Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hala transfer diyenlere hayret ediyorum. 16 transfer yapıldı bu sene. ON ALTI. 2-3 kişi hariç hepsi birbirinden çöp. Bu yönetimden ister devre arası ister sezon başı sportif anlamda akıllı hamle beklemek salaklıktır. Kör olsan 16 da 2 atmazsın.
    Erto başganım hayırlı işler, bol kazançlar. Yiyorsun ama hakkını da veriyorsun, yerel basın, taraftar grupları güzel nemalanıyor...
    Taraftara bir sözüm var körü bu kadar s..sen gözü şimdiye kadar açılırdı
    trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• En büyük Transfer yönetimin komple değişmesi olur bizim için sonra sıra hoca ve futbolculara gelir.
      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Ertuğrul Doğan istifa etsin transfer sayılır o da.

Yorum

• Başından beri diyorum , bu yönetimin transfer yapmaması en hayırlısı. He transfer yapılacaksa da isimler üzerinden konuşulur o ayrı.

Ancak , devre arasını transfersiz geçirip sene sonu da bu yönetimi gönderip yeni yönetimle beraber yapılanma sağlamak en mantıklı hareket olur.

Tabi bu yapılabilir mi ? Sanmam . Çünkü ED isminden nemalanan , kulübü yağmalayan bir sürü kişi vardır.

Buna bazı kendine taraftar grubu diyen oluşumlar da dahil .

Kimsenin derdi Trabzonspor değil .

Yorum

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başından beri diyorum , bu yönetimin transfer yapmaması en hayırlısı. He transfer yapılacaksa da isimler üzerinden konuşulur o ayrı.

Ancak , devre arasını transfersiz geçirip sene sonu da bu yönetimi gönderip yeni yönetimle beraber yapılanma sağlamak en mantıklı hareket olur.

Tabi bu yapılabilir mi ? Sanmam . Çünkü ED isminden nemalanan , kulübü yağmalayan bir sürü kişi vardır.

Buna bazı kendine taraftar grubu diyen oluşumlar da dahil .

Kimsenin derdi Trabzonspor değil .
            pek inandırıcı gelmiyor hala bizim taraftara ama bu takım bu kafayla küme düşecek. doğrudan etkisi yok tabii ancak sahada hakemlerin aptal saptal kararlarına daha fazla isyan etmek için gerekirse ne kadar imkansız olsa da onları da yenmek için bu şart.
            istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

• toliso,adryelson,ikon sadece bu 3 isim seni ikinci devre avrupaya götürür

----------------ugurcan----------------

pedro------adryelson------batagov---------??????

---------cham-----mendy------toliso--------------

ikon---------------banza-----------------waka

işte o zaman alt yapıdan sahaya adam atmanın tam zamanı olur

mesela arda,oğuzhan,onuralp,abdurrahman,ömer faruk,salih malkoç.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Tolisso ve adryelson gelecek gibi duruyor.Özellikle Tolissoya kaç para bayılacaklar merak ediyorum.Keske iddiada olsa , oynardım ( tahm. 3,5 -4 milyon euro).

Sakatlığı yoksa sağlamsa almasınlar zaten benim içime sinmez, sorunsuz oyuncu istemem takimimda ahengi bozar.
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ozanmi ilk basta yazilacak adamlardan birisi gidenlerin arasına
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Bi ara poyraz efe yildirim ve onuralp cevikkan icin de boyle haberler cikiyordu.

Trabzonspor'un 18 yaşındaki sağ beki Oğuzhan Yılmaz, Avrupa'dan ve Türkiye'den bir çok kulübün radarına girdi. Sezon sonu bordo-mavili kulüple, sözleşmesi s...
                    En son jpositve tarafından düzenlendi; 06.01.2025, 12:28.

Yorum

• beyler bu tolisso pepe vakası olur ben size diyeyim.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Tolisso benim de içime sinmiyor son iki yıldır büyük düşüşte yaş da artık geçiyor pek oynamaya gelecek bir havası yok sanki
                        #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• Tolisso'yu aldık da beğenmiyoruz alamayız abi zaten gelmez bize.
                          S.V.A.K.O
                          FATİH TEKKE

Yorum

• Bu transfer döneminin Pepesi, Savic'i Tolisso. Çok kaliteli(ydi). Bitti o dönem. N. Fekir, Gonalons, Lacazette dönemleri bittiği gibi...

Ama uçak takip edecek, boynuna kaşkol asacak aptallar her daim çıkar. Ee, onlar çıkacak ki; başkan - yönetici - menajer çarkı dönsün.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Aklıma Nasrettin Hoca geldi
                              Ya tutarsa

Yorum

• Tolissonun ciddi bir sakatlığı gözükmüyor 3 milyondan aşağı gelmez 3 sene sözleşmeden 10 milyon euro + bonservise girmeyin. Zaten aranılan profil değil 3 aşağı 5 yukarı Ozan Tufan gibi performans alacaksınız. Teknik çok iyi değil, first touch çok iyi değil, fizik çok iyi değil.

Bize lazım olan adamda Nwakaeme gibi istasyon olabilme özelliği şart, sürekli baskı yiyip hata yaptığımız bir alan, orada soğukkanlı ve dönüşleri iyi olan biri lazım. Gerekirse 35 yaşında olsun 1 sene idarelik bir adam alın. Tolisso bizim işimizi asla çözmez maks Gedsonlu beşiktaş gibi orta saha yaparız maks o da...
                                "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                                Özkan Sümer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X