Fuzuli adamları alıp gelecekler, sezon sonu bir de göndermeye uğraş dur. Normalde en iyi adamı alırsın, bunlar en ucuzunu almaya çalışıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Futbolcunun performansı pik yaptığında satarsın, ortalama performansla para kazanamazsın. Mendy şu an sadece pasaportu ve fiziksel özellikleri ile 7-8 eder, hepten suyunu çıkarmışlar. Ama iyi olmuş, 7-8 verseler satar bizimkiler, para yok diye ağlıyorlar. Hocanın dokunuşuyla seneye 15'e göndeririz.
Yorum
-
İlk olarak bilginsem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKariyerinde Umut Güneş kadar 8 oynamamış bir paredes bizde DM oynar çok da iyi oynar ama gereksiz, maliyeti korkunç olur ve bizi baya bi küçümser, gerçekçi olun lütfen. Torreira dan 2 gömlek yukarda bir adam ama bize lazım olan adam asla değil, 10 yıllık üst düzey kariyerinde 40 tane asisti var bu adamın... bizim işimizi çözmeyecektir çok seveceğimize adım gibi emin olsam da...
Şampiyon mu olmak istiyorsun? Şu adamı al -> Camara + Banza'yı al
Senin kenarların yaşlı, göbekte taş gibi olman lazım taş
Uğurcan
Pedro-Savic-Batagov-Eren(en kötü bu çocuk kalsın, biz Köybaşı ile 22 puan fark attık)
Mendy-Camara-Cham
Visca-Waka
Banza
bu kadro ligde 30 maç yapsın Şenol Güneş ile, min 2. olacaksın min...
Öylesi bir tabloda mendy-cham'ın daha fazla hücum aksiyonu yapıp inisiyatifi aldığınıda göreceğiz. Mendy zaman zaman şut denemeleri ile zaten gösteriyor. 3ünün arasında yeteneklerine uygun bir rol dağılımı yapıp uyum sağlanırsa kafalarını kumdan kaldırtmadan herkesi siler süpürürüz.
Edir: Hamsik tarzı takımın tüm odak noktası olan oyuncularla oynadığınızda rakibin önlem alması daha kolay görece..Sertlik ve yüksek presle herseyi beklediğiniz adamı kitleyebiliyorlar , benim kafamdaki 3lü düzen bunu da aşabilir.En son Courage tarafından düzenlendi; 17.01.2025, 19:20.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak Courage tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam benim Parades vb benzeri oyunculardan beklentim 8'i inceci olarak değilde fred tarzı hem bogusabilen hem de itakimi ileride tutup rakibi sindiren bir profilde oynamaları. Ki bu adam tam bu iş için ideal.
Öylesi bir tabloda mendy-cham'ın daha fazla hücum aksiyonu yapıp inisiyatifi aldığınıda göreceğiz. Mendy zaman zaman şut denemeleri ile zaten gösteriyor. 3ünün arasında yeteneklerine uygun bir rol dağılımı yapıp uyum sağlanırsa kafalarını kumdan kaldırtmadan herkesi siler süpürürüz.
Biz bunu kaldırabilecek bi takım değiliz 10-12 ver git potansiyelli ve satabileceğin adam al kafasındayım. Bu adam bizi korkunç küçümser Hamsik gibi Napoli benim evim gitmem diyebilen bi kafa olmadı bu adam"Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
Özkan Sümer
Yorum
-
Mendy'yi satarsak 6 numarada Okay oynar ve sezon sonunda küme düşeriz. Satılacaksa yerine alınacak olan adam planlanmalı ve öyle satılmalı. Devre arasında olacak iş değil zaten de sezon sonunda da mevki planlaması yapılmadan satılmamalı.
Mesela, 6 milyon Euro'luk teklifi duyunca Cornelius'u palaspandıras satmıştık. Plan yok bir şey yok. O plansızlıkla alelacele transfer edilen Maxi Gomez'in maliyeti 6 milyon Euro'yu fersah fersah geçmişti. Aynı hatayı Mendy'de yapmayız inşallah.En son Tarjeta Amarill tarafından düzenlendi; 17.01.2025, 20:03.“Beşiktaş için canımı veririm.”
—Şenol Güneş
Yorum
-
Gregore, 31, aus Brasilien ➤ Al-Rayyan SC, seit 2025 ➤ Defensives Mittelfeld ➤ Marktwert: 5,00 Mio. € ➤ * 02.03.1994 in Juiz de Fora, Brasilien
3 sene önce Gregore'yi istiyorduk. Nerden aklıma geldi bilmiyorum ama kendini geliştirmiş. Videolarda anladığım kadarıyla ligimiz için ideal orta saha profili gibi. 6/8 karışımı birşey, oyun kurarmi bilmiyorum. Ama Lundstram ve başkaları gidecekse düşünülebilir.
+ Mendy gidecekse düsünebilir. 1,90 üstü orta saha ligimizin için uygun değil. Premier League için ideal ama Süper lig için değil.En son MA291 tarafından düzenlendi; 17.01.2025, 20:46.
Yorum
-
Hoca evet dediği an iki futbolcu şehre iner mi demiş erto
Bu ne demek
Hocadan habersiz aldıkları adamları zorla onaylatmaya mi çalışıyorlar
İyi düşüneyim
A b c d planları olmadı olanı hoca kabul etsin diye dua ediyorlar
Yahu babala ne yaa. Biz kadiya derdimizi anlatıyoruz Kadı bize s.ni sallıyorEn son Tahir61 tarafından düzenlendi; 17.01.2025, 23:02.https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
Eze eze 2021-2022.
#Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum