 Gol atsa.

Allahim sen BÜYÜKSÜN!
                      erginide oynat 34 mac 90 dakika o da atar

Yorum

• İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kocum ortam sakinlesmisken yangina neden körükle gidersin attigin tas bana ..varsa benimle derdin söyle yaz bana özelden görüselim hayirdir ..ne milleti yine galyana getirip üzerime salmaya calisiyorsun
                        hey allahim ya..kabahatli biz olduk...bisi mi dedim ben simdi...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

mesela şu tolga konusu inatla diyorum bu tolgadan birey olmaz araştırmadan bilmeden direk önümüze ikide bir onumuze Iker Casillas orneği ile geliniyor bak o nasıl oldu iyide kardesim ,casillas onunde Bodo Illgner ve jose santiago cares gibi dev kaleciler vardı bundan 1 sene once marca'daki röportajında bugun casillassam caresin sayesindedir gibi bir laf dedi,ama yok gene düşman olduk hehehe

bu konu fazla uzar gider şu lig başlasında herkes susun artık : )
                          Eğer Papa Fakirleri O Kadar Düşünüyorsa Önce Altın Kubbeleri Satışa Çıkarsın

Diego Armando Maradona

Yorum

• İlk olarak 61baron61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            son giray selcuk filan bunlara lafim yok..demissin ki zaferi izleyenlerden cok izlemeyenler övüyor katiliyorum , zaferin adi cikana kadar kac kisi acaba hansada zaferin varligini biliyordu , istedigin gibi yoru yapamiyorsun sitede , birakin kardesim icimizden ne geciyorsa yazalim ne zipliyorsunuz...sende demissin elestirilerimi düsüncelerimi yazamiyorum diye aynen senin yapmadigini ben yapinca bu duruma düstüm herkesle papaz oldum cokta umrumda sanki....millet zaferin bi serbest vurustan attigi golu görmüs youtube da gelmis süper futbolcu diyor , bize gelse is yapar diyor ..ya ben berlinde yasiyorum zafer berlinden gitmeymis inanin ben zaferi tanimiyorum ya berlindeki futbol hayatindan haberim yokktu, burda genelde isim yapmis amatör türk futbolcular taninir ama ben bilmiyorum zaferi...bundan 3-4 haftaya kadarda bundesligada varligindann haberim yoktu ..dikkatimi cekmemis demek ..zaten dikat cekseydi ya schalke ya bayern kapardi
                            aynen katiliyorum. Zaferin zaten ilk onbire degil yedege alindigini dusunenlerdenim. Aynen Isaac Promisde oyle bence.
                            "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              seni bu aksam tutmak imkansiz!
                              sanki trabzonsporun sampiyonlugunun müjdesini almis gibisin.
                              ne oldu hocam!bir bildigin varsa bize de aktarda bizde cosalim.
                              Havam yerinde Cafer.
                              Isler iyi gidiyor.
                              Alinan Oyuncularin neredeyse tamami Genc ve Istikbal vaad ediyor.
                              Ben Ersun Hocama güveniyorum.
                              Vasat Takimlari nereye götürdügüne TÜM TÜRKIYE sahit oldu. Ha bazi Taraftarimiz olmamis olabilir

Gecen sezon o gelmeden önce sahada yürüyen beceriksizler Tayfasina bile yer yer iyi Top oynatti.

Ben bu sezon Sampiyon olamayiz diyorum ama gelecek yillar icin TEMEL atildi.
                              Artik ihtiyaca göre 1 - 2 Nokta ve Yildiz Transferi ile bu Takim bu Ligde cosar.
                              Bunun icinde artik zamanimiz var.
                              Belki Ligler baslamadan 1 - 2 Transfer olur, belki devre arasinda, belkide önümüzdeki sezon.
                              OLSUN. Hicbirsey Keyfimi bozamaz. Öyle Sivas ve Kayseri eziklerinin arkasindan kosan bitkin bir Takimim olmayacak.
                              Herkes ile KAFA KAFAYA Mücadele eden ve Basarili olacak olan Takimim var.

Yahu KENETLENIN KARDESLERIM!
                              Taraftara BÜYÜK Is düsüyor!
                              Biz bu Takimin arkasinda KALE gibi duracagiz ve onlarda bizden aldigi DESTEK ile COSACAK!!!

Yorum

• Arkadaşlar meseleyi kişiselleştirmeyelim burası transfer başlığı mümkün olduğunca transfer konuşalım ayrıca Ylıdırım arkadaşında seni kimsenin önüne attığı yok biraz sakinleş arkadaşım
                                Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X