Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Italya’da 800 bin euro’ya oynayan Denswill için kulübü 6 milyon bonservis verdi. Denswill’in maaşı 1.250 şuan bonservis yıllara bölünmüş şekilde 2.7 gibi düşünün. Transfer olursa hem bonservis kazanma ihtimalin var hemde 2.7 nin tamamını vermemiş olacaksın. Güzel sözleşme iyi futbolcu. Tebrikler yönetime.

Yorum

• Koitayı muhakkak göndermek gerekiyor keşke Eren Dogucan transferinde takas verseydik
      #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• İlk olarak KoRNea tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Italya’da 800 bin euro’ya oynayan Denswill için kulübü 6 milyon bonservis verdi. Denswill’in maaşı 1.250 şuan bonservis yıllara bölünmüş şekilde 2.7 gibi düşünün. Transfer olursa hem bonservis kazanma ihtimalin var hemde 2.7 nin tamamını vermemiş olacaksın. Güzel sözleşme iyi futbolcu. Tebrikler yönetime.
        Onlar yatirim yapti. Sen neyaptin? 29 yasinda Denswill 25 degil
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• koita
          trondsen
          flavio
          diabate
          bakasetas (muhtemelen satılacak)

en az 5 yabancının gitmesi çok olası yüzde 90

Yorum

• Nejdet Çakırın yaptıgı ipleri atmaktır muhtemelen 15 e falan teklif var elinde
            asla yusufun satışının altına satılmamalı +17 (gönlümden 19 + 20 maç oynamaya 1 milyon ek = 20 milyon euro geçiyor )
            satılabilir.

Yorum

• bonservisi olmayan topcularin imza parasi adi altinda kulupleri soyup sogana cevirmesinin bir sekilde onune gecilmesi gerekiyor.bunu da yapacak olan fifa.sirf bu nedenden dolayi kontratinin son senesine gelecen hicbir topcu anlasmaya yanasmiyor.az biraz kendini gosterince boyle yuksek ucretleri kopariyor.

denswill'in kalmasina en cok sevinenlerdenim ama maliyetinin aciklanabilir tek tarafi yok.tamam bonservisi 2.7 milyon olarak dusunursek maasi belki cok goze batmaz ama denswill bonservis yok iyi alternatif olur diye bu kadar isteniyordu..sanirim hoca cok istiyor diye sartlar zorlandi. yine de 11 icin dusunuluyorsa bilemem ama daha cok yedek kulubesi icin dusunulen adama o paralar baglanmaz.doviz kurunun bu kadar degisken oldugu bir ulkede bu maas butceleri bizi zora sokar.umarim cl'ye katiliriz ve en azindan bir yillik maas butcemiz oradan cikar.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bunlar tamamen sizin kişisel görüşünüz. Geçen sene şampiyonlukta aslan paylarının biri de denwilde idi. Adam stoperde sol bekte kurtarıcı oldu.

Bırakın da ücret dengesine bizi yönetenler karar versin. Bunu sizin düşündüğünüzü ama yönetici ve teknik ekibin düşünemediğini zannediyorsunuz sanırım.
                O zaman hiçbir şey konuşmaya ve dahi düşünmeye gerek yok.
                Nasılsa bir düşünen var.
                Kapatalım dükkanı, lay lay lay.

Denswill'in o listedeki adamlardan daha fazla kazanması bana garip geliyorsa, o adamlara da garip gelir.

Sağ stoper alındığı zaman Vitor ve Eren'in yedeği olacak Denswill.
                Azı dişi tüm as oyunculardan fazla para alması normal demenin mantıklı tarafı yok.

Mantık yürütmemek içinde bir bildikleri vardır diye bir bahaneye sığınmanın da alemi yok.

Mantıksız iş!
                En son Mehmet Fatih Yavuz tarafından düzenlendi; 17.06.2022, 10:18.

