Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Teklic falan "Kontenjan boşaltılıyor" kisvesi altında gönderildi.
    Hiç sorma maaşını ver, oynatma zorunluluğu bulunmasın. Böyle sonsuz topçu alırım kadroya, nasıl olsa bir gider yok ama topçusunu böyle veren bizim gibi keriz bulmak zor tabi.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Mir kulüpten habersiz Valencia ile görüşmeye gitmiş, Sevilla başkanı da kızmış demiş ki ulan seni hiçbir yere satmıyorum. Bize de vermemiş. (YES)
      Sevilla baskanindan allah razi olsun tesekkur etmek lazim sosyla medyasi falan varsa yoksa alcaklarmis demek ki ikinci gomezi.bu arada gomez hala sozlesmeli topcumuz yaza dönüyor
      1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
      2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
      3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Yok mu şöyle fakir Xabi Alansosu genç, hırslı, ateşli, zehir gibi teknik direktör. Bıktık ya 60 yaşındaki leş,kabız antrenörlerden.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yok mu şöyle fakir Xabi Alansosu genç, hırslı, ateşli, zehir gibi teknik direktör. Bıktık ya 60 yaşındaki leş,kabız antrenörlerden.
          alayım fakir alonsomu : fatih tekke
          TEKKEBALL

Yorum

• Giannis Konstantelias

Fatih tekke hocama yazıldı.
            S.V.A.K.O
            FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benim şahsi düşüncem ağaoğlu'ndan sonraki süreç tamamen kulübü satmaya yönelik hamlelerden oluşuyor.

kulübü içinden çıkalamayacak bir borca sokmak, saha sonuçlarındaki başarısızlık yeni aday çıkmasının önüne geçmek için bir hamle.

daha sonrasında kimse aday olmuyor bursaspor'a mı dönelim şeklinde algı yaratılıp sonrasında kulübü bir katar şirketine satılacak zemine oturtmak için bu süreç işliyor gibi geliyor bana.

yoksa bu durumun başka bir açıklaması yok.

bence kulüp şampiyonluk sezonunun hemen arkasından satılmalıydı geç bile kalındı.

çünkü trabzon'da ileriye dönük sürdürülebilir başarı, sürdürülebilir ilişki ve de sürdürülebilir yatırım mantığı ne yazık ki yok.
              Hangi akilli yatirim yapar ki su düzene ve klübe? Kara para aklamak icin satilir klüp sözde Dubai i li bir is adamina. Zamaninda adi bizimle birlikte rakip takimlarin sloganlarina konu olmus eski bir bakanin Dubai den Türkiye ye yüklü miktarda para aktarmak istedigi yazilip ciziliyor. 600 - 700 Mio € bu sekilde sokulsa fena mi olur?

Zamaninda sirketlesme sirketlesme diye tuturulmustu..Sonucta Trabzonspor A.S nin kurulma süreci baslatildi. Neden kuruldugunu simdi cok daha net anliyoruz..

Mantikli sayilacak hamleler bizde "egri" kullaniliyor..Sirketlesme sonrasi akil disi futbolcu sözlesmeleriyle birilerinin cepleri dolduruldu yillardir. Zarar yapan sirketin sözde X bir Dubai li is adamina satisida soygunun boyutlarinin cesitlenmesinden baska bir ise yaramayacaktir..

Sonuc?
              En son AyhanPe tarafından düzenlendi; 11.02.2024, 02:16.
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Mir kulüpten habersiz Valencia ile görüşmeye gitmiş, Sevilla başkanı da kızmış demiş ki ulan seni hiçbir yere satmıyorum. Bize de vermemiş. (YES)
                Heee öyle dedi daa dljfkshahahahha ulan yaa
                Atal 3,5 istemişmişş vay anassını yaa
                Nice'de aldığı brüt aylık 150bin€
                12 aydan hesap edersek yıllık 1,8m€
                Neti 1m€ olsun
                Yaşadığı süreç, son durumu falan, 1,5 da isteyemez bence ama diyelim istedi, en fazla o kadar isteyebilir (gerçekçi anlamda)
                3,5 yok pegi 5,5 he
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Heee öyle dedi daa dljfkshahahahha ulan yaa
                  Atal 3,5 istemişmişş vay anassını yaa
                  Nice'de aldığı brüt aylık 150bin€
                  12 aydan hesap edersek yıllık 1,8m€
                  Neti 1m€ olsun
                  Yaşadığı süreç, son durumu falan, 1,5 da isteyemez bence ama diyelim istedi, en fazla o kadar isteyebilir (gerçekçi anlamda)
                  3,5 yok pegi 5,5 he
                  Ekonomik sıkıntıdan elindeki topçuları bedava gönderen ADS aldı adamı, bizim veremeyeceğimiz ne vermiş olabilirler? Ben istemiyordum zaten sakat diye ama daha sakatını bulacağımızı düşünmemiştim

