Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak munzevil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tipik bir Enes yorumu
    Ne demeliydim abim tipik derken yanlış yazdığım neresi var mesela???
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH]22317[/ATTACH]
      Profil fena değil ama bu çocuk da aylardır doğru dürüst maç oynamıyor.
      Hazır oyuncu değil. Gerçi bu ekonomik tabloda hazır oyuncu alacak bir yanımız da kalmadı.

Yorum

• Avcı hocamın Meunier'i ikna ettiği projesi Talisca'yı da ikna etsin
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sen bu adamı kaç kere izledin de eleştiriyorsun? Önce izle, fikir edin ve sonra eleştir.
          Ben dün gece St Truiden'in bütün maç özetlerine bakıp çocuğun oyun tarzı hakkında bilgi edindim.
          Öyle dediğin gibi topla ilişkisi kötü bir oyuncu değil. Hatta Milli oyuncumuz Eren'den daha iyi bir oyuncu.
          Savunma anlamında referans olamam ama gelirse hücum özellikleriyle Trabzonspor'a fayda sağlar.
          Savunması da öyle kötü değil. En kötü Eren kadar defans yapmayı bilir. Velhasıl gömülecek biri değil.
          Folcarelli için yorum yapamam çünkü adamı izlemedim. Ancak izleyenler potansiyeli için iyi şeyler söylüyor.
          Bence bu bölgede potansiyelden ziyade daha sağlam bir isim almak mantıklı olurdu.
          Ben b.ku b.kuna bir şey eleştirmem hiçbir zaman. Bana Berat'ı yedek oturtacak adamı Fransa 4. Lig tecrübesiyle yediremez yönetim.
          Eren as oyuncu olacaksa bana öyle adamlar getireceğiz ki üff demeyecek yönetim. Yatırım yapma mantığını da hiç anlamadım. Eğitebiliyorsan Eren'i eğitsene arkadaşım daha yaşlı olanı niye eğitmeye çalışıyorsun?

Ben yönetimin yaptığı hiçbir şeyde bir plan görmüyorum. Bu alınan 8 numara ince iş yapacak adam değil, o zaman niye getiriyor birader bu oyuncuyu yönetim? Bizim orada bu tip bir oyuncumuz var Mendy.
          "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
          Özkan Sümer

Yorum

• abdullah avcı yıllardır aynı. futbol hayatında sadece 1 kere şampiyonluk gördü o da bize denk geldi.bütün oyuncu profilleri aynı. kendini hiç geliştirmiyor. başakşehir'den beri aynı. bizde de 1 kere başarılı oldu ama bir daha mümkün değil. inanılmaz bütçelerle oynuyor fb-gs. alıyorlar satıyorlar ekonomilerini de döndürmeye başladılar. bu çerçevede avcı profili bizi hepten batırır. yanlıştan bir an önce dönülmesi lazım. adamın bütün oyuncu profilleri belli :
            dengeli hücumcu tecrübeli (yaşlı) maliyetli sağ bek : caicara-bruno peres-muiner
            tempolu sol bek : clicy-eren-bocat
            lider tecrübeli stoper : epureanu-hugo
            topla ilişkileri de çok iyi olmayan ama fizikli pres yapan 6-8 numaralar
            şutör ama durağan 10 numara : aleksic-bakasetas
            hızlı siprinter ortaları iyi golcü sağ kanat : visca
            yaratıcı sol kanat : robinho-gervinho-wakaeme
            uzun boylu fizikli ağır forvet : mehmet batdal-crivelli-demba ba-cornelius-onuachu-rafa mir

Bütün oyun planı top sürekli bende kalsın. aşırı düşük bir tempo. uzun top. dönen topa 6-8'lerden baskı. sonra bir şekilde gol. 1-0-2-1 'e oyna. böyle bir futbol anlayışı ile hiçbir futbolcu parlamaz.genç oyuncular için kabus gibi olur. bu yüzden cengiz harici parlatıp sattığı oyuncu yok. bu yüzden sürekli çok tecrübeli ve maliyetli isimler istiyor. uyanık adam.hemen sonucu alayım kimse bana birşey diyemesin diyor.avcı'nın derhal gitmesi gerekiyor. Trabzonspor oyuncu satamazsa batar. Bu kadar net ! Biz bu fantezileri kaldıramayız. Olay geri dönülemez noktalara gitmeden bu yanlışlardan dönmemiz lazım.

Yorum

• İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sakatlanmaz ise Meunier çok işimize yarayacak , genellikle böyle eleştirilen transferler faydalı oluyor.
              Faydası olmaz takım oyunu önemli kimse wakayeme değil takımı sirtlayacak

V2206 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonspor taraftarı kadar kendisiyle çelişen ve hiçbir şey beğenmeyen bir topluluk zor bulunur. Her neyse yönetimin eğrisiyle doğrusuyla taraftara kulak asmadan işini yapması en doğru seçenek olarak görünüyor. Hata yaparlarsa da bedelini giderek öderler.
                Arkadaslar bakin KIMSE cikip taraftari elestirmesin.. transferler konusunda taraftar 90% hep hakli cikti ve mineur konusundada hakli cikacak.