Yorum

• Başladık. Hayırlı olsun deriz yakında

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

FLAŞ: Yusuf Yazıcı'nın menajeri Adem Cebeci: "Yusuf ile birçok İtalyan takımının adı geçiyor ancak Trabzonspor'a bu konuda resmi bir teklif gelmedi. Serie A'yı yakından takip ediyor. Kulüp 20 milyon euro bonservis istiyor ama bence 15 milyon euroya transferi gerçekleşebilir."

Bakıyorum herkes klavye silahşörü olmuş. Bu çocuk bedava samsun spora verilirken engelleyen ve bu klübe onu kazandıran benim. Şimdi eline klavye alan bana sallıyor. Dün bedavayı engeleyen adama bu gün 100 milyondan çok para getiriryor diye dar ufuklu diyenlere sadece ������

Sonuç olarak Yusuf Yazıcı dan 17.5 milyon euro ve Edgarı aldık. Yani en az 20 milyon euro değerinde.
                    Ayrica lille den kiralik olarak fransa , hollanda , belcika ya da italya gibi liglere gidebilirdi. Ama komisyon ve maasi daha az olacagi icin menejer yonlendirmesiyle savas hazirliginda ve avrupada takip edilmeyen rusya ligine gitti.

Ne adem cebeci ne necdet çakır futbolcuyu düşünüyor. İkisinin de derdi ceplerine girecek para.
                    En son A. Aydın tarafından düzenlendi; 17.06.2022, 10:41.

Yorum

• Biz yapı olarak eğitimli,profesyonel insanlar değiliz hep ahbap çavuş ilişkisi çerçevesinde olaylara duygusal bakıyoruz. Yazıcı beni Adem yetiştirdi o da ekmek yesin kafasındaydı Uğurcan da başkası yiyeceğine abim yesin kafasında. Olmaz öyle bu kafadan acil olarak kurtulmamız lazım lakin geriden gelenlere bakıyorum hep aynı sığ kafa.

Yorum

• Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Habertürk’e yaptığı açıklamada,

‘’Nwakaeme, bizden 3 sezon için 10 milyon euro istedi. Bu parayı vermemiz mümkün değildi. Yolu açık olsun. Şimdilik Trezeguet transferi zor görünüyor. Ancak görüşmelerimiz sürüyor.’’ ifadelerine yer verdi.
                        Allah bana da size de hidayet versin!

Yorum

• Umut bozok transferi bir an önce bitmeli çakal istanbul takımları araya girebilir iyi bir oyuncu 26 yaşına girecek olgunluk çağında bir oyuncunun en iyi yaşları yerli daha ne olsun.
                          Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                          O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                          Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                          Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Kasketli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Habertürk’e yaptığı açıklamada,

‘’Nwakaeme, bizden 3 sezon için 10 milyon euro istedi. Bu parayı vermemiz mümkün değildi. Yolu açık olsun. Şimdilik Trezeguet transferi zor görünüyor. Ancak görüşmelerimiz sürüyor.’’ ifadelerine yer verdi.
                            Dedigimiz gibi waka gitti Trezeguet zor kimi alacaksın oraya elde var koca bir sıfır çok büyük hata yapıldı devre arası ikna edilip waka ile sözleşme imzalayacaktı kanat forvetsiz sezona başlanmaz şimdi saçma salak bir adama en az 2.5 milyon avro vereceksin senede 2 gol atamayacak sövüp duracaksın.
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dedigimiz gibi waka gitti Trezeguet zor kimi alacaksın oraya elde var koca bir sıfır çok büyük hata yapıldı devre arası ikna edilip waka ile sözleşme imzalayacaktı kanat forvetsiz sezona başlanmaz şimdi saçma salak bir adama en az 2.5 milyon avro vereceksin senede 2 gol atamayacak sövüp duracaksın.
                              Trezequet tamam hocam bugün kap gelir normal de dün gelecekti.

Yorum

• Muleka neden hiç düşünülmüyor acaba
                                #Dik oyna

Yorum

Yükleniyor...
                                X