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                  ( ゚д゚)

Yorum

Ekonomik sıkıntıdan elindeki topçuları bedava gönderen ADS aldı adamı, bizim veremeyeceğimiz ne vermiş olabilirler? Ben istemiyordum zaten sakat diye ama daha sakatını bulacağımızı düşünmemiştim
                    Meunier sakatlanmaz kolay kolay herhalde yaa, en azindan yaza kadar çatir çutur oynar Avrupa kupasi için
                    Ya bu Adana Yusuf Sari'yi hani satiyordu, kaldi takimda
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Meunier sakatlanmaz kolay kolay herhalde yaa, en azindan yaza kadar çatir çutur oynar Avrupa kupasi için
                      Ya bu Adana Yusuf Sari'yi hani satiyordu, kaldi takimda
                      TD ne kadar önemli. Yusuf montella nın elinde yıldız oluyor avcı nın elinde çöp. Boey torrent de çöp oluyor Okan da yıldız.

Oyuncuyu doğru kullanmazsan değeri düşer, çöpe dönüşür. Çok iyi hatırlıyorum Ünal zamanı alt yapıdan her hafta bir oyuncu oynuyordu A takımda. Hatta bir ortasaha oyuncumuz gol atmıştı. Hemen Avrupa transferi falan konuşuldu.

Ibanez çöptü verim aldı, parmak çöptü verim aldı ve milli takıma çıkardı. Avcı maalesef milli oyuncularımızı bile aşağı çekti. Sol bek için Eren in yerine berkanı alırsa şaşırmam montella

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      En son serkanholep tarafından düzenlendi; 11.02.2024, 12:06.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        TD ne kadar önemli. Yusuf montella nın elinde yıldız oluyor avcı nın elinde çöp. Boey torrent de çöp oluyor Okan da yıldız.

Oyuncuyu doğru kullanmazsan değeri düşer, çöpe dönüşür. Çok iyi hatırlıyorum Ünal zamanı alt yapıdan her hafta bir oyuncu oynuyordu A takımda. Hatta bir ortasaha oyuncumuz gol atmıştı. Hemen Avrupa transferi falan konuşuldu.

Ibanez çöptü verim aldı, parmak çöptü verim aldı ve milli takıma çıkardı. Avcı maalesef milli oyuncularımızı bile aşağı çekti. Sol bek için Eren in yerine berkanı alırsa şaşırmam montella

Hocam anlatma anlamazlar, hala sosa peraira vardı o kadroda derler, transfer yasaklı dönemi hatırlamazlar.

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ornekler artdirabilir cok var en basit yusuf yazici yuhlaniyordu gecen sene bu sene 10 gol 3 asistle oynuyor takiminda ,avcinin bastigi yerde ot bitmez bir tane ustune koyan adam yok hepai ya geriledi ya yerinde sayiyor,fizik olarak butun oyuncular dipte..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Günlerdir kulağımda "Trabzonspor bir oyuncuyu 2 sene beklemez" lafı çınlıyor. Bu ne garip, ne kötü, ne aptalca bir söylemdir ya. İnanılmaz gerçekten de.
                            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                            Karl Marx
                            анархія-мама

Yorum

• Adamlar utanmadan gitmis Onuachu ve Pepe'ye video cektirmis

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Geylerin Mehmet Can için ağızları sulanıyor. Aslında çok iyi futbolcu olduğunun, sadece Abdullah Avcı yüzünden şu an kötü gözüktüğünün de farkındalar:

Yorum

Yükleniyor...
                                X