Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sultan tekke ne kudurtuyor kadıkoyu şuan
    işi zor ama şikeciler tek kaleye döndü
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• önümüzdeki sene de gitti bana göre. daha bizim kiralik bir dünya futbolcumuz var. onlar ne olacak hepsinden nasıl kurtulacağız.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Adam 2 sene kimseyi bekleyemeyiz diye hönkürüyor.
        Ben avcıyı sevsem ne olur sevmesem ne olur.

Adam genç oyuncu sevmiyor. Bu beyandan daha açık itiraf olur mu? Açıkça söylüyor işte.

Yalandan genç oyuncuları ne diye tartışıyorsunuz?

Mehmet Can yetersizmiş.

Hadi ya!!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mehmet Can avcının değil, başkasının elinde olsa 30 Luk olmasa da 10-15 milyonluk olur.

Boey de Okan buruk değil de torrent veya avcının elinde olsaydı bugün Mehmet Can için konuşulanlar konuşulurdu.
          Konuşuldu da...

Mehmet Can ı konuşuyorsunuz, adamın istatistiklerine güreşçi falan diye homurdandınız ya...
          Aynılarını torrent zamanı bugün 30 a giden Boey de işitti diyorum. Hoca değişti kral oldu.
          Hiç öyle onu biliyordu, bunu biliyordu diye kıvranmayın.

Mehmet Can, Mendy, Eren... Daha nice genç oyuncu...

Oyuncuları tartışmanın hiçbir anlamı yok.
          Avcının varlığı sürdüğü sürece.
          Barış Alper şu anda bizde olsa koşuyor başka işe yaramıyor olurdu. Sıfır teknik adamın gösterdiği gelişimi, ondan alınan verimi görüyoruz.
          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Barış Alper şu anda bizde olsa koşuyor başka işe yaramıyor olurdu. Sıfır teknik adamın gösterdiği gelişimi, ondan alınan verimi görüyoruz.
            Teknik fiziği yener diyen bir akli evvelin eline gençleri verip ilerlemelerini beklemek akılsızlıktır.

Ferdi, barış Alper gibi adamların fiziki gelişimlerine bir baksın herkes.
            Adamlar ,2-3 senede bu hale geldiler.

2.sene beklenemezmiş.

Tutup yakasından ne diyorsun lan sen diyecek kimse yok maalesef.

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Günlerdir kulağımda "Trabzonspor bir oyuncuyu 2 sene beklemez" lafı çınlıyor. Bu ne garip, ne kötü, ne aptalca bir söylemdir ya. İnanılmaz gerçekten de.
              son zamanlarda kurduğu en doğru cümle olabilir. lakin oyuncuyu 2 sene beklememizin sebebi sensin hoca diyecek biri lazımdı karşısına.

Yorum

Mehmet Can avcının değil, başkasının elinde olsa 30 Luk olmasa da 10-15 milyonluk olur.

Boey de Okan buruk değil de torrent veya avcının elinde olsaydı bugün Mehmet Can için konuşulanlar konuşulurdu.
                Konuşuldu da...

Mehmet Can ı konuşuyorsunuz, adamın istatistiklerine güreşçi falan diye homurdandınız ya...
                Aynılarını torrent zamanı bugün 30 a giden Boey de işitti diyorum. Hoca değişti kral oldu.
                Hiç öyle onu biliyordu, bunu biliyordu diye kıvranmayın.

Mehmet Can, Mendy, Eren... Daha nice genç oyuncu...

Oyuncuları tartışmanın hiçbir anlamı yok.
                Avcının varlığı sürdüğü sürece.
                kusura bakma ,fantezi dünyada yaşıyorsun

Yorum

• İlk olarak Gerisbase tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kusura bakma ,fantezi dünyada yaşıyorsun
                  Gidip güreş izle birader.
                  Yaşanmışlıklar, istatistikler ortada.

Mehmet canın istatistikleri, muadili Boey in aynı yaşta, Torrent ile yaşadıkları paralel..
                  Ama fantezi yaşayan benim.

Futboldan uzak, güreş, judo falan izleyin...
                  Bu kasıyor anlaşılan.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    son zamanlarda kurduğu en doğru cümle olabilir. lakin oyuncuyu 2 sene beklememizin sebebi sensin hoca diyecek biri lazımdı karşısına.
                    İyi genç oyncu varda oynatmiyormu, al sana enis destani yetersiz ,10 maç ilk onbir oyniyor ,birak bizde hiç bi süper lig de bi takimda ilk onbir oynayamaz sevyiede , simdi müçise mi beklecez dua edip, antrenörü değştirices ozaman enis ucup gidecek.biliyorum gerçekler açi ,ama bu hapi ne kadar erken yutarsan sağlikli dönersin, bizim takimda hiç bi yetenek bi oynci ve hakı yeniliyor diye bi futbolçu yok ..ama burasi trabzonspor yakinda gelir o yetenekli futbolcu

Yorum

İyi genç oyncu varda oynatmiyormu, al sana enis destani yetersiz ,10 maç ilk onbir oyniyor ,birak bizde hiç bi süper lig de bi takimda ilk onbir oynayamaz sevyiede , simdi müçise mi beklecez dua edip, antrenörü değştirices ozaman enis ucup gidecek.biliyorum gerçekler açi ,ama bu hapi ne kadar erken yutarsan sağlikli dönersin, bizim takimda hiç bi yetenek bi oynci ve hakı yeniliyor diye bi futbolçu yok ..ama burasi trabzonspor yakinda gelir o yetenekli futbolcu
                      Genç futbolcu kendi kendine iyi olmaz. Kendi kendine iyi olan hazır, tecrübeli oyuncudur.

Hay maşallah, iyi olacakmış genç oyuncu kendiliğinden.

Maşallah...

Yorum

• galatasaray efsanesi umut bozok affedilmiş. allah belanızı versin mal oğlu mallar.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Sanırım yönetim gidene kadar yaşamadığımız rezilllik kalmayacak.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Bu alanyalı loide augusto yu haftalar önce yazdım burda birkaçkere, çökmemiz lazım bu uşağa sezon sonu…
                            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

Gidip güreş izle birader.
                              Yaşanmışlıklar, istatistikler ortada.

Mehmet canın istatistikleri, muadili Boey in aynı yaşta, Torrent ile yaşadıkları paralel..
                              Ama fantezi yaşayan benim.

Futboldan uzak, güreş, judo falan izleyin...
                              Bu kasıyor anlaşılan.
                              Mehmet can ve boeyi ayni seviyedi gören kişi,boeyi bu seviye gelen sadeçe dogru zamanda bi antrenörü kovamkla kanit eden kişile tartışmak yerine seve seve güreş,yudo seredip bari zaman kaybetmiş olmam.

Yorum

mesele enis değil, trabzonspor enisi yetiştiremez yetiştirmemeli de zaten. zor mevkii.
                                eren elmalıyı net oyuncu haline getirebilmiş olmamız gerekirdi en basiti.

Yorum

Yükleniyor...
                                X