Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dragush a 1,6 milyon yıllık maaş veriyorsa yönetim derhal cehennemin dibine postalanmalı.
    1,6 milyon Euro maaşmış. Çüş...

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

Muhammed Chamı alın gelin. Tam olması gereken transfer örneği. Tutmasa da zarar edilmeyecek bi profile benziyor. Teknik de topçu.

Draguş max 900 bin euro maaş almalı.

———Lundstram——
      ———X———-Cham—

X pozisyonundaki ekleme çok kritik. Buraya dinamo ya da iki yönlü bir 8 eklersen çok güzel bir 3 lü oluyor. Ekleyemezsen biraz sıkıntı yaşayabilirsin.

Can Bozdoğan, Umut Güneş, Emre Akbaba da bu ekibin yedeği olur. Arada çok kalite farkı var ama malum yerli durumu

Asıl stopere de bir tane taş gibi kurt almak lazım. Yumuşak stoperlerden bıktık valla. Yanına da ekleyebiliyosan Emirhan Topçu eklersin ama zor. Bakalım yerli işini nasıl yapacaklar.

Denswill
      Bardhi (sınıra takılıyor)
      Fountas
      Kourbelis
      Jouaqin
      Maxi Gomez
      Berat
      Eren Elmalı
      Uğurcan
      Teklic (Kiralık)

Gönderilmeli. Hatta Orsic ve Trezegoattan birinin de gideceğini düşünüyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      En son Halil Alemdar tarafından düzenlendi; 01.05.2024, 12:50.

Yorum

• Chamın sözleşmesi de var. Nasıl alacağız bu adamı?
        ( ゚д゚)

Yorum

• Bizim maçta draguşu alıcı gözle izlediğimde benim gördüğüm forvetten çok kanat oyuncusuna benzediği kanat forvet şeklinde faydası olur.Merkez forvet olarak as santrafor oyundan çıktığında yerini tam doldurabileceğini sanmam.

1.6 milyon Euro maaş almasına ihtimal vermiyorum.ilk onbir oyuncusu olarak gelmeyen oyuncuya o rakamı vermez bizimkiler.Makul bir maaşı vardır.Zamanla ilk onbir oyuncusu olursa sözleşmesi dolduğunda ancak o zaman 1.6 lı rakamları görebilir.

Barisic,menuier,denswill,lundstram,mendy,visca,tre zeguet şuan görünen ilk onbirdeki yabancılar bunlara ek as santrafor ve ofansif orta saha ve stoper de kesin onbire gelecekler.10 isim onbirdeki yabancılar olur.Draguş,bardhi,orsic ve fernandes yedek kulübesindeki yabancılar olsa toplam 14 yabancı oluyor.Bu durumda 12 ye inmek için yedeklerden iki oyuncu elden çıkarılması gerekiyor ki draguş yeni geldi fernandes de yedek stoper lazım olduğu için kalır geriye bardhi ile orsic kalıyor.İlk onbirdeki yabancılardan satılma ihtimali trezeguet ve mendy nin olursa o zaman orsic ve bardhi kalabilir.Yabancılar hakkındaki gidişatı biraz da zaman gösterecek.

Yorum

• Yeni duyumcumuz da bu arkadaş sanırım. Tam böyle hakiki duyumcu profili var.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              https://x.com/aliosmanbey61/status/1...Ye5Lag7-SYoUWA

Yeni duyumcumuz da bu arkadaş sanırım. Tam böyle hakiki duyumcu profili var.

Tanırım, güvenilirdir.

Yorum

• Mandy Camara nasıl veto yemiş ya bu çocuk olmayınca Lundstram'a gitmiş bizimkiler çok para istedi demek.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

Muhammed Chamı alın gelin. Tam olması gereken transfer örneği. Tutmasa da zarar edilmeyecek bi profile benziyor. Teknik de topçu.

Draguş max 900 bin euro maaş almalı.

———Lundstram——
                  ———X———-Cham—

X pozisyonundaki ekleme çok kritik. Buraya dinamo ya da iki yönlü bir 8 eklersen çok güzel bir 3 lü oluyor. Ekleyemezsen biraz sıkıntı yaşayabilirsin.

Can Bozdoğan, Umut Güneş, Emre Akbaba da bu ekibin yedeği olur. Arada çok kalite farkı var ama malum yerli durumu

Asıl stopere de bir tane taş gibi kurt almak lazım. Yumuşak stoperlerden bıktık valla. Yanına da ekleyebiliyosan Emirhan Topçu eklersin ama zor. Bakalım yerli işini nasıl yapacaklar.

Denswill
                  Bardhi (sınıra takılıyor)
                  Fountas
                  Kourbelis
                  Jouaqin
                  Maxi Gomez
                  Berat
                  Eren Elmalı
                  Uğurcan
                  Teklic (Kiralık)

Gönderilmeli. Hatta Orsic ve Trezegoattan birinin de gideceğini düşünüyorum.

Ludsram topçu falan değil. Elinde mendy varken lulstram falan çok saçma

Yorum

https://x.com/aliosmanbey61/status/1...Ye5Lag7-SYoUWA

Yeni duyumcumuz da bu arkadaş sanırım. Tam böyle hakiki duyumcu profili var.
                    hangi stad ora yaa?
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hangi stad ora yaa?
                      Udinesedeki stoper galiba tam çözemedim. @BatuhanB ;

Yorum

• Draguş niye yerin dibine sokulmuş anlamadım. Uzun, hızlı, topla gidip kendi şutunu yaratabiliyor, ayağı gayet temiz. AA'ya rağmen gol atabilecek santrafor profili. Maliyeti yüksek değilse çok olumlu bence.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ludsram topçu falan değil. Elinde mendy varken lulstram falan çok saçma
                          Lundstram topçu değil biraz ağır oldu kanki ya İngiltere liginde 2 sene full oynamış baya baya beğenilen bir adam, mady camara gibi olmaz ama ben şahsen begenileceğini düşünüyorum.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

Udinesedeki stoper galiba tam çözemedim. @BatuhanB ;
                            Udinese stadi evet netten baktim tipkisinin aynisi, ama oradan kimi istiyordur ki
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu forumda ne tuhaf insanlar var be! Herifler Draguş'u beğenmiyor!
                              Şurada birkaç gün önce Draguş geldi ve şov yaptı. Şahane bir gol attı, bir topu direkten döndü.
                              Oyun içerisinde de güzel aksiyonları vardı ama gel gör ki bazı arkadaşlar oyuncuyu beğenmemiş!
                              Draguş ligin en klas oyuncularından biri. Kendisiyle ilgilenmeseydik muhtemelen niye almıyoruz yangın yapacaktınız.
                              Ama hızlı davranıp çocuğu aldık ya kıymeti olmuyor. Bu insanoğlu hep kendinde olmayanı ister ve över.
                              Fıtrat böyle..
                              Sivasta koita var o bundan daha iyi işler yaptı geçen hafta. O olmaz mı?

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Udinese stadi evet netten baktim tipkisinin aynisi, ama oradan kimi istiyordur ki
                                O bölge için rekor bonservis demiş. Tahmin et

Yorum

Yükleniyor...
                                X