Ve yönetim giderse hicbir bedel ödemiyor sadece kulüb zarar görüyor ve taraftarin 2-3 yillik hayalleri suya düsüyor..

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Fayda maliyet olarak değerlendirmek lazım transferleri. Adama 500 bin euro maaş 1 milyon euro bonservis verip sezon sonu fesih yaptığında bu ekonomik transfer olmuyor. Önemli olan verdiğin paranın ederi karşılığında oyuncunun performans göstermesi. Yeri gelir 2 milyon euro çerez parası olur, yeri gelir 500 bin euro yük olur. Yani bizim 500 500 çöpe attığımız paralar da az değil. Kimin ne götürüp ne getireceğini sahada göreceğiz.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fayda maliyet olarak değerlendirmek lazım transferleri. Adama 500 bin euro maaş 1 milyon euro bonservis verip sezon sonu fesih yaptığında bu ekonomik transfer olmuyor. Önemli olan verdiğin paranın ederi karşılığında oyuncunun performans göstermesi. Yeri gelir 2 milyon euro çerez parası olur, yeri gelir 500 bin euro yük olur. Yani bizim 500 500 çöpe attığımız paralar da az değil. Kimin ne götürüp ne getireceğini sahada göreceğiz.
                    Yaş ortalaması yüksek, karman çorman bir kadromuz oldu.

Gelecek sezon bu kadro bakım nasıl şekillenecek?

Erdo BJK maçı sonrası, Hocamızla gelecek sezon tekrar şampiyon olmak için çalışmalarımızı şimdiden sürdürüyoruz dedi. Yerseniz?
                    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                    82 HELAL PUANLA
                    TRABZONSPOR

Yorum

• Bazı arkadaşlar var ve o kişiler kendilerini biliyor.

Trabzonspor başarılı olur da aldığı oyuncular takıma adapte olur da Avcı'yı göndermek için yaptığımız onca çaba boşa çıkacak diye ödleri kopuyor.
                      Kadro kötü deriz, Oyuncuya ne gerek var derler, Hoca kötü ama yerine kim gelsin deriz isim vermez mevzu etmezler, Yönetim kötü ama başka yönetecek aday mı var diye sorarız sesleri çıkmaz. Bu kişiler sadece olanın gitmesini istemekten başka bir şey söylemezler.

Sıkıntılarımızın nedeninin genel olduğunu, Tek başına hocayı gömmekle sorunların düzelmeyeceğini söyledik ama onlar AVCI giderse her şey düzelecek diye umut satıyorlar ve bir tanesi geçenlerde '' Forum'da artık, cılız sesler kaldı, amacımıza ulaştık, şimdi sıra Avcı'yı göndermekte diye bir yazı yazmıştı

Şunu söylemekten geri durmayacağım

Ben Bu yönetimi ve hatta önceki yönetimi hatta daha önceki yönetimler de dahil olmak üzere kimsenin destekçisi olmadım ve olmayacağım. Hoca olarak da şu hoca iyi bu hoca çok iyi diye de konuşmadım. Ne Bileicha gittiğinde gitsin dedim, Ne Ünal, o tarihi hatayı yaptığında da kalsın dedim. Bazıları gibi ısrarla Şenol Güneş düşmanlığı da yapmadım, Kısacası benim için tek gerçek vardır. Trabzonspor'da ki kaosu ortamına kim neden oluyorsa bir an önce sakinlesin ver takımımım daha derin yaralar almadan bu süreçlerden çıksındı. Hoca değiştirmek ile sorunların düzelmeyeceğine inananların başında gelirim. Haa Bir Yönetim, güvenini kaybeder ve giderse, yeni gelecek olan da yeni hocasıyla devam etmek ister bunu da gayet iyi anlarım

Görünen şu. Bu yönetim de Hoca çok bariz bir şey olmadığı müddetçe gitmeyecek. Hele hele Kulübe şu kadar Sponsor bulduğu iddia edilen Başkan , Hem para veren olup hem de başkasına görev tevdi edecek bir karakter değil. Bu açıdan diyorum ki, Taraftarımızın moralini bozup, Onları gittikçe statlardan uzaklaştıracak söz ve söylemlerden uzak duralım. Aramızda Kongre üyeleri olan arkadaşlarımız da var, Kongre de sözlerinizi esirgemeden söylersiniz, Başarısız olanları da yollarız bu kadar..

Sahaya sürecek 11 tane oyuncu bulamazken, Sezon sonunda gidecek olan en az 5 kiralık oyuncu da varken, Bu seneden bazı oyuncuları alarak başlamak fikrine karşı durmak demek, Ben Trabzonspor sahada başarılı olmasın, yeter ki adı olsun deyip mutlak aidiyeti gerektirecek adımlardır

Gelen gelen oyuncuya başarı dilemek ve her gidecek çöpe de bay bay demek gerekiyor.
                      Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Erdo BJK maçı sonrası, Hocamızla gelecek sezon tekrar şampiyon olmak için çalışmalarımızı şimdiden sürdürüyoruz dedi. Yerseniz?
                        Ligin en düşük yaş ortalamalarından birisi bizde. Hatta ayrılanlar gitmeden önce bile öyleydi. Bizim ligin şampiyon takımlarının ortalaması hep yüksektir. Ligin gerçeği bu. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacağız evet. Şampiyon olduğumuz sezon gibi yeni sezon öncesi nokta hamlelerle güçlü bir takım kuracağız. Bunun olmaması için bir neden görmüyorum. gs bu taktiği her zaman kullanıyor mesela. Burada önemli olan sıklıkla söylediğim gibi transferde yüksek yüzde tutturmak, karavana atmamak.

