Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlız Bardhi Bjelica ile fena sayılmayacak performans gösteriyordu ne oldu birden anlamadım.
Yorum
-
İlk 8 den aşağı düşmemiz 5-6 hafta. Sonrası kıyamet şehir için. Abdüş, baka ve onuachu sayesinde ligde kalıyoruz bu sene de. Muhtemelen Mayıs gibi avcı sepeti alır defolur. Başkan da inşallah gider. Yeni düzgün yönetim gelir ve sıfırdan başlarız
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Şu an transfer yapmadığımız için herkeste bir genç oyuncu oynar mı var birincisi Abdullah Avcı kadrosu 11 kalsın yine de genç gerine yedek kaleciyi oynatır genç oynatmaz. İkincisi de bizim genç futbolcularımız fiziksel olarak a takım seviyesinde değil. Bu onların hatası değil tamamen tabii ki. Bu altyapı tesislerinin ve hocaların yetersizliği.
Yurtdışındaki kulüplerin altyapısından çıkan oyuncular fiziksel kalitesi gayet iyi ama yetenek olarak eksik kalıyorlar. Bizde ise yetenek olarak iyi olanlar çok fazla ama fizik olarak yetersiz kalıyorlar.
Şu andan itibaren çok iyi yükleme yapılması gerek u17den başlayıp.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
Ozellikle onuachu cok yoruldu hakkidir 10 gun tatil kolay degil o tempoyu kaladirmak toplamda 10 dakika uzerinde sure aldı , hakkidir yigidimin ben olsam 10 gunu dakikasi dakikasina kullanirim sonuna kadar..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Yönetim kendince mali zorlukları göstererek transferi Haziran sonrasına bırakmanın mantıklı bir hareket olduğunu düşünebilir, birçoğumuzun da katılabilir bu planlamaya.
Ancak;
Yönetim şunu dikkate alıyor mu/aldı mı?
Şampiyonluk kupasının geldiği sezon akl-ı selim düşünenler başarının , hakemler konusunda baskının en az olduğu (bunu başka şeylere, güç odaklarına da yoranları kınamıyorum) bir dönemde ve de çoğunluğun kabul ettiği gibi "futbol adına güçlü bir oyunun " olmadığı bir dönemde olduğunda hemfikir. Konya, Alanya deplasmanı gibi 3-4 maç dışında ortada bariz üstünlüğün olduğu bir sezon değildi. " Önemli olan skor tabelası" diyenlere katılmakla birlikte.
Ortada bir gerçek var, yeni sezonun planlaması (planlama mutlaka yapılmıştır, alınacak isimler nicelik fark etmeksizin bellidir de) son şampiyonluk sezonunda olduğu gibi transferler Ağustos ayına sarkabilir! Ama yukarıda dediğim gibi bu süre dezavantajını azalmak için konjenktör (saha dışı faktörler) aynı değil zannımca. Bu nedenle Şubat transfer döneminde en azından kilit oyuncuların alınıp takıma uyumlarının sağlanması, sistemin ana hatları ile oturtulması yolunda büyük yol alınmış olmalıydı. Sadece sağ kanatımız Visca arkasına alınan yeni oyuncu ile kapatılmış oldu.
Gelinen noktada (Uğurcan'ın ve Mendy'nin kalacağını düşünerek) 1 tane ayağı ile sağ stoper, 1 tane ayağı iyi solbek, 1 tane 8-10 oynayabilen orta saha, 1 tane santrafor olmak üzere 4 tane kilit ACİL TRANSFER lazım. Uğurcan, Mendy, Trezeguet vb. oyuncuların ayrılması durumuna göre bu sayı artabilir.
Neticeten yönetim biz Ortadoğu milletlerine has (kaderci) en makul planlama olarak bilinen bildiğim yol en iyi yoldur yol mantığı üzerinden hareket ediyor. Bir başka deyişle ayağını yorganına göre uzat ile kervan yolda dizilir anlayışının karması.''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Vallahi ben birşey anlamadım.
Ömür, bakasetas ve kourbelis gidecek, bu belli.
Madem orta sahaya adam alınmayacak, teklic niye gönderildi?
Yahu Bardi'den daha hareketli, tempolu, en azından adam eksiltmeye mahir bir çocuktu. Evet çömez. Ama en azından işlenebilirdi.
Para harcamak için transfer yapmamak konusunda hemfikirim.
Lakin bu çocuk yüksek maaşlı bir eleman da değildi.
Bardhi yerine her türlü oynatılabilecek bir oyuncu.
Plansızlık paçalardan damlamıyor, akıyor sular seller gibi.
Yorum
-
Bu kadar kolay 3. olmak her zaman nasip olmazdı. Daha iyi olduğumuz zamanlar konferans ligine bile gidememişlipimiz var. Bu fırsatı kullanmamak tam bir ahmaklık.
Gerçi şampiyonluğumuzda da diğerleri berbat ötesiydi.
Bu trabzonsporu yönetenler neden gerçek scoutlardan (bilmediğin değil Trabzonsporlu scoutlar) oyuncu önerisi almaz.
Hadi diyelim menajer kucağına düştün. Yahu izleme komitene, en kötü hocana danışmaz mısın. Koita ve umut güneş transferleri (en bariz) nedir. Kim çıkıp biz bu adamları şu yüzden aldık diyen çıkacak mı.
Denswil denen adam ne güzel kiralıktı bizde. Şampiyon olduk tamam. Ama bu adama o kadar maaş verilmeyeceğini görmüyor musun. O maaşların toplamı
İle güzel bir bonservis çıkıyor ortaya.
Şunu artık mutlaka ve mutlaka belirlememiz gerekiyor. Biz İstanbul puştlarıyla transferde yarışamayız. Biz genç transferi ve alt yapıya yönelmeliyiz. Ha tabi takımda 2-3 tane abi olacak. Sosa, hamsik,pereyra,wakeme,bence münye de girer buraya, Obi mikel vs
Ama bu genç takım kesinlikle a.a taktiği ile oynamamalı. Atak gücü yüksek, oyuncuların parlayacağı, kendini gösterebilecekleri bir taktikte hızlı ve 175 üstü oyuncular olmalı. Molde, bodo gibi bazı takımlar artık bunu yapıyor. Kendi sistemlerinde istedikleri gibi oyuncuları parlatabiliyorlar. Sonra satıyorlar tabi. Giden oyuncuların bir çoğu fazla başarı sağlayamıyor ama takımlar parasını kazanıyor
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
son 2 senedir transfere harcanan paralara bakın bide ligdeki puan durumumuza bakın. bunlar kulübü soyuyorlar yüzde yüz artık emin oldum. kasımpaşa, rize, antalya, başakşehir ile aynı puandasın. ortada son 2 senedir çok büyük başarısızlık ve rezillikler olduğu halde kimse ders almıyor tam tersi aynı şeyleri yapıyorlar. kulübü soymaya devam. üç kuruşluk adama beş kuruş verin.En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 10.02.2024, 15:02.
Yorum
Yorum