Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    O kadarını bilmem, üçü de kılıfına uyduruyor işte.
    Bu sefer kılıf falan da yok
    İlk olarak smart tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu Youcef Adal'ın alacağı maaşı ve sözleşme süresini çok merak ettim.
    Net elime geçen taş patlasa 1,5'tur o da taş çatlasa ha, yoksa 1m falan ya var ya yoktur
    İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ula bu Atal hani Türkiye’ye gelmiyordu, bilmem kaç milyon euro maliyeti vardı? A.Demir nasıl aldı o zaman? A’dan Z’ye hepsi kolpacı
    Yes de milleti salak yerine koymaya devâm etsin sonra eleştiri gelince ağlamaklı olsun, ayıptır yaa... 3,5 istiyormuşmuş
    Ulan onu kim dediyse hasstır çekemiyorsan bırak bu işi
    Hiç olmazsa kendine sakla da bizi salak yerine koyma
    Sorsan takım bulamadı son gün bir yere gitmek zorunda kaldı falan der, he tabi 10 günde 2m€ azalttı beklentisini tabi canım biz de yedik
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Transfer dönemi kapandığına göre ligin ikinci yarısında elimizdeki oyunculardan bir onbir yapacak olursak;

--------------------------uğurcan-----------------------
      menuier----benkovic---denswill-------eren
      ---------------------mendy---berat------------------
      ------visca-------------pepe-----------trezeguet
      ------------------------onuachu-----------------------

Elimizdeki en kaliteli oyunculardan bir diziliş yaptığımızda en iyi seçenek bu gibi

Orta sahada hücuma dönük oyuncu ihtiyacımız vardı.Tahminim almadık değil alamadık.Bizim gördüğümüzü yönetimde hocada görüyordur mutlaka.

Sol bek transferini hoca veto ettiyse doğru olanı yapmış.Sezon sonunda daha geniş bir transfer pazarından daha iyi bir oyuncu bulabiliriz.Erenle bu kadar yıl idare ettik yarım sezon daha edebiliriz.

Bu arada taraftarımızın hem genç oyuncular alalım hemde şampiyonluğa oynayalım düşüncesini fazla romantik görüyorum.Trabzonsporun bütçesi direk onbirde oynayacak genc oyuncu almasına izin vermez.Buna örnek verirsek mesela szymanski direk onbir oyuncusu ama 10 milyon euro bonservisi Trabzonsporun en az 7-8 oyuncu alması gerekiyor.Transfere koyacak 70-80 milyonumuz olduğunu sanmıyorum Bizim için A kalite genç oyuncu bulacak tek yer altyapıdır.Yabanci genç oyuncu işi bize uymaz.Alacagimiz yabancılar takıma direk katkı vermeli.Ha şöyle olabilir.Mesela çok iyi bir takımın vardır.Bir sonraki sezon tek mevkide oyuncuya ihtiyacın olur.10 milyonu bir oyuncuya verirsin ama öyle bir durumda yok.Sezon sonu takımın seviyesini yükseltmek için ciddi bir değişim lazım.Dolayisiyla büyük liglerden temposu düşüşe geçmiş dolayısıyla fiyatıda daha makul seviylere inmiş bizim ligde iş yapabilecek oyunculara bakıyor Abdullah hoca ve haklı da gerçekçi hareket ediyor.Ilk onbire öncelikle 7-8 tane kariyerli oyuncu koyup onların yanına 2-3 tane genç monte etmek lazım.Genç oyuncu kazanmak ve hemde şampiyonluğa oynayabilmek ancak bu şekilde olur.

Yorum

• Bu yönetimden acilen kurtulmamız lazım. Bunlar Trabzonsporu bitirmek için görevlendirilmişler

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yes de milleti salak yerine koymaya devâm etsin sonra eleştiri gelince ağlamaklı olsun, ayıptır yaa...
          İç sahada zayıf bir rakibi yendikten sonra araya Nwakaeme gelebilir dedikodusu bırakmak... Acilen yaşanmalı bu.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            İç sahada zayıf bir rakibi yendikten sonra araya Nwakaeme gelebilir dedikodusu bırakmak... Acilen yaşanmalı bu.
            bi de garip garip kelimeler kullaniyor, "teklif çikti" akjhakjh ya bi git yaa
            Nwakaeme konusunda o kadar ileri gitti ki, Trabzon'daki dostlarina haber yollamis dönecekmis falan diye diyordu

Yorum

bi de garip garip kelimeler kullaniyor, "teklif çikti" akjhakjh ya bi git yaa
              Nwakaeme konusunda o kadar ileri gitti ki, Trabzon'daki dostlarina haber yollamis dönecekmis falan diye diyordu
              Sefer sana hafta içi yayınlanan 10 dklık bomboş gündem videosu tedavisi yazıyorum.

Yorum

Ne kadara mâl olmuş olabilir ki yaa
                Hayır bi de biz istesek hayatta bırakmayacakları topçuları Samsun'a bile şakk diye veriyorlar sıkarım böyle işe lan

Valla öyle olmasa da sağ beke alınırdı açıkçası
                Kanka sen Yüksel yildirimi hafife mi aliyorsun

Dünyanın en büyük armatorlerinden CMA CGM de hissedar adam

Dünyanın bir çok noktasında yüksel yıldırımın limani var

Bağlantıları çok iyi
                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                HAMİ AYAZ

Yorum

• şükür ki bir transfer dönemini daha kapattık..

bu başkanın 1 transfer bile yapmasını istemiyordum ama yine menejer itelemesiyle 1 i geldi
                  başkan transferden önce o şaşalı sponsorları bağlasın hayali sponsorlar var ya..

transfer yapsak da boşuna yapacaktık bu takım bu sene tepetakla aşağı inecek ilk 10 imkansız bu futbolla ( en az 4-5 isim çözmen lazımdı ama para yok avcıya gerek de yok)
                  1-2 sakat versek çanlar çalar bizim için çalacak dua edelim hücumdakilere bişey olmasın malum hocamız hücum nedir bilmez
                  zaten süperligde artık bizim neler yapabilieceğimizi tüm takımlar çözmüş durumda daha doğrusu mucip hocamızı çözdüler

bu başkan ve onun kankası avcı bey gitmeden bu takım sadece bu sene değil önümüzdeki sene de şampiyonluk yarışını geçtim avrupa hedefi bile koyamaz
                  YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Bjelica Bardhi olmazsa olmaz bana Bardhi yi getirin diyordu en son o işler ne oldu?

Hala geçmişin yanlışlarıyla iş yapıyoruz, ısmarlama ve üfürme haberler çıkarıyoruz. Bu oyunun galibi İstanbul kardeşim. Önüne bak, Sosayı novakı mı alacaklar alsınlar koy g.tüne daha iyisi hazır diyebileceksin.

Menajer geldimi kapıyı gösterip, bak tesislerde şöyle bir kapı var. Şimdi oradan dosdoğru S.git diyeceksin.

Yönetimin geldiğinden beri yaptığı en mantıklı hamle bu dönem transferi kapatması oldu.

Bir mantıklı karar daha alın, 3-4 tane rotasyona gidin. Artık Bardhi, Trezeguet, Fountas vs oynamasın, yedek başlasınlar. Yerine de geri vitesi bırakıp genç oyuncu koyun, hiçbir şey olmaz. İçerdr 1-5 gs den fazla rezil olmayız
                    En son bilginsem tarafından düzenlendi; 10.02.2024, 10:39.
                    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                    Özkan Sümer

Yorum

• Yanlız Bardhi Bjelica ile fena sayılmayacak performans gösteriyordu ne oldu birden anlamadım.

Yorum

• İlk olarak kaçarava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sefer sana hafta içi yayınlanan 10 dklık bomboş gündem videosu tedavisi yazıyorum.
                        Jsjdkajshhaha
                        İlk olarak special one tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kanka sen Yüksel yildirimi hafife mi aliyorsun

Dünyanın en büyük armatorlerinden CMA CGM de hissedar adam

Dünyanın bir çok noktasında yüksel yıldırımın limani var

Bağlantıları çok iyi
                        Hafife almıyorum da o başka bu başka, ona bakarsak bjk başkanı psg başkanıyla kanka, bir işe mi yarıyor =)

Yorum

• Geri donusu olmayan 3 milyon avro ile su dönemi atlattigimiz icin sansliyiz, asıl bombalar yaz transfer dönemine avci ve erdoysa herkes gardını ona gore alsin der susarim..
                          1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                          2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                          3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

Jsjdkajshhaha

Hafife almıyorum da o başka bu başka, ona bakarsak bjk başkanı psg başkanıyla kanka, bir işe mi yarıyor =)
                            Kanka CMA CGM marsilya forma sponsoru
                            “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                            HAMİ AYAZ

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yanlız Bardhi Bjelica ile fena sayılmayacak performans gösteriyordu ne oldu birden anlamadım.
                              Ne zaman? Öyle bi dönemi hatırlamıyorum. Geldiğinden beri çöp

Yorum

• İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bjelica Bardhi olmazsa olmaz bana Bardhi yi getirin diyordu en son o işler ne oldu?
                                Ohoo, o iş yalan olalı 9 gün oldu. Almanya'da transfer dönemi 1 Şubat'ta kapandı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X