Yorum

• 1,5 yil icin cope giden donusu olmayan sokaga atilan 3 milyon avro daha yazin oraya kocaman o da bilinen..bunlarda seye surulecek akil yok.aptal adamlar sen bu ligde sampiyon olsan o parayi aliyorsun zaten neredeyse..geri donusu olmayan paralarla klubun ekonomisini duzelteceklerini saniyorlar isin ilginci bizimde buna inanmamizi bekliyorlar.neymis efendim 130 milyon avro karsiliksiz para sokmuslarmis klube ondanmi 8 ayda 900 milyon zarar acikladin , hani nerede halep ordaysa arsin burda
                          yalancinin taa..biz genc potansiyelli adam bulup alacagiz yada alt yapidan cikaracagiz duzluge cikmanin baska yolu yok dedikce bunlar kariyerinin sonuna gelmis riskli tranaferlere imza atmaya devam ediyorlar..tecrubeli adam arayisin varsa 8 de kullanirsin bunu forvetde kullanirsin yada kimse yok demez 1-2 isme boyle gidipde 32 yasindaki bek transferine 3 milyon baglamazsin ordaki adamdan verim almaya bakarsin sezon basinda ucuyordu kaciyordu bu adamda ne oldu diye dönüp sormak yerine basimizdaki hoca kendini kurtarmak icin yine garanti gordugu adamlara yoneliyor bizi real madrid manchestar falan saniyor heralde bu adam..oyle hocaligi herkez yapar.klup zerre umrunda degil bulmus erdo gibi futbol akli kıt birisini klubun kokune kibrit suyu dökmekde kararlilar..burda oyuncunun yarar saglayip saglamayacagi konusu sonraki olay ,neden israrla bizim yapmamiz olusturmamiz gereken tranafer politikasina zit hamleler yapiliyor neden bu hamleleri benimseyen bir hoca getirildi basa ve klubun suanki baskani neden soylemlerinin tam tersi yönünde israrla hareket ediyor ekonomi ekonomi diye zirvalayıp..bu kafayla elin oglu munihe 30 milyona bek oyuncusu satarken daha cok avv uvv vayy deriz.bizde klubun olmayan paralarini ölü yatirimlarla sokaga atmaya devam edelim..
                          En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 07.02.2024, 17:32.
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• ne oldu transferler bitmedi mi hala
                            2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ortalama 25,1 yaş (meunier birlikte ) süper ligin en genç takimlarindan ,böş ve yanliş bilgi.
                              kötülemek bişe ariyorsan bari bi araştirma yap

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                r AVCI giderse her şey düzelecek
                                Hele hele Kulübe şu kadar Sponsor bulduğu iddia edilen Başkan
                                Mevcut ekonomik durumda Avcı'nın niye Trabzonspor'a uygun olmadığını burada bin kere anlattık.
                                Genç oyuncu gelişimine katkısı olmayan hiçbir teknik direktörün Trabzonspor'da işi olamaz. Bu Avcı gidince herşey düzelecek demek değildir.
                                Bu, Trabzonspor'un kendi gerçeklerine ve uygulayabileceği projelere uygun altyapıyı kurması için doğru adım demektir.

Başkanın kulübe soktuğu iddia edilen paraları bilançolarda henüz göremedik.
                                Bilançolara yansır, kulübün borcu iddia edilen seviyelere düşer, o zaman para getiren başkan tezinin doğruluğunu konuşabiliriz.
                                Dönemsel bilançolar borcun katlanarak devam ettiğini gösterirken, kulüp 6 ayda 850 milyon TL zarar açıklamışken lafla para girdi demek boş laftan öteye gitmez.

Soru :

Bartra ve Maxi Gomez için de aynı şekilde 2 milyon maaş+imza parasına getirdik diyen mevcut yönetimin, arkasından bu adamların +2 milyon daha imaj ve sadakat bonusları ortaya çıkmışken, Dortmund'un ve Belçika milli takımının sağ bekini 2 milyon euroya getirdiğine inanan var mı?
                                Ben inanmadım.
                                Peki bu tarz "Avcı transferlerinin" mevcut mali durumda bizi daha kepaze etmekten başka ne getirisi olacak?

Avcı'nın varlığı Trabzonspor için hatadır.
                                Pahalı yaşlı oyuncular ile yerel olarak biraz daha başarılı olacak olması bu gerçeği değiştirmez.
                                En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 07.02.2024, 17:52.

Yorum

Yükleniyor...
                                X