Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak shagrath61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ayrıca röportajında , büyük takımların süre isteme gibi bir lüksü yoktur gibi bir sözü var . Bu adam değil miydi geçen basın toplantısında süre isteyen ? Ben mi yanlış anlıyorum ben mi bazı şeyleri kaçırıyorum ?
    Kontrolü kaybettiği çok belli!!!
    Ben şu anda olması gerektiği gibi mantıklı düşünebildiğini sanmıyorum.

Şu lafı ettin maç öncesinde. Süre istemiyorum, biz gayet iyi bir takım kurduk dedin.
    St. Gallen şu anda ciddi formda bir takım. Akşam sonucu bilmem de, ne kadar futbol oynayacağımız şağı yukarı belli değil mi?

Eğer büyük takım süre istemezse, sen de bunu kabul ediyorsan...
    Akşam Wien maçındakine benzer bir kepazelik olursa gereğini yapman gerekir değil mi? (Wien maçının bir felaket olduğunu da bu basın toplanrısında "hayatımın en kötü maçıydı" diyerek onayladı muhterem.)

Ama hepimiz biliyoruz ki sonuç ne olursa olsun aynı abuk sabuk konuşmalar ile zaman kazanmaya çalışacak.

Yorum

• Adana bu mali yapıdayken kesinlikle Maestro takıma kazandırılmalı. Tam ihtiyacımız adam. Bjk de gedson, GS de sara bu işi görüyor. Kesinlikle şart. Önlerine de adam gibi on numara. Bjk de rafa, gs de mertens bu işi götürüyor.
      Hızlı oyun oynamak şart.
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Geçen gelişinde imaj bedeli falan istiyordu.
        Bırakın Allah aşkına!
        Bu eskileri toplama işinin ne kadar faydasız olduğunu kaç kere daha tecrübe etmemiz lazım?

Yusuf çizebiliyorsa çizsin kendi kariyerini.
        Mevkisiz, yeni bir Dragush olacak elimizde. Ne santrafor oynar ne orta saha.
        Yusuf'un derdinin futbol oynamak olmadığı, vasat üstü sayılabilecek bir Ligue 1 kariyeri olmasına rağmen hâlâ Avrupa'da kendine takım bulamamasından belli. Yüksek ihtimalle Avrupa'da transfer dönemi biter bitmez, BJK ya da GS'ye imza atar.
        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
        Karl Marx
        анархія-мама

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Kontrolü kaybettiği çok belli!!!
          Ben şu anda olması gerektiği gibi mantıklı düşünebildiğini sanmıyorum.

Şu lafı ettin maç öncesinde. Süre istemiyorum, biz gayet iyi bir takım kurduk dedin.
          St. Gallen şu anda ciddi formda bir takım. Akşam sonucu bilmem de, ne kadar futbol oynayacağımız şağı yukarı belli değil mi?

Eğer büyük takım süre istemezse, sen de bunu kabul ediyorsan...
          Akşam Wien maçındakine benzer bir kepazelik olursa gereğini yapman gerekir değil mi? (Wien maçının bir felaket olduğunu da bu basın toplanrısında "hayatımın en kötü maçıydı" diyerek onayladı muhterem.)

Ama hepimiz biliyoruz ki sonuç ne olursa olsun aynı abuk sabuk konuşmalar ile zaman kazanmaya çalışacak.
          Dışarıdaki Gallen maçını bilemem ancak içerideki Gallen maçında olası bir elenme senaryosunda , taraftarın da görevini yapması gerekiyor .

Ben kendi adıma , şuan ki takımı izlemek için kalkıp İstanbuldan - > Trabzona bir sürü para harcayarak gitmem . Çünkü bir karşılığı yok .

Trabzondaki , Trabzonspor taraftarlarına büyük iş düşüyor...

Taraftarın tamamı beyin ölümü gerçekleşmiş cihazlara bağlı yaşayan komadaki bir adam modunda ... Uyanılması gerek artık .

Yoksa şuan yaşadığımız ve kuvvetle muhtemel olarak tepkisiz kalındığından dolayı yaşayacağımız şeyleri de hak etmiş oluyoruz.

Bu arada hocanın basın toplantısındaki mimikleri bitmiş okeye dönüyor modunda . Yüzü gülmüyor, gözlerinin feri sönmüş . Ben AA ' nın bu hallerini bjk kulübünü yönettiği zamandan hatırlıyor gibiyim Tazminatımı verin beni uğraştırmayın der gibi sanki.

Bu arada , daha önce listeden çıkardığı Orsici tekrardan listeye almış . O zaman Orsic ' in kadrodan çıkartılmasını sağlayan neden ne ise çözüldü sanırım .

Yorum

• İlk olarak Gürsoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Young Boys, son 3 senede oyuncu alış-satışından 46 milyon euro kar etmiş. Ona rağmen bir oyuncunun bonservisine verdikleri rakam 2-3 milyon euro, o da en fazla. En kötü senaryoda, Avrupa ligi gruplarına kalsalar dahi oradan gelecek parayla maaş bütçesinin belki de tamamını karşılayacaklar. Türk takımlarının yöneticilerinin ağzından düşürmediği "mali disiplin" böyle birşey işte. ve bu takım Bulgaristan, Hırvatistan vs değil İsviçre'nin başkentinin takımı.

Sportif olarak, bu seneyi saymazsak son 3 yılda 2 şampiyoenlar ligi grupları var.

Şunların harcadığı paranın 2-3 katını harcayarak, sportif başarılarının yarısını elde etsek(Konferans ligi gruplarının gediklisi olmak gibi) o başkanın, hocanın heykelini dikeriz.
            Takım yonetmek ,takim kurmak, istenilen oyunu sahada oynayabilmek dusuk butcelere ragmen aslinda dusunuldugu kadar zor birsey degil ,dunya kuculdu binlerce oyuncu var ve yuzde 90 nin verisi bir tikla onunde ..young boys, bodo ,karabag.hatta bu sene oynadigimiz rapidi bile gosterebiliriz ornekleri arttirmak basit onlarcasi var avrupa da yeter ki niyet halis olsun
            turkiyede futbol uzerinden inanilmaz kirli isler donuyor cok pis bir sarmal var defalarca ornekleriyle yazildi cizildi ama onunr gecilmiyor cunku tepeden en alta kadar bu cikar iliskisinden nemalananlar var..
            En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 22.08.2024, 10:22.
            1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
            2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
            3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• ADS dağılma dönemine girmiş oradan Michut ve Maestro'yu çekerim hemen ikisini de cüzi maaş miktarıyla alırım.
              İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
              Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Son 3 maçta gol atamamışsın, içeride dışarıda kaybedip elenmişsin. Takımı güçlendirip bu tura çıkman gerekirken hala ne fol var ne yumurta. Vallahi İHO bile bunların yanında vip yönetici kalıyor.

Yorum

• 11 tranfer yaptik daha neyin transferi ?? ALO BEYLER.

Sahda futbol yok neden daha transfer yaptiralim ?

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ADS dağılma dönemine girmiş oradan Michut ve Maestro'yu çekerim hemen ikisini de cüzi maaş miktarıyla alırım.
                    Gravilion da olabilir, denswille veririz bir 700.000 Euro fesih ederiz, para var huzur var anasını satıyım
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Adana bu mali yapıdayken kesinlikle Maestro takıma kazandırılmalı. Tam ihtiyacımız adam. Bjk de gedson, GS de sara bu işi görüyor. Kesinlikle şart. Önlerine de adam gibi on numara. Bjk de rafa, gs de mertens bu işi götürüyor.
                      Hızlı oyun oynamak şart.
                      Gerekirse al bir sene daha Adana da kalsın oynasın güçlensin felan.. göbek atar adana hem gelir hem oyuncu..

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ADS dağılma dönemine girmiş oradan Michut ve Maestro'yu çekerim hemen ikisini de cüzi maaş miktarıyla alırım.
                        Çok doğru renktaş. Yabancı kotasına felan takılırım diyorsak alırım yine Adana ya kiralarım. Sanki yok diyecek Adana..

Yorum

• Fesih işleri devam edecek mi ?

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ts'yi siyaset Şampiyon yaptı diye bir söylemde bulunmadım ben.

Kendinize gelin felan hayır mı??

Bizimle alakalı bir durum yok, 3 İstanbul köpeği ile alakalı bir durumdan bahsetti adam.

Bu arada 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspordur, sende yok artık yani.
                            Jesus Türkiye de siyaset şampiyonu belirliyor cümlesi bizim şampiyon oldugumuz ve jesusun fb de çalıştığı dönem.
                            Enesim böyle dusunmedigini biliyorum.
                            Ancak bir sozu paylaşırken kim söylemiş, ne zaman soylemis, niye söylemiş . Bunlar işin en önemli kısımları.
                            Ben TS forumunda bulunan tarz seylerin paylaşılmasına artık şaşırmıyorum. Forumun şirazesi epey kaymış durumda.

Yorum

• 35 yaşında nwakeme ile fotoğraf çektirip güya transfer yaptığını zanneden sözde yöneticiler gitsin young boys da oynayan coley ve monteiro'yu alsın

görelim ne kadar yönetici olduğunuzu

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Her gün bir isim ortaya atılıyor, son gün fırsat transferi diye 2 çöp alırlar.
                                Avrupa’ya veda etmek icin yönetim baskan organize şekilde başarılı oldular..tebrikleri hak ediyorlar ,
                                avci hocamiz bu kargaşa islerin içinden sessiz sekilsiz hadini bilerek parasini alarak üç dört güzel cümlelerle
                                veda etmeliydi, ailesini alarak üç dört yıl malidiv adalarina gitmeliydi.
                                avci hocayi seven var sevmeyen var herkese saygim sonsuz
                                fakat suan başka hoca gelse ozana futbolu yeniden mi ögretecek! Veya lundstrama felan filan
                                bizim kadro da ön plana cikabilecek bir cihan var !!
                                Rezalet bir planlama bunlar , baskan yöneticiler herbiri derhal izinlerinden dönerek bu işlere el atmalılar
                                Avrupa’yı boşverin süperligde zorluk çok zorluk cekecegimiz aşikar.
                                sadece bir playmaker 10 numara alsalardi problemin büyük sikintisi cözülürdü
                                golcüyede gerek yok bir kaliteli on numara dragusu uçurur goller gelirdi.
                                veya on numarada dragusu denemek gerekiyor .
                                cogu zamanki gibi sezon başında hep bir ağızdan bu takımdan bi bok olmaz demeye mirildanmaya başladık yine tekrar yeniden, Taraftarlarimiz genclerimiz darilmis durumda yazık oldu
                                sezon başlamadan bitmistir (on numara alınmasa)
                                on numarayla sikinti çözülmez diyenlere on numara playmaker şuanki kadromuzu sahlandirir ucurur.
                                BiZe HeR yEr TrAbZoN

"Dünyâ'da, menfaat için sevgi gösterisinde bulunan insanlar kadar alçağı yoktur!"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X