Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Chosen instagram ismi Cham'in
    Screenshot_20240829_142939_Instagram.jpg

Yorum

• İlk olarak Adem Erdoğan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Almanca bişey yazmışlar.
      Ingilizce, "Secilmis" anlamina geliyor.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Yorum

• Tam ihtiyacımız olan adam. Akan oyun içinde hem derin oyunkurucu hem de ileriye dönük oyun kurucu rollerine burunebilecek, topsuz oyunda tempo yapabilecek, toplu oyunda paslarıyla ve vziyonuyla oyuna zeka katabilecek bir isim.

Yorum

• Sözleşmelerde sevdiğim kısım +1’ler oluyor bu sezon. Mümkünse herkese + opsiyon koyun ki oyuncu tam kıvama geldikten sonra elimiz güçsüz olmasın.

Yorum

• Merak ediyorum bu çocuğa 1.3 milyon euro verdikten sonra süper performans gösterse bile bu paralara kime satacaksın.

Yorum

• Kap geldi

Yorum

• Beni seveni bende severim yazıyor 61 i de koymuşlar instagramdaki cham ın paylasın yerine yakın kısma ince
                  Temiz Lig Davamız Trabzonspor Sevdamız # 7 Oscar René Cardozo

Yorum

• Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ingilizce, "Secilmis" anlamina geliyor.
                      Chosen'ı demiyorum kardeş, görseldeki TS logosunun altında ince yazılmış, aşk meşk bişey diyor sanırım.
                      Özkan SÜMER

Yorum

• Yorum

• Başarılı iş. 4 milyon bonservis ve yıllık 1,3 milyon €.Bravo

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Merak ediyorum bu çocuğa 1.3 milyon euro verdikten sonra süper performans gösterse bile bu paralara kime satacaksın.
                            Süper performans göstersin de, tek derdimiz satamamak olsun.

Neyse, hayırlı uğurlu olsun, umarım malum şahıs tarafından sol stoper falan denenmez.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Mertos61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Başarılı iş. 4 milyon bonservis ve yıllık 1,3 milyon €.Bravo
                              Orası sahaya çıkınca belli olacak artık. Potansiyeline o paraları verdik.

Yorum

• Hadi Onuachu reis artı iyi bir 8 ve sol stoper alıp transferi kapatalım en sona da Avcıyı postalayalım
                                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X