Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Doğruları söyledi gitti adam zaten, Türkiye ligi bomboş bir lig.
    valla öyle sadece anadolu takımlarını yenip şampiyon olmak için para harcanıyor.
    https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• Tanguy Zoukrou

Beğendim bu çocuğu daha 21 yaşında Young Boys Fransa ikinci liginden bedava almış, biz böyle adamlar niye bulamıyoruz cidden hayret ya.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

Tanguy Zoukrou

Beğendim bu çocuğu daha 21 yaşında Young Boys Fransa ikinci liginden bedava almış, biz böyle adamlar niye bulamıyoruz cidden hayret ya.
        Bende Ugrinic'i beğendim. Bir sağda, bir ortada, bir solda. Çok etkili.

Yorum

• kulüpler kötü yönetiliyor

kaynak israfı yapılıyor

kötü yerli teknik adamlar var

icardi + mertens maaşı kadar toplam maaş bütçeleri var

Check Young Boys (Bern, Switzerland) in Football Manager 2024 (FM24). Including potential and rating from the best players and talents.

13 milyon avro

doğru teknik direktör projesi yapmazsan bu şekil vasat takımlar 3 atabiliyor

süper lig belçika hollanda ligine evrilmeli bence, genç oyuncular ve düşük maaşlı oyuncular + iyi teknik direktörler

underdog olduğunda bu tarz elemelerde rakipleri ezmen işten bile olmaz

emekliler ligine döndüğünde eziliyorsun
          TEKKEBALL

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende Ugrinic'i beğendim. Bir sağda, bir ortada, bir solda. Çok etkili.
            Filip Ugrinić profile in Football Manager 2024.3. Find out how good Filip Ugrinić is in FM 24.3 including Ability & Potential ability.

700 bin avroya oynuyor, buna süper ligde 2 milyon avro verdi mi salar, ve rakip gene aç ve düşük maaşlı oyuncu bulur , gene rakibin oyuncusu övülür

bide bu oyuncular belli sistem içinde oynuyorlar, sen o sistemi kuramazsan bir işe yaramaz, iyi teknik direktör ile çalışmak gerekiyor
            TEKKEBALL

Yorum

Doğruları söyledi gitti adam zaten, Türkiye ligi bomboş bir lig.
              Yalnız jorge jesus bu laflari söylediği sezon TS şampiyon oldu. Yani forumda ciddi ciddi tsyi siyasetciler şampiyon yaptı diyorsunuz.
              Forum iyice İstanbul takimlarinin ve medyanın söylemleriyle doldu taştı

Bunlar çok ayıp ve çirkin söylemler. Bir kendinize gelin artık. Laflar nereye gidiyor bir ölçüp tartalim. Tamam forumda yöneticiler yok, öylesine takiliyorlar. Sadece küfür argo kelimeler cıkinca mecburen devreye giriyorlar.
              Bakalım forumda daha neler okuyacağız.
              1. Siyaset bizi şampiyon yaptı. Herhalde bir sonraki yakın zamandaki söylem FB şike yapmadi aslında olacak.
              En son emre6117 tarafından düzenlendi; 22.08.2024, 00:33.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yalnız jorge jesus bu laflari söylediği sezon TS şampiyon oldu. Yani forumda ciddi ciddi tsyi siyasetciler şampiyon yaptı diyorsunuz.
                Forum iyice İstanbul takimlarinin ve medyanın söylemleriyle doldu taştı

Bunlar çok ayıp ve çirkin söylemler. Bir kendinize gelin artık. Laflar nereye gidiyor bir ölçüp tartalim. Tamam forumda yöneticiler yok, öylesine takiliyorlar. Sadece küfür argo kelimeler cıkinca mecburen devreye giriyorlar.
                Bakalım forumda daha neler okuyacağız.
                1. Siyaset bizi şampiyon yaptı. Herhalde bir sonraki yakın zamandaki söylem FB şike yapmadi aslında olacak.
                Ts'yi siyaset Şampiyon yaptı diye bir söylemde bulunmadım ben.

Kendinize gelin felan hayır mı??

Bizimle alakalı bir durum yok, 3 İstanbul köpeği ile alakalı bir durumdan bahsetti adam.

Bu arada 2010-2011 Şampiyonu Trabzonspordur, sende yok artık yani.
                En son Enes Başkaya60 tarafından düzenlendi; 22.08.2024, 00:43.
                S.V.A.K.O
                FATİH TEKKE

Yorum

• peki young boys isviçre liginde neden sondan ikinci sırada ?

çünkü isviçre liginde kendilerinden daha aç takımlar(oyuncular) ve ortalama teknik direktörler var, ve kulüpler kötü yönetilmiyor

1- karşılarında emekliler takımını buldular
                  2- karşılarında kötü yerli teknik direktör buldular

bu ikisi bir araya gelince adamlar 5 maç sonra galip geldiler

bizim karabağ gibi takımlarımız olması lazım, iyi teknik direktör + düşük maaşlı oyuncular

tabi buraya fatih tekkeyide eklemek lazım

işin sırrı bu

süper ligde genelde oyuncular teknik adamı şampiyon yapar, avzi okan buruk buna örnek (uğurcan vakayeme icardi vs)

oyuncular teknik adamı şampiyon yapar ama bu düşük seviyeli bir başarıdır, çünkü avrupaya çıktığında oyuncuların bireysel performansı işe yaramıyor seviye yükseldiği için

teknik adamların oyuncuları şampiyon yaptığına çok az rastlarız, çünkü süper ligde genelde yerli teknik adamlar çalışıyor ve çoğu kötü teknik direktördür
                  bazı yabancı teknik adamlar gelir ve bunlarda tıpkı emekli topçular gibi demode teknik direktörlerdir, mourinho mesela

van bronkhost un bunlardan ayrıldığını görüyoruz, şimdilik tabi, yerli değil ve demode değil

fatih tekke ise hem yerli iyi teknik direktör hem demode değil ,az rastlanan bir vakıa, daha önce bize gelmesi ve karabağ +kurban kurbanov benzeri bir proje yapmamız lazımdı, ama genede geç değil , 77 doğumlu tekke

kurbanov 72 doğumlu ve 16 yıldır karabağın başında

Mitarbeiterprofil von Qurban Qurbanov: ➤ aktueller Verein ➤ Ex-Vereine ➤ Bevorzugte Formation ➤ Stationen als Spieler ➤ News ➤ Statistiken

avrupanın vasat takımlarının anadolu takımlarından ayrılan özelliği şu :

1- adamlar aç olduğu ve fizikli olduğu için iyi pres yapıyorlar, emekliler takımına karşı fizik kaliteleri iyi oluyor,anadoluda fizik kalite düşük biraz,aç olsalar bile

2- çok adamla hücuma çıkıyorlar,anadolu takımları genelde az adamla hücum yapar,korkaklık vardır biraz,adamlar cesur aga, çok adamla çıktıkları için çok pozisyona giriyorlar, yerli kötü teknik adamlar korkak ve 1 puan yeter mantığı ile çıktıkları için emekliler takımının defolarını ortaya çıkaramıyor
                  En son jairzinho tarafından düzenlendi; 22.08.2024, 01:30.
                  TEKKEBALL

Yorum

• Zavallı koreli çok iyi performans gösterdikten sonra kulübün daha çok para kazanmak için kendisini göndermeyeceğini düşünmüş belli ki. Hiç mi araştırmamış bizi anlamadım.
                    OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• şu young boys güzellemesi yapanlarin yorumlarını okuyunca hakikaten hayret ediyorum. neymiş ligde sonuncuymuş sanki isviçre liginin 30. haftası. daha 4-5 maç oynanmıiş 1 ay sonra 1. yada 2, olabilirler ayrıca şuan lider bile olsa gerçeği söylemek gerekirse gs ile sidik yarıştıracak durumda değiller. maçı herkes gibi bende izledim tüm futbol şansı onlardan yanaydı ister inanın ister inanmayın maç 2-0 ken bile gs yenilmez diyordum. tamam çok koştular çok mücadele ettiler ama bununla değil biraz şansla kazandilar. haftaya ben o young boys güzellemesi yapanları görecem )
                      Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak MehmeTS_ADANA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        şu young boys güzellemesi yapanlarin yorumlarını okuyunca hakikaten hayret ediyorum. neymiş ligde sonuncuymuş sanki isviçre liginin 30. haftası. daha 4-5 maç oynanmıiş 1 ay sonra 1. yada 2, olabilirler ayrıca şuan lider bile olsa gerçeği söylemek gerekirse gs ile sidik yarıştıracak durumda değiller. maçı herkes gibi bende izledim tüm futbol şansı onlardan yanaydı ister inanın ister inanmayın maç 2-0 ken bile gs yenilmez diyordum. tamam çok koştular çok mücadele ettiler ama bununla değil biraz şansla kazandilar. haftaya ben o young boys güzellemesi yapanları görecem )
                        Şanslı olsalar, ilk yarı 5-0 biterdi.

Yorum

• İlk olarak samatyaboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şanslı olsalar, ilk yarı 5-0 biterdi.
                          tamam
                          Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• İlk olarak t.gokce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yönetim gitmiyor, Avcıyı'da göndermiyor. En iyisi yabancı transfer komitesi getirsinler transferle sadece onlar ilgilensin. Vallahi Avcıyı göndersinler bu yönetime saygı duyacağım.
                            Komite kursan ne olacak ? Adam kendi aldırmadığı oyuncuları oynatmıyor ki

Yorum

• Young Boys, son 3 senede oyuncu alış-satışından 46 milyon euro kar etmiş. Ona rağmen bir oyuncunun bonservisine verdikleri rakam 2-3 milyon euro, o da en fazla. En kötü senaryoda, Avrupa ligi gruplarına kalsalar dahi oradan gelecek parayla maaş bütçesinin belki de tamamını karşılayacaklar. Türk takımlarının yöneticilerinin ağzından düşürmediği "mali disiplin" böyle birşey işte. ve bu takım Bulgaristan, Hırvatistan vs değil İsviçre'nin başkentinin takımı.

Sportif olarak, bu seneyi saymazsak son 3 yılda 2 şampiyoenlar ligi grupları var.

Şunların harcadığı paranın 2-3 katını harcayarak, sportif başarılarının yarısını elde etsek(Konferans ligi gruplarının gediklisi olmak gibi) o başkanın, hocanın heykelini dikeriz.
                              En son Gürsoy61 tarafından düzenlendi; 22.08.2024, 09:01.

Yorum

• Aslında konu harcanan paralar falan değil , harcanan paraların karşılığında sahada futbol diyebileceğimiz bir şeyin olmayışı .

Temassız futbol , futbol gerçekleri vb söylemler tamamen safsata .

1 senedir takımın başındasın yahu , hala futbolu geliştireceğiz söylemleri dönüyorsa oradan bir cacık çıkmaz zaten .

Bundan bir hafta önce eylülü işaret eden ve zamana ihtiyaç var diyen adam bir şekilde çark edip yakın zamana ihtiyaç var konusuna kadar gelmiş .

Ayrıca röportajında , büyük takımların süre isteme gibi bir lüksü yoktur gibi bir sözü var . Bu adam değil miydi geçen basın toplantısında süre isteyen ? Ben mi yanlış anlıyorum ben mi bazı şeyleri kaçırıyorum ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim