Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Onuachu ya sarmış lar futbol bilgisi olmayanlar dua edinde kalsın bu ligin santraforu kendisi gol atamıyormuş daha neler orta saha kanat ortada takım olmadan 17 maç ta 9 gol atmış ondada adama gelen orta sayısı maç başına 2-3 tür , bide Onuachu yu Karagümrüğün ilk defa gol Gs ye gol attığı için görülen adamla bide Antalyaspor dan İsrailli forvetle kıyaslamışlar pes , yaşınız yetmiyordur fb yi İstanbul’da 20 küsür yıl üstüne yendiysen Onuachu gibi santrafor olduğu için yendin hakeme rağmen hemde, daha iyisini alamazsınız buraya gelmez boş gündem yapmayalım avcıya sarıyordunuz üstüste galibiyet geldi o olmadı şimdi Onuachu bi ötede durun klavyenin başından
    DOZER CEMİL

Yorum

• İlk olarak theo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      herkes sen mi de oyuncusunu ölü fiyatına satmaya çalışsın ya da fesih yapsın.

manajı bedelsiz aldılar az biraz kıpırtadı 15 milyon dediler.

sen şampiyon olduğun sene cornelius ile nasıl ilerledin onu düşün
      Çünkü oyuncuyu parlatan bir oyunun yok hepsi bu. Bazıları yahu tek sorun oyun planı mı demesin evet tek sorun oyun planı sabaha kadar tartışırım. Mesela Ünal Karaman ile facia mağlubiyetler aldık doğru ama o istekli,arzulu,açık futbol Yazıcı gibi paranın para zamanında 19 milyon euro, Sörloth gibi kiralık bir oyuncudan 11 milyon euro para getirdi. Sene başı Bjelica ile her ne kadar inişli çıkışlı grafikler sergilesekte Mendy,Eren,Mehmetcan,Bardhi gibi oyuncular bir şekilde para edebilecek sivrilen oyuncular oldu ama bugün gelinen nokta da bu saydığım oyuncuların yerlerinde yeller esiyor. Abdullah hocanın adamlığına, delikanlılığına zerre şüphe etmiyorum ama kabız, kanser,verem futbolundan dolayı Trabzonspor isterse 5 sene üstüste şampiyon olsun büyük paralara oyuncu satamaz. Mevcut Trabzonspor 'un en büyük hedefi Avrupa kupalarında başarılı olmak ve oyuncu satmak olmalıdır. Münir, Hamsik,Visca gibi transferler sadece Abdullah hocanın puan ortalamasını arttıran geleceği olmayan transferlerdir. Şöyle de olur yaşlı oyuncu yine alırsın yanına 4-5 tane gelecek vaad eden diri oyuncu koyarsın istekli ve iştahlı futbol oynarsın ama o da yok maalesef.

Yorum

• Ne yapıp ne edip 8 numaraya shelvey'i almak lazım.

Çok iyi topçu abi.
        S.V.A.K.O
        FATİH TEKKE

Yorum

• işte her zaman dediğim şey bu. bu oyunla futbolcu parlatılmaz. futbolcu atak oyunla parlar.

nenad kalsaydı belki yine inişli çıkışlı devam ederdi süreç ama sene sonu bir kaç oyuncumuza şu anki ederinden fazla teklif gelmesi olasıydı.

dediğin gibi bu oyunla asla ama asla düzgün teklif gelmez.

bu futboldan oyuncular da sıkılır zamanla ve performansı düşer ek olarak.

İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çünkü oyuncuyu parlatan bir oyunun yok hepsi bu. Bazıları yahu tek sorun oyun planı mı demesin evet tek sorun oyun planı sabaha kadar tartışırım. Mesela Ünal Karaman ile facia mağlubiyetler aldık doğru ama o istekli,arzulu,açık futbol Yazıcı gibi paranın para zamanında 19 milyon euro, Sörloth gibi kiralık bir oyuncudan 11 milyon euro para getirdi. Sene başı Bjelica ile her ne kadar inişli çıkışlı grafikler sergilesekte Mendy,Eren,Mehmetcan,Bardhi gibi oyuncular bir şekilde para edebilecek sivrilen oyuncular oldu ama bugün gelinen nokta da bu saydığım oyuncuların yerlerinde yeller esiyor. Abdullah hocanın adamlığına, delikanlılığına zerre şüphe etmiyorum ama kabız, kanser,verem futbolundan dolayı Trabzonspor isterse 5 sene üstüste şampiyon olsun büyük paralara oyuncu satamaz. Mevcut Trabzonspor 'un en büyük hedefi Avrupa kupalarında başarılı olmak ve oyuncu satmak olmalıdır. Münir, Hamsik,Visca gibi transferler sadece Abdullah hocanın puan ortalamasını arttıran geleceği olmayan transferlerdir. Şöyle de olur yaşlı oyuncu yine alırsın yanına 4-5 tane gelecek vaad eden diri oyuncu koyarsın istekli ve iştahlı futbol oynarsın ama o da yok maalesef.

Yorum

• Su Avci ile gecirilen her dakika, Takim icin zarar!!!

Bjleica takimin basinda kalsa, bu ligin en iyi kontraatak takimi olmustuk. Eldeki kadroda buna zaten müsait. Iyi bir Hoca ile, Berat-Mendy bu ligin en iyi ikilisi olurdu. Misal Senol Günes´in eline verin, seyredin. Ya da Benkovic misal!

Bu takimin öyle büyük transferlere ihtiyaci yok. Hele ki Avrupa vizyonu olmayan bir Hocaya, hic yok...
            “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ne yapıp ne edip 8 numaraya shelvey'i almak lazım.

Çok iyi topçu abi.
              Ben de çok beğeniyorum
              Devlerin mezarı, Avni Aker Stadı

Yorum

• berat seneye kalmalı. umut-berat zaman zaman 11 zaman zaman rotasyon için fazlası ile yeterli. Bardhi bu istikrarını sürdürürse o da rotasyon için kalmalı.

benkovic ve mehmet ben olsam alırdım.Ama hoca her iksiini de tutmuyor.

alanya-oğuz
                beşiktaş-salih
                karagümrük-levent
                rize-emirhan

takıma katılırsa ciddi katkı verecek isimler.Tabi çok yüklü bonservis ile olmaz.

benkovic,fernandez,pepe,onuachu,bakic gider diye düşünüyorum.Kiralıklar dönmez.

menuier,denswil,mendy,bardhi,trezeguet,orsic,visca takımda kalacak yabancı oyuncular. Bu durumda 5 yabancı hakkımız oluyor.

stoper,2 merkez ortasaha,1 kanat forvet,1 forvet almak yeterli olacaktır.

pepe ve onuachu riskli isimler.Afrika kupası,sakatlık,form derken çok fazla katkı veremediler. Ben ikisi ile de devam etmezdim.

Draguş kiralık bir oyuncu,lige alıştı.Direk alırdım.Manaj çok iyi isim ama ciddi bonservis isterler.
                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Önümüzdeki sezon 3 kulvarda yarışabilmek için kadroda12 yabancı, 12-13 tane de yerliye ihtiyaç olacak.

Bu 12 yabancının minumum 8-9 tanesi A kalite olmalı.Yerli 12-13 oyuncudan ise en az 6-7 tanesi A kalite olmalı.

Yani 24-25 kişilik bir kadro yapacaksak minumum 15-16 tanesi A kalite olmalı.Geri kalan mevcut ise B kalite olmalı.C kalite oyuncu kadroda bulunmamalı

Bizim kadro peki bu standartlara ne kadar uygun.Yabancı oyuncularda eldekiler ve gelecek olanlar ile bu standarta yaklaşabiliriz.Fakat yerli oyuncu konusunda bu olasılık çok zor görünüyor.A kalite yerli olarak sadece ugurcan elimizde diğer yerli oyuncularımızın çoğu B kalitesinde.Her ne kadar ligden bir iki türk avrupadan bir iki gurbetçi alabilsek bile yine bu standarta ulaşamiycağız gibi görünüyor.Yerli olarak kadromuz muhtemelen 1-2 A kalite,7-8 tane B kalite,2,3 tane de C kalite şeklinde olur en iyimser olarak.Tek beklentimiz Bu B oyuncularından birkaçının sezon içinde seviye atlayıp A kaliteye çıkma olasılığı olabilir.

Yorum

• Ahmetcanımız Ajax adına ilk defa 11 başlıyor. 14:15 de maç izlemek isteyenler tv8,5 da.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ahmetcanımız Ajax adına ilk defa 11 başlıyor. 14:15 de maç izlemek isteyenler tv8,5 da.
                      yeni açtim, gol oldu, golün baslangicinda o var güzel uzun top atti, asistin asisti diyebiliriz
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yeni açtim, gol oldu, golün baslangicinda o var güzel uzun top atti, asistin asisti diyebiliriz
                        Evet özellikle fizik olarak inanılmaz duruma gelmiş,hani diyoruz ya dursun satmayalım 2 sene sonra daha büyük paralara satarız yok abi teklif verilen oyuncuyu sat gitsin sende gelişimi iyi olmuyor oyuncunun özellikle genç oyuncuların.

Yorum

• 3 oyuncu önermek istiyorum.Ciddi katkı sağlayacak kalitede oyuncular.

1) Adama Nagalo - Stoper - Nordsjaelland

2) Teden Mengi - Stoper - Luton Down

3) Andreas Schjelderup - Kanat - Benfica
                          En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 03.03.2024, 15:40.

Yorum

• 1) Adama Nagalo teknik kapasitesi,fizik gücü ve hızı oldukça iyi bir stoper.Kulübü devre arasında Fenerbahçeden 5 milyon euro+bonus istemişti.Alınabilirse geriden oyun kuran hızlı ve teknik stoper rolünü başarıyla oynar.

2) Teden Mengi fizik gücü,çabukluğu ve hava üstünlüğü ile iyi bir stoper.Kulübü Luton Down Premier Ligden büyük ihtimalle düşecek.İyi bir teklifle gidersek belki olabilir diye düşünüyorum.

3) Andreas Schjelderup büyük bir potansiyel.Sezon başında 9 milyona Benficaya transfer oldu ancak bu sezonu kiralık olarak başka bir kulüpte geçiriyor.Benfica tekrar kiralayabilir oyuncuyu.Harika bir tekniğe ve dribbling becerisine sahip.Oyun zekası ve son vuruşları da gayet iyi.

Yorum

• Transfermarkt: Adana Demirspor'daki bu başarılı dönemi nasıl yakaladınız?

Yusuf Sarı: Bu başarıda Montella'nın büyük bir payı var. Ben hızlı bir oyuncuyum ve şut yeteneğim iyi, ancak bu yetenekleri sahada nasıl etkili bir şekilde kullanacağım konusunda bazı eksikliklerim vardı. Montella bu konuda bana çok yardımcı oldu. Sağ kanatta oynamaya başladığımda kendimi daha iyi hissettim ve performansım arttı. Çok çalıştım, özel antrenörle çalıştım, iyi beslendim ve erken yattım. Kendi potansiyelimi keşfettikten sonra kariyerimde hep ileriye doğru adımlar atmaya odaklandım. (tamamı)

Kulüplerin oyunculara bu hizmeti sağlaması çok mu zor? Barış Alper'in çıkışında da Boey'in atletizm antrenörüyle çalışmaya başlamasının payı olduğunu okumuştum. Neden standart hale gelmiyor bu?
                              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Transfermarkt: Adana Demirspor'daki bu başarılı dönemi nasıl yakaladınız?

Yusuf Sarı: Bu başarıda Montella'nın büyük bir payı var. Ben hızlı bir oyuncuyum ve şut yeteneğim iyi, ancak bu yetenekleri sahada nasıl etkili bir şekilde kullanacağım konusunda bazı eksikliklerim vardı. Montella bu konuda bana çok yardımcı oldu. Sağ kanatta oynamaya başladığımda kendimi daha iyi hissettim ve performansım arttı. Çok çalıştım, özel antrenörle çalıştım, iyi beslendim ve erken yattım. Kendi potansiyelimi keşfettikten sonra kariyerimde hep ileriye doğru adımlar atmaya odaklandım. (tamamı)

Kulüplerin oyunculara bu hizmeti sağlaması çok mu zor? Barış Alper'in çıkışında da Boey'in atletizm antrenörüyle çalışmaya başlamasının payı olduğunu okumuştum. Neden standart hale gelmiyor bu?
                                Yusuf nasıl gelisti bilmem ama ilk senesinde inanılmaz bir katki verdi
                                2. De de icerdeki bazel maci etkileyici idi, topcu olacagi açıktı, top surme hatasi temel hatalar yapmiyordu
                                İcerdeki fn macina on bir baya on bir basladi ilk 2 senede. Unal Karamanin katkisi çoktur, genc yasta forma verdi

Yorum

Yükleniyor...
                                X