Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yusuf Demir+ Yunus Akgün + 5 milyon Euro canlı ya ben satardım Mendyi
    Yunus'u naabacaz yaa, hem Cihan var hem Koreli geliyor falan, çok isimize yaramaz Yunus
    Yusuf Cihan, Visça da var öyle böyle, Yunus fazlalik olur gibi
    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• gs takas yaparsa her türlü bizi kazıklamış olur.

Yorum

• Ne takası ya en iyi oyuncumuzu yunus çöpleriyle mi takas edeceğiz. Galatasaray'a gitmesine ben şahsen sıcak bakarım çünkü şampiyonlar liginde 1-2 maç iyi oynayan oyuncular büyük paralara gidiyor.12 milyon euro ve sonraki satıştan %20 paraya göbek atarım.

Yorum

• Mendy'i neden satıyoruz 10 milyon euro veren varsa tamam da aksi halde anlamsız
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Mendy'nin menajer çalışmalara başlamış. Galatasaray'ın bir ilgisi olup olmadