Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 3-4 ilk 11e adam alamazsak isimiz yas.

2 net stoper sart....
    orta sahaya adam sart...

ruhsuz herifler ya

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şenol hozam yavvvvvvvv. Scoutuyla yöneticisiyle aldığınız tüm topçuların.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
      Kardeş, bunu hangi dolandirici, bak altini çiziyorum hangi dolandirici zleyip bu dombiliye "Toreira'dan daha iyi" diye kitledi cok merak ediyorum. Bu seviye dolandiriciligin bir tik ustu bogaz koprusunu Erto ya satmaktir

Yorum

• Dünden sonra Adryelsonu istemiyorum. Bize 1.90 hızlı güçlü bi adam lazım. 1.82 stopere soğuğum. Rakibi çaktırmadan dövecek adam lazım. Serdar gibi pata küte her şeyi belli edecek adam değil. Kağnı gibi takımız.

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kardeş, bunu hangi dolandirici, bak altini çiziyorum hangi dolandirici zleyip bu dombiliye "Toreira'dan daha iyi" diye kitledi cok merak ediyorum. Bu seviye dolandiriciligin bir tik ustu bogaz koprusunu Erto ya satmaktir
          Dün bu adam yerine bir tane aklı selim topçumuz olsaydı maçı kaybetme ihtimalimiz yoktu. Lundstram ve sonrasında Ozan maçı katletti. Ha Serdar Saatçi de.

Yorum

Şenol hozam yavvvvvvvv. Scoutuyla yöneticisiyle aldığınız tüm topçuların.

Lundstram 6 aydır burada, bu sezon 22 maça çıkmış. İlk defa seyretmiyoruz. Oynatmazsın olur biter. İlk 11 başlamasına hiç ses etmiyorum ben de başlatırdım ama devrede çıkmaması, maçı tamamlaması falan hep hocanın tercihi.
            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Başkan olsam ve bana Torreira dan iyi diye futbolcu önerip "2m euro maaş + menajer ücretine getiririz" deseler 2m euro gibi astronomik ücret vereceğim topcuyla ilgili ciddi araştırma yapmadan transfere asla onay vermem.

1.5m euro ya dünya yıldızı Obi Mikel, Hamsik veya en kötü gidip Ndiaye gibi bilindik marka oyuncular alıyorduk.

İsmini İskoclarin bile belki yarisinin bilmediği adama dünya yıldızlarına verdiğimiz maaşı verdik. Sokaktaki cahil adamı böyle kandıramazsın. Çoğu transferimiz hem pahalı hem de duyulmamış, kalitesiz isimler.

Ertuğrul muhtemelen 'TS başkanı' sıfatı için bırakmıyor ve takımla ilgilenmiyor. Agaoglu mesela takımla yatıp kalkıyordu antrenmanlara bile katılıyordu adam futbol hastasiydi ama Ertuğrul TS taraftari mi o bile şüpheli, adam gökten indi hızlı yükseldi iş adamı derken pat diye başkan oldu.

Muhtemelen takımla ilgilenmeyip transfer yetkisini birilerine verdi ve o kişiler de 2 senedir şüpheli transferler yapıyor.

En kötü yönetim dediğimiz İho nun bile iyi transferleri olmuştu. Başarısız olduklarında yöneticileri teker teker istifa etti en son yalnız kaldı diye kongre oldu kurtulduk. Bu yönetimde öyle bir şey yok giden yok, tek mantıklı açıklaması kişisel menfaat. Taraftarı kaale almayan yönetici TS taraftarı değildir iddia ediyorum yöneticilerimizin bazıları TS taraftarı bile değildir.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Sol kanatta Nwakaeme var diye cayma olursa sıkıntı yaşanır. En azından rotasyonuna girecek, önümüzdeki sezon da süre alıp kadroya girecek bir kanat daha alınmalı.

Yorum

• İlk olarak bordodeli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sol kanatta Nwakaeme var diye cayma olursa sıkıntı yaşanır. En azından rotasyonuna girecek, önümüzdeki sezon da süre alıp kadroya girecek bir kanat daha alınmalı.
                  İlk gönderilmesi gereken adam Wakaeme, bi halta yaramayıp hala eskinin kredisini yiyor, bu takımda yaratıcı veya inisiyatif alan oyuncu da olmayınca millet bu yürüyemeyen 45 dk sonrasında yanındaki adama bile pas veremeyen bitmiş adamdan medet umuyo

Herşeyi tadında bırakmak lazım her zaman

Yusuf Y. ikinci kere gelmemeliydi
                  Avcı ikinci kere gelmemeliydi
                  Şenol dördüncü kere gelmemeliydi
                  Waka ikinci kere gelmemeliydi
                  Vitor-Baka gibi adamları şu an iyi hatırlıyorsak azıcık dalgalandıklarında gittikleri için

TS yeni Waka-Baka-Vitor bulamıyorsa, alttan yeni Yusuf-Ömür çıkaramıyorsa zaten bu hallerimiz müstehaktır.

Avcı-Şenol denklemi yerine Tekke'ye veya başka hocalara şans veremiyorsa yine müstehaktır
                  Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Lyondaki stoperi kiralamisiz galiba
                    Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

Dünden sonra Adryelsonu istemiyorum. Bize 1.90 hızlı güçlü bi adam lazım. 1.82 stopere soğuğum. Rakibi çaktırmadan dövecek adam lazım. Serdar gibi pata küte her şeyi belli edecek adam değil. Kağnı gibi takımız.

Bitti deniyor. Umarım boyuna rağmen havadan iyidir. Bana daha çok 3 lü stoperi gibi geldi. Karavana olacak hissi var. Djiku kadar çıksa bari.

Yorum

• Doğu Avrupa'dan futbolcu alınmasın

Balkanlardan topçu almamamız gerektiğini gösteren örnek. Hayırla andığımız 1 elin parmağını geçmez.

Savic, barisic, orsic, visca, dragus, bakim, benkovic, teklic, markovic, andusic, avdijaj, cale, Djokaj hayrını görmedik. Karakterler de sıkıntılı.

Stephanov hariç. Belki romaşenko. Başka yok yakın zamanda ahahaha
                        İnce Zeka -> Sadri Şener -> Yıldırım Demirören
                        İnce Zeka -> Ağaoğlu -> Alt Yapı Fetişizmi
                        Ertuğrul Doğan -> Avcı Fetişizmi

Yorum

• Yine yazayım...
                          3 iyi orta saha, fazlası risk
                          3 iyi orta saha vasatlarıda oynatır toparlarız.
                          Orta sahadaki hiç bir oyuncunun extrasınyok. Orayı toparlarsak hale yola gireriz.

Yorum

• twitterda da herkes bitti yazıyor. hayırlı olur inş, sene sonuna kadar kiralıkmış. satın alma opsiyonu yoksa, istesen de alamayacağın kadar absürt bir değerse (bknz banza) büyük sövülür.
                            ( ゚д゚)

Yorum

• Hüseyin bana Savic’ten daha çok güven veriyor. Bu adama güvenirlerse yanarız.

Yorum

• Yahu bu takıma stoper felan lazım değil adam gibi 3 tane kaliteli hücum oyuncusu al yeter şimdilik. Savunma kısmına yazın bakarız öncelik olarak 3 tane net,kaliteli öyle acabalarla dolu leşler değil adam gibi tartışılmaz 3 tane net hücum oyuncusu. Şu elimizdeki Ozan,Draguş ıvır zıvır ıskartaları gönderin en azından gözümüz görmesin sinirlerimizi bozmayın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X