Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    https://youtu.be/hvIXyKFTLEY?si=PwnXJOKAP7mzBFpn

Şeffield kesin düştü, villarealın ihtiyacı yok buna. Kiralanır kesinlikle. Onuachu’dan daha aktif oyunda, tekniği daha iyi ve topu sürebiliyor. Daha komple forvet ve bize daha faydalı olur diye düşünüyorum. Onuachu kadar gol atmaz ama takımın hücum gücü daha yüksek olur.
    Tuncay Sanli havasi var biraz, bir de Samaras =)

Ben olsam yasina basina bakmadan ligin bugi olacak bu adami alirdim :

Michail Antonio ➤ sans club depuis 1 juil. 2025 ➤ Avant-centre ➤ Valeur marchande : 700 K € ➤ * 28 mars 1990 à London, Angleterre

Michail Antonio
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      İmkanı yok bize gelmesinin...
      Neden imkansız?
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tuncay Sanli havasi var biraz, bir de Samaras =)

Ben olsam yasina basina bakmadan ligin bugi olacak bu adami alirdim :

Michail Antonio ➤ sans club depuis 1 juil. 2025 ➤ Avant-centre ➤ Valeur marchande : 700 K € ➤ * 28 mars 1990 à London, Angleterre

Michail Antonio
        Alın bu genci avcı hocama.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Alın bu genci avcı hocama.
          Ligimizi orasinda burasinda sallar, Avrupa'da da maç kazandirir, gerisini bilmem =)
          Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ligimizi orasinda burasinda sallar, Avrupa'da da maç kazandirir, gerisini bilmem =)
            Şüphem yok.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
            https://twitter.com/Alika87

Yorum

• Dortmundun stoperleri çok iyi maç çıkartıyorlar.Hummels yaşına rağmen harika müdahaleler yapıyor.Yanındaki adamda harika.

Stoperler önemli aga.2 adet iyi seviyede stoperin olacak.
              En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 01.05.2024, 23:45.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Dortmundun stoperleri çok iyi maç çıkartıyorlar.Hummels yaşına rağmen harika müdahaleler yapıyor.Yanındaki adamda harika.

Stoperler önemli aga.2 adet iyi seviyede stoperin olacak.
                Aynen usta bizim stoperler ya kalas gibi ya da çok yumuşak. En azından Hugo seviyesi stoperlerimiz olmalı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Benesi hiç izlemedim hiç tanımıyorum ama tamamen balon gibi bi his. Sanki bundesliga 2 de istatistik kasmış bi herif gibime geliyor. Fransadakini daha çok beğendim inşallah onu alırız

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni gözde duyumcudan gelen bilgiler> Serie A, rekor sayılabilecek bir bonservis -muhtemelen 5-6 milyon civarı- üstüne stadyum fotosu..

Bijol çok iyi topçu. Genç. Milli takım tecrübesi var. Sözleşmesi var. Ligde talibi var. Udinese küme düşse bile bu paralara bırakmayacaktır.
                    Bijol'u alma ihtimalimiz varsa harika olur ama ne kadar isterler çocuk bize facetime ile gelebilir mi aklımda deli sorular
                    S.V.A.K.O
                    FATİH TEKKE

Yorum

• Bahsedilen stoper Bijolmüş. Zor iş o.

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeni gözde duyumcudan gelen bilgiler> Serie A, rekor sayılabilecek bir bonservis -muhtemelen 5-6 milyon civarı- üstüne stadyum fotosu..

Bijol çok iyi topçu. Genç. Milli takım tecrübesi var. Sözleşmesi var. Ligde talibi var. Udinese küme düşse bile bu paralara bırakmayacaktır.
                        Bijol'u mu istiyormuşuz? Cham'la birlikte beklemediğim yerden geliyorlar bu sene.

Geçen sene Brekalo'dan sıklıkla bahsetmiştim.

Katılıyorum. Galiba sakatlıklar oradaki planı değiştirdi. Stoper önerim (Kriterim, akıllı oyuncu olmaları ve yüksek top karşılama becerileri):

Marius Lode
                        David Brekalo
                        Stian Gregersen
                        Milli maçlarda Bijol'la birlikte oynamaya başlamışlardı. Açıkçası Bijol'a namümkün gözüyle bakıyordum. Brekalo, Viking'den Hugo'nun yerine koparılırdı. Zaten kış döneminde ABD'ye gitti sakatlıktan dönünce.
                        Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Ange-Yoan Bonny ???
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Hangi mevkiye para harcarken verilen paraya acınmamalı sizce?
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hangi mevkiye para harcarken verilen paraya acınmamalı sizce?
                              Orta saha ve santrafor. Gerisi bi tık tolere edilebilir ama orta 3 lü ve forvetin iyi olmalı. Atanın ve tutanın iyi olacak deniyor ama orta saha da çok çok önemli

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

İyi olurdu harbiden. İyi adamlara gidiyoruz da alabilmek mesele.

Şu Denswillden bi kurtulabilsek de gözümüz sidober görse.

En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 02.05.2024, 08:38.

Yorum

Yükleniyor...
                                X