Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Petkovic'i yazın çok beklemiştim, olmamıştı. Umarım bu kez olur.

Merak edip sezon istatistiğine baktım, 35 maça çıkıp 17 gol ve 9 asistle toplam 26 gole direkt katkı yapmış. Devamlılık sorunu olan bir isim de değil.

Gel ulan Petko.
    Çok iyi topçu. Çevresini de oynatıyor. Forvete göre çok iyi tekniği var. Keşke gelse tam bizim ligin kalemi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ne draguşu ya kardeşim umut bozok bu ligde kaç gol atıp bize geldi sonuç ne oldu hep beraber gördük.

Yorum

• Dragus olumsuz diyen de var, arada fark az anlaşılırsa gelir diyen de var

Yorum

• Hem kanat hem forvet yedekleyebilir. Kötü topçu değil. Yaşı da genç. Kontenjan harcamaya değer mi çok emin değilim ama bence alacağız.

Yorum

• Draguş, Djaniny tarzı kullanılabilecek bir adam. Baba golcü başka olacak elbette.

Yorum

• Dragus'un Fountas'tan fazla katkı vereceğini sanmıyorum
              #11Yattara | 97 Tellioğlu

Yorum

• sagdan soldan okudum isimlere bak cay demle.
                Zaten en iyi ihtimal 3 olursun gelecek sezon para yok ama konusulan isimler yas olarak gene yüksek yasli.
                Bunlar Trabzonsporu batirmadan gitmiyecekler.
                Ha hatalarindan ders almistilar belli.
                Allah bize sabir versin gene 20-30 puan fark yeriz.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Parayı Petkovic gibi net bir santrafora harcamak varken mevkisi belirsiz Dragus u almaktaki mantık tam olarak nedir ?

Başkan Ertuğrul, antrenör Avcı. Bu ikilinin en sevdiği transferler VASAT ve vasat olmasına rağmen PAHALI transferler.

Elde Fountas var gidip benzerini istiyor. Bu adama şans eseri kurulu kadroya Cormelius, Hamsik falan ekleyip verdiler de şampiyonluk gördük yoksa şu istediği isimlerden anladığım kadariyla transfer işlerinde Şenol Güneş'ten bile kötü.

Bunlara kurulu kadro vereceksin oynatacaklar. Yoksa Dragus mragus diye kasayı patlatıp kadroyu çöplüğe çeviriyorlar.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Bu yönetim kaldığı sürece bizden bi yol olmaz. En büyük transfer bu beceriksiz yönetimin gitmesi olacak

Yorum

• Bize mi gelecekti anasını satayım kimlerin peşindeyiz ya

Yorum

• Treyzi, Orsic'le birlikte sağ ayaklı sol kanat forvet listesinde üçüncü bir adama ihtiyaç yok. Draguş forvet oynamak için yeterliyse gelsin.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Hep aynı isimlerin gündeme gelmesi bile kulübün ne kadar kötü yönetildiğini gösteriyor

Yorum

• Dragus gelirse çok severiz. Ben çok güveniyorum o arkadaşa.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hep aynı isimlerin gündeme gelmesi bile kulübün ne kadar kötü yönetildiğini gösteriyor
                              Avcı'nın listesinde 10 isim var senelerdir bu oyuncular üzerinde dönüp duruyoruz zaten.
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• draguş olacaksa gaziantepten mustafa eskihellaç alalım.Çok iyi bir kumaşı var.

bu sefer petkovic olacak diye hissediyorum
                                ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X