Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ekrem D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Serdar Bali de tam benim kafadanmış

aslında futbolu (güzel oyunu) pep guardiola zehirledi diyebiliriz son 10-15 yılda

pas oyunu saçmalığını getirerek

bunun taklitçileri türedi ve taklitler asıllardan çok daha kötü olduğu için ''uyuz yana pas futbolu'' ortaya çıktı

başakşehiri görüyorsun, avzı dönemindeki bize benziyor, tempo yok , pres yok,topsuz koşu atan yok,çalım atan yok, ayağa pas yapıyorlar ve ayağa pasla rakibi deleceklerinin hayalini kuruyorlar, herkes topu ayağına istiyor

futbolda son dönemde dikkatimi çeken şunlar : topsuz koşu atan oyuncular ve bu oyunculara atılan paslar , topla dripling atan oyuncular, ve pres oyunu,tempo, sistem biraz kaostan besleniyor ama bu sistemli bir kaos tabi

geçiş oyunu kovalayabilirsin, mourinho nun genel olarak sistemi bu,

pres oyunu oynayabilirsin, okan burukun sistemi bu

bunlar bir şekilde iş yapıyor avrupada da,

ama uyuz yana pas oyunu oynayıp tempo yapamazsan başakşehir örneğinde ve avzı örneğinde olduğu gibi şansın olmuyor, amatör petrocub u yenemiyorsun, en kötü takım bile belli savunma prensipleri ile oynuyor,amatör takıma bile city takliti işlemiyor, üstüne bu oyun izlemesi işkence olan bir oyun,bunun orginali olan city barça (pep in barçası) oyunu bile bana göre izlemesi keyifli değildi,taklitleri ise hiç çekilmiyor

özet : avzı bitti , aynı mantıkta olan çağdaş atan da avrupada çuvalladı

güncel oyun belli : pres, dripling atan oyuncular, uzun paslar

bu sezon city ve pep çökerse onun taklitçileride işsiz kalacak
    TEKKEBALL

Yorum

• Devre arasında ve yaz transfer döneminin başında, alacaklardan önce gideceklerin operasyonunu yapmak lazım:

1) Banza (Kiralık)
      2) Visca ( Sözleşmesi bitiyor)
      3) Denswil (Sözleşmesi bitiyor)
      4) Orsic (Sözleşmesi bitiyor)
      5) Bardhi (Sözleşmesi bitiyor)
      6) U. Bozok (Sözleşmesi bitiyor)
      7) Savic (Sık sakatlık ve yaş - Anlaşmaşı fesih)
      8) Nwakame (Sık sakatlık ve yaş - Anlaşmalı fesih)
      9) Barisic (?)
      10) Ozan ( [MENTION=38315]ihsan candas[/MENTION] arkadaşımız geçen gün Berkay'la takasını yazmıştı. Keşke öyle bir hamle olsa...)
      11) Eren (Satış)

İhtiyaçlar:

1) Yabancı sağ stoper

Yedek yerli stoperi kendi içimizden çözebiliriz.

2) Sağ bek yedeği

3) Barisic ve Eren giderse sol bek

4) Oyun kurucu orta saha

5) Sağ açık

6) Sol açık

7) Kiralık olmayan santrafor
      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bodo maçına baktım Berg ve Hauge yine müthiş. Hauge kiralık dönmüş, önümüzdeki ay kiralık sözleşmesi bitiyor. Kiralık + opsiyonlu rahat alınabilecek durumda.

Kaptan Berg gittiği paraya geri gelmiş. Yine aynı paraya rahat alınır bence. Fransa, Almanya falan burada olmamış olabilir, bizim lige uygun adamlar.

Dünkü Provod, Berg, Hauge.. Paket yapmak lazım
        ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bodo maçına baktım Berg ve Hauge yine müthiş. Hauge kiralık dönmüş, önümüzdeki ay kiralık sözleşmesi bitiyor. Kiralık + opsiyonlu rahat alınabilecek durumda.

Kaptan Berg gittiği paraya geri gelmiş. Yine aynı paraya rahat alınır bence. Fransa, Almanya falan burada olmamış olabilir, bizim lige uygun adamlar.

şöyle bir paket yapsak 4-5 yıl rahat ederiz. Provod, berg, hauge ile Shaparenko veya Gerson Santos da Silva
          Ayrıca dün tel aviv'in sağ kanadında oynayan Osher Davida da çok iyi oynadı.
          En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 29.11.2024, 10:15.

Yorum

El Hadji Malik Diouf, Lukas Provod. Müthiş adamlar. Diouf 19 yaşında bize gitmez de Provod 28 yaşında. Tam bizlik yaşlar. İleri geri sürekli koşuyor, her topu olumlu kullanıyor. Kenardan kaldırdığı her top kafaya. Müthiş adam ya.
            Malik cok iyi adam iyi yerlere gelecek sakatlik vs yasamazsa dun 3.kez 90 dakika canli izledim keske alabilsek parayi boyle adamlara yatiracaksin savic waka gibi yakinda entube edilecek adamlara degil..
            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 29.11.2024, 10:25.
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Malik cok iyi adam iyi yerlere gelecek sakatlik vs yasamazsa dun 3.kez 90 dakika canli izledim keske alabilsek parayi boyle adamlara yatiracaksin savic waka gibi yakinda entube edilecek adamlara degil..
              Fmden biliyorum ama ilk defa maçını izledim. Fm biraz abartmış diyordum az bile girmiş. O boy fizikle, müthiş atletizm ve Eren gibi kazma da değil. Fakat bizim için ulaşılabilir bi hedef olmaktan çıkmış. Bunu parayı basıp PL takımları alırö
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                şöyle bir paket yapsak 4-5 yıl rahat ederiz. Provod, berg, hauge ile Shaparenko veya Gerson Santos da Silva
                Ayrıca dün tel aviv'in sağ kanadında oynayan Osher Davida da çok iyi oynadı.
                Turgeman da iyiydi ama İsrailli topçu gitmez bize.
                ( ゚д゚)

Yorum

Bodo maçına baktım Berg ve Hauge yine müthiş. Hauge kiralık dönmüş, önümüzdeki ay kiralık sözleşmesi bitiyor. Kiralık + opsiyonlu rahat alınabilecek durumda.

İhsan Derelioğlu Berkay Özcanı alır gelir.Bodo takımının adını bile daha önce duymamıştır o

Yorum

Turgeman da iyiydi ama İsrailli topçu gitmez bize.
                    Onu bende çok beğendim.Yetenekli ama dediğin gibi İsrailli olduğu için olmaz.

Yorum

• (UEFA)

Yorum

Fmden biliyorum ama ilk defa maçını izledim. Fm biraz abartmış diyordum az bile girmiş. O boy fizikle, müthiş atletizm ve Eren gibi kazma da değil. Fakat bizim için ulaşılabilir bi hedef olmaktan çıkmış. Bunu parayı basıp PL takımları alırö
                        Check Slavia Prague (Prague, Czechia) in Football Manager 2024 (FM24). Including potential and rating from the best players and talents.

adamlar 9 milyon avro maaş bütçesi ile iyi takım kurmuşlar, doğru teknik adamı bulmuşlar ve istikrarlı şekilde devam ediyorlar

fm de lig ve takım sınırlaması var malum, oyuncu 80 lik olsa bile slavia da oynarken bu puanları veremezsin

El Hadji Malick Diouf profile in Football Manager 2024.3. Find out how good El Hadji Malick Diouf is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.

55 ise bunu 70-75 olarak görebiliriz , lig ve takım sınırı olmadığında

güncel tm değeri 7 milyon avro, tahminim slavia talip olan kulüplere 15 milyon avrodan kapı açacaktır

potansiyeli olan ve yükselmek kariyer yapmak isteyen yetenekli gençler genelde süper lige gelmiyor aga, bu lig genç oyuncuların yükselmesi için ideal bir lig değil maalesef

malick avzı nın elinde olsaydı muhtemelen süre vermezdi oyuncuya, genç diye
                        En son jairzinho tarafından düzenlendi; 29.11.2024, 16:13.
                        TEKKEBALL

Yorum

• hiç macera aramadan onaçu ya versinler parayı alsınlar. adam 40 yaşına kadar oynar bu ligde. uzun yıllar forvet aramayız.
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Adamların ellerinde Davinson gibi Real Madrid ve Bayern Münih'te bile oynayacak bir stoper ile Türkiye ve Danimarka milli takımlarının stoperleri varken Metehan stoper olarak ligde ve Avrupa'da şans bulabiliyor,bizim ise Mendy-Lundstram tandemiyle çıktığımız maç bile var.

Son 3 sezondur yediğimiz puan farkları tesadüf değil.
                            DUYDUĞUMU UNUTURUM,BİLDİĞİMİ HATIRLARIM,YAPTIĞIMI ÖĞRENİRİM.

Yorum

• İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir kac yerde Adil Demirbag haberleri falan okudum sacmalamasinlar rezalet bir stoper transfer yapmak icin transfer yapmayin
                              Doğruysa kulübü batırmak istiyorlar demektir. Hüseyin daha iyidir Adil'den.

Yorum

• böyle bir şeyin olması yüksek ihtimal. saviç ve wakayeme den ne kadar erken kurtulursak iyidir.
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Yükleniyor...
                                X