Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Katılıyorum. Dün hücumda iş çözebilecek 1-2 adam olsaydı güle oynaya kazanırdık iş defansa bile kalmazdı. Biz gol yemekten ziyade gol atamıyoruz. Adam gibi sezonda 15 g/a bırakacak sağ açık olsa tıkanmazdık bu kadar. Merkezde ceza sahasına koşu atabilecek teknik bi oyuncumuz da yok. Hücumsal anlamda 47 yaşında Nwakaemeye kaldık. Bence uzun ve güçlü forvet de alınmalı. Dün Cornelius tarzı bi adam olsa uzun vurulan topları toplayabilse ilerde çok daha rahat olurduk. Banza sistem oyuncusu. Kutuya topu getirirsen atar ama onun dışında ne top tutabiliyor ne stoper dövebiliyor.
    ben emin degilim... 3 attigimizda da 4 yiyoruz... asil problemimiz savunma (ve maçina göre kaleci)
    ve tabi ki merkez dandik orta sahamiz...
    İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hikâye anlatiyor, ozan'i da savunuyor çakal... sie gitsin 3-5 iyi transfer yapip seri yakalayalim baslar yine "doblo parasi" muhabbetlerine pust
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu işler transferle,geçmiş başarılarla felan olmaz. Fatih tekke dedik gittiği takımlar da ne yaptı dediniz. Bazı takımlar da bazı kişilerin özel durumları vardır mesela Beşiktaş'ta Sergen etkisi gibi bizde de Fatih Tekke etkisi şarttır. Fatih çalıştırdığı takımlarda onu yapmış bunu yapmış çok önemli değil Trabzonspor ve Fatih Tekke birlikteliği ruhtur, aşktır, taraftarı arkana almaktır say saya bildiğin kadar. Şenol hoca konusunda insanlar zaten motivasyon olarak çökmüştü Beşiktaş macerasından sonra kimsenin inancı kalmamıştı ona. Son kez söylüyorum Trabzonspor Fatih Tekke birleşimi ivedilikle gerçekleşmelidir.

Yorum

• Hani su takimin yönetimi nerde?? Fare gibi saklaniyorlar beceriksizler..

Su an ismi gecen futbolcularin hepsi fiyasko..ocak trabsferinde kulübe son Darbeyi vuracaklar

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stoper - Adryelson
          Orta Saha - Tolisso
          Sağ Kanat - Zubkov/Ikone

3 transfer gözüküyor şimdilik. Oluyorsa hem Zubkov hem Ikone olsun Nwakaeme'yi rotasyona atacak bir plan yapmamız gerek.

Barisic'ten çıkabilirsek Eren'i yedek bırakacak bir sol bek. Allah yardımcımız olsun.
          Zubkov hariç tamamı boş. İş yapmazlar. Gönderecek yer ararız

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şu tipler Trabzonspor ile ilgili yorum yapıyor. Ahhhh ah

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zubkov hariç tamamı boş. İş yapmazlar. Gönderecek yer ararız
              Tolisso ile ilgili tek endişem sakatlık problemi. Bunu dediğimizde alay ediliyor bir de. Sanki bundan çekmemişiz gibi, hala da çekmiyor gibi her sezon bir sürü maç kaçıran oyuncuya şüpheyle yaklaşmamız niye eleştiriliyor anlamıyorum. Başka takımlar bu riske girebilir bizim boşa atacak kurşunumuz kalmadı. Sağlıklı gelirse müthiş bir ekleme olur orası ayrı.

Zubkov'u izlemedim ama yazılanlar hep olumlu.

Ikone Lille'deyken dahi sevmezdim ama atletizmini kaybetmediyse burada fazlasıyla iş yapar. İstistastik yapmaması burası için referans değil.

Kısa stoper sevmem. Agresif görüntüsü falan bir tık avuntu sebebi.
              ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tolisso ile ilgili tek endişem sakatlık problemi. Bunu dediğimizde alay ediliyor bir de. Sanki bundan çekmemişiz gibi, hala da çekmiyor gibi her sezon bir sürü maç kaçıran oyuncuya şüpheyle yaklaşmamız niye eleştiriliyor anlamıyorum. Başka takımlar bu riske girebilir bizim boşa atacak kurşunumuz kalmadı. Sağlıklı gelirse müthiş bir ekleme olur orası ayrı.

Zubkov'u izlemedim ama yazılanlar hep olumlu.

Ikone Lille'deyken dahi sevmezdim ama atletizmini kaybetmediyse burada fazlasıyla iş yapar. İstistastik yapmaması burası için referans değil.

Kısa stoper sevmem. Agresif görüntüsü falan bir tık avuntu sebebi.
                Benim hatirladigim Ikone bu ligi sallayabilir ama son durumu nedir bilmiyorum ve kendini verir mi yoksa Pepe gibi yarim yamalak mi oynar orasi skinti iste...
                Tolissi saglam gelse bile kendini kulüpten büyük görüp adam akilli oynamaz kendini vermez bundan 90% emînim onun için istemem gelmesini...
                Bu Fransa'nin sömürge adalari asilli olanlardan uzak dursak daha iyi, 10 tânesinden 1'i adam akilli hirsli çikar, kalani senin sehrine de takimina da söver parasina bakar kaçar... hiç gerek yok hiiiçç...
                En uzak durulmasi gerekenler onlar, Araplar'dan da Afrikalilar'dan da bilmem nerelilerden de
                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Biz ukrayna, rusya, kuzey avrupa ülkeleri, norveç, izlanda falan, güney amerikada şili buralara odaklanmalıyız. Avrupanın büyük liglerinden ise fırsat transferi kovalamalıyız.

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Benim hatirladigim Ikone bu ligi sallayabilir ama son durumu nedir bilmiyorum ve kendini verir mi yoksa Pepe gibi yarim yamalak mi oynar orasi skinti iste...
                    Tolissi saglam gelse bile kendini kulüpten büyük görüp adam akilli oynamaz kendini vermez bundan 90% emînim onun için istemem gelmesini...
                    Bu Fransa'nin sömürge adalari asilli olanlardan uzak dursak daha iyi, 10 tânesinden 1'i adam akilli hirsli çikar, kalani senin sehrine de takimina da söver parasina bakar kaçar... hiç gerek yok hiiiçç...
                    En uzak durulmasi gerekenler onlar, Araplar'dan da Afrikalilar'dan da bilmem nerelilerden de
                    Pepe'nin sakatlık problemi vardı. Ligin ikinci yarısında oynamadan sakat geldi. Tam iyileşti milli takıma gitti. Sene sonu da gideceğim belli niye kasayım dedi. İspanya'da da sakatlanmış 6 maçtır ortada yokmuş, iyi oldu ona.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• Adyrelsona tamam yazmış herkes. Kimdir nasıldır var mı bilen izleyen bir iki videosuna baktım bizim ligde paso kart cezası yer gibi ama hayırlısı

Yorum

• Muhammed salah.

Yorum

Biz ukrayna, rusya, kuzey avrupa ülkeleri, norveç, izlanda falan, güney amerikada şili buralara odaklanmalıyız. Avrupanın büyük liglerinden ise fırsat transferi kovalamalıyız.
                          Şuan değil Serdar hocam,acil olarak 3 tane net oyuncu alıp şu kaos ortamını dağıtmamız gerekiyor hatta yarın değil hemen şimdi.

Yorum

• Bize tek başına kötü oynarken bile bir frikik bir şut veya bir pas ile gol attıracak oyuncu lazım. Şu and ligde böyle Ahmet Kutucu var ama gelmez. Bakasetas in muadili bir oyuncu da olabilir. Ya da paraya kıyıp ligin üzerinde bir oyuncu lazım. Takımı gaza getirecek şapkadan tavşan çıkarabilecek biri. Yoksa geri kalanlar düz ve kalas oyuncular yine nwakaeme ye bel bağlarız.

Yorum

Muhammed salah.
                              Youtubeda izlersin en fazla.

Yorum

• İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kulübün beşiktaş gibi bir an önce olağanüstü kongreye gitmesi lazım.
                                Ertuğrul Doğan'ın başkan oluşunu bize tekrar mı izletmek istiyorsun Doğukan
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                                Elazığ'lı.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X