Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Millet kızacak ama Trezege yerine larini alırdım ben bizde çok iyi iş yapabilir .
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Denswil-Djaniny falan bunlar yedek değil. Yedek dediğin adamdan o kadar katkı alamazsın. 11’in genişletilmiş oyuncuları bunlar. Büyük takımlarda böyle olması lazım. Yedek dediğin adamlar Kouassi, Koita, Yusuf E. falandır. 11indekiyle aynı seviyede adam yedek olmaz, zaten hocanın da öyle bir anlayışı yok. Takımı iyice rekabete sokmak istiyor.
      tamamen katılıyorum.. adam 28 maça çıkmış geçen sene ligde, her yerde de oynamış.

Yorum

• Transfermarkt değeri 18 milyon euro olan adamı 20 lere çıkaracağına 10-15 aralığına çekiyor menajeri şaka gibi.
        Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• İlk olarak Kaan Çetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Larsen belli ki hücumda, özellikle set hücumunda ince işlere uzak. Bindirir ama varyetesi zayıf. Olayı savunma ve devamlılık.

Bruno Peres'in antitezi. Peres konsantre olduğunda ya da challenge edildiğinde çapını belli ediyordu, sorunu lakaytlıktı.

Larsen'in gelişi Bruno Peres'i tetiklerse harika olur. Larsen hücum kalitemizi pek artırmayacak belli ki.
          katiliyorum renkdas
          peres saglikli ve fit dönerse formayi kapacaktir
          Forvete: Tencere Hill
          Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Millet kızacak ama Trezege yerine larini alırdım ben bizde çok iyi iş yapabilir .
            Hocam Larinden yeryüzünde sadece şenol katkı alır bence. Adamın tek yaptığı arka direkte beklemek. Topsuz oyunu fena değil. Larkinin Tr Anadolu takımlarına bile almam.

Yorum

• Larsen ve Peres önlü arkalı oynayabilir mi? Viscanın yokluğunda, Peres olur mu acaba...Hücum gücü yüksek bir oyuncu.

Yorum

• İlk olarak Lantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Larsen ve Peres önlü arkalı oynayabilir mi? Viscanın yokluğunda, Peres olur mu acaba...Hücum gücü yüksek bir oyuncu.
                Olmaz,oynamazlar o şekilde hocam.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Millet kızacak ama Trezege yerine larini alırdım ben bizde çok iyi iş yapabilir .
                  Bonservissiz olması sebebiyle olabilir. Trezegeut daha iyi sanki ama 3-4 milyon bonservis isterler oyuncu tarafı da 2 milyona yakın ister gibime geliyor. Aynı yıllık ücrete olacaksa Larin olabilir
                  #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Bejeke Saiss'e 1.8 milyon artı maç başı ortalama 40 maç oynasa 500 bin € vermiş. Toplam 2.3 milyon €. Denswill mi Saiss mi 100 kere Denswill bence.

Yorum

• Buyrun Beşiktaş'ın aldığı Saiss denilen adam. Neredeyse Denswill ile aynı maliyet (hatta daha fazla). Adamın yaşı 32 ve bence Denswill hem daha iyi oyuncu hem de daha genç. Piyasa bu, kabul etsek de etmesek de. Bu parayı vermesek belki Beşiktaş alacaktı Denswil'i. Bu tarz haberler çıkmıştı çünkü.

Trabzonlu olmasak da sonuna kadar TRABZONSPORLU'yuz...

Yorum

• İlk olarak KoRNea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Italya’da 800 bin euro’ya oynayan Denswill için kulübü 6 milyon bonservis verdi. Denswill’in maaşı 1.250 şuan bonservis yıllara bölünmüş şekilde 2.7 gibi düşünün. Transfer olursa hem bonservis kazanma ihtimalin var hemde 2.7 nin tamamını vermemiş olacaksın. Güzel sözleşme iyi futbolcu. Tebrikler yönetime.

Kardeşim, 25 yaşındaki bir futbolcuya 5-6-7 verebilirsin, zira performans artırması durumunda iki veya üç sene sonra aldığın ücrete ya da daha yüksek bir ücrete satabilirsin. Denswil, 6 Milyon Euro bedelle gittiği takımda kiralık oyuncu statüsüne düştü ve en nihayetinde kulübü tarafından serbest bırakıldı. Burada aslında kulübü tarafından değer verilmeyen bir oyuncu aldığımızı kabul etmek lazım. Bizim 3 Milyon Euro imza parası verdiğimiz Denswil, 29 yaşında ve Avrupa'da pek de aranan bir oyuncu değildi. Bizim ligimizin kalitesizliği karşısında iyi bir performans gösterdi, bunu kabul etmek lazım. Zaten burada oyuncunun performansına eleştiri getiren yok, maaşı fazla diyoruz. Bu yaştaki oyuncudan bu saatten sonra bonservis kazanamazsın. Oyuncu ile yeni sözleşme yaptın, bir yıl sonra 30 yaşına girecek. Ertesi yıl bu yaştaki oyuncuya kim, neden bonservis versin. Hiç kimse vermez! Oyuncuya verilen imza parası fazla, bunu savunmaya gerek yok. Koita konusunda da verilen paraya itiraz etmiştik. Zira o da fazla idi. Gördüğümüzü söylemek zorundayız.

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Buyrun Beşiktaş'ın aldığı Saiss denilen adam. Neredeyse Denswill ile aynı maliyet (hatta daha fazla). Adamın yaşı 32 ve bence Denswill hem daha iyi oyuncu hem de daha genç. Piyasa bu, kabul etsek de etmesek de. Bu parayı vermesek belki Beşiktaş alacaktı Denswil'i. Bu tarz haberler çıkmıştı çünkü.

Bu parayı vermesek beşiktaş sahiden alırmış denswill'i

Yorum

• ----------------------Ospina/Arda/Taha
                            Peres/Larsen---Marlon/Kaan---Hugo/Denswil---Eren/Alioski
                            -----------------------Allan/Doğucan
                            ------------Dorukhan/Siopis---Hamsik/Berat
                            ----Visca/Djaniny---Cornelius/Umut---Trezeguet/Doğukan

Uğurcan, Ahmetcan, Ömür, Bakasetas satış
                            Ospina, Marlon, Kaan, Alioski, Allan, Doğukan yeni transfer
                            Nerdeyse her mevkinin yerli alternatifi var
                            14 yabancı ama birinin 99 doğumlu olması lazım..
                            oflu fanatik

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Buyrun Beşiktaş'ın aldığı Saiss denilen adam. Neredeyse Denswill ile aynı maliyet (hatta daha fazla). Adamın yaşı 32 ve bence Denswill hem daha iyi oyuncu hem de daha genç. Piyasa bu, kabul etsek de etmesek de. Bu parayı vermesek belki Beşiktaş alacaktı Denswil'i. Bu tarz haberler çıkmıştı çünkü.

Saiss daha iyi bir futbolcu ama yaşlı.

Yorum

• Denswill sözleşmesini bir sonraki satışından değil getireceği 2.Şampiyonluk ve diğer kupalarla geri öder , yaşı yüksek ama katkısı da yüksek olan/olacak oyuncuyla ilgili maliyet hesabı bence böyle daha mantıklı.
                                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Yükleniyor...
                                X