Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Devrde arasinda neden futbolcu alamadilar?? Cünkü beceriksizler..

Scout ekibi hala futbolcu bulamadi mi??

Scout ekibine veriler kriter nedir onu merak ediyorum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
    Yok, scout ekibi oyuncu buluyor. Ama buldukları oyuncular gelecek vaat ettiği için bize gelmek istemiyorlar. Bu iki yıldır böyle.

Ben de gelecek vaat eden bir oyuncu ve menejerinin yerlerinde olsam Avcı denen genç avcısının(katleden manasında) olduğu yeri tercih etmezdim.
    Bu son derece anlaşılabilir...

Geliştirme özelliği yok.
    En iyi ihtimalle yerinde sayacağı yere gelecek vaat eden oyuncular niye gelsin?

Sene başı Avcı olsa Mendy de gelmezdi.

Hele şimdi Mendy varken referans olarak kimseyi getiremezsin astronomik rakamlar önermeden.

Yorum

• Ertuğrul Doğan'ın başkan Abdullah Avcı'nın teknik direktör olduğu yerde bizzat Trabzonspor'a gönül vermiş taraftarlar bile stada gitmiyorlar, elin potansiyelli oyuncusu ne diye Trabzonspor'a gelsin?

Yorum

• Bu aptal bardhi, fernandez, bartra, baniya, mehmetcan, umut bozok vs yaz döneminde alındı. Alın malzeme ortada.

Transferin yazı kışı olmaz Allah kulübümüze artık akıllı da demiyorum gerizekalı olmayan yönetici nasip etsin
        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Bundesligadan Hoffeheim bizden 16 yasindaki Oguzhan Erdem diye bir cocuga isteyecekmis.

Son dakika spor haberi: Süper Lig devlerinden Trabzonspor’un U16 takımında forma giyen genç yeteneği Oğuzhan Ertem hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim’ın transfer için devreye girdiği iddia edildi.

Yorum

• İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ohoo, o iş yalan olalı 9 gün oldu. Almanya'da transfer dönemi 1 Şubat'ta kapandı.
            Renktaş zaten sıkma bi haberdi. O kadar belli ki. Bizim kulüpten ısmarlama gazetecilerde zerre kadar onur haysiyet yok. Herifler Ş.ligi oynuyor, kadrolarında eksik parça Bardhi miydi?
            "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
            Özkan Sümer

Yorum

• Maxi Gomez ne oldu
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Renktaş zaten sıkma bi haberdi. O kadar belli ki. Bizim kulüpten ısmarlama gazetecilerde zerre kadar onur haysiyet yok. Herifler Ş.ligi oynuyor, kadrolarında eksik parça Bardhi miydi?
                Katılıyorum renktaş. Bizim kulüpten ısmarlama gazetecilerden ne kadar tiksindiğimi anlatmam için kelimeler yetmez.

Yorum

• Camia olarak zaten birbirimizin enerjisini emdiğimiz için kolay kolay yüzümüz gülmez. Birlik olamıyoruz.

Yorum

• Trabzonspor mayıs ayına kadar rezil vasat berat ve bardi ile maçlara çıkacak

Bu kulübün tarihinde bundan daha utanç verici yüz kızartıcı bir durum yaşanmadı. Milyonlarca taraftara camiaya yalan söyleyen iş bilmez sözde başkanın kulübü getirdiği duruma bak

Bunun sonuçları çok kötü olacak
                    En son Sacit tarafından düzenlendi; 10.02.2024, 18:15.

Yorum

• İlk olarak Onur Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Rafa Mir hiçbir yere gitmemiş güya Valencia alıyordu falan filan.

Bize çakmaya çalışmışlar demek ki başta Yazığ Sabunoğlu bu işlerin içinde menejerlerden götürüyor malı PSVenk.
                      Mir kulüpten habersiz Valencia ile görüşmeye gitmiş, Sevilla başkanı da kızmış demiş ki ulan seni hiçbir yere satmıyorum. Bize de vermemiş. (YES)
                      ( ゚д゚)

Yorum

• Yaşandı kardeşim. Daha rezili yaşandı.

İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor mayıs ayına kadar rezil vasat berat ve bardi ile maçlara çıkacak

Bu kulübün tarihinde bundan daha utanç verici yüz kızartıcı bir durum yaşanmadı. Milyonlarca taraftara camiaya yalan söyleyen iş bilmez sözde başkanın kulübü getirdiği duruma bak

Bunun sonuçları çok kötü olacak

Yorum

• Nelsson adaleden mi cikti sorunu neydi acaba

Yorum

• benim şahsi düşüncem ağaoğlu'ndan sonraki süreç tamamen kulübü satmaya yönelik hamlelerden oluşuyor.

kulübü içinden çıkalamayacak bir borca sokmak, saha sonuçlarındaki başarısızlık yeni aday çıkmasının önüne geçmek için bir hamle.

daha sonrasında kimse aday olmuyor bursaspor'a mı dönelim şeklinde algı yaratılıp sonrasında kulübü bir katar şirketine satılacak zemine oturtmak için bu süreç işliyor gibi geliyor bana.

yoksa bu durumun başka bir açıklaması yok.

bence kulüp şampiyonluk sezonunun hemen arkasından satılmalıydı geç bile kalındı.

çünkü trabzon'da ileriye dönük sürdürülebilir başarı, sürdürülebilir ilişki ve de sürdürülebilir yatırım mantığı ne yazık ki yok.

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vallahi ben birşey anlamadım.
                            Ömür, bakasetas ve kourbelis gidecek, bu belli.

Madem orta sahaya adam alınmayacak, teklic niye gönderildi?

Yahu Bardi'den daha hareketli, tempolu, en azından adam eksiltmeye mahir bir çocuktu. Evet çömez. Ama en azından işlenebilirdi.

Para harcamak için transfer yapmamak konusunda hemfikirim.
                            Lakin bu çocuk yüksek maaşlı bir eleman da değildi.

Bardhi yerine her türlü oynatılabilecek bir oyuncu.

Plansızlık paçalardan damlamıyor, akıyor sular seller gibi.

Yorum

• Teklic falan "Kontenjan boşaltılıyor" kisvesi altında gönderildi.

Yorum

• abdullah geldi.

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yanlız Bardhi Bjelica ile fena sayılmayacak performans gösteriyordu ne oldu birden anlamadım.

Yorum

Yükleniyor...
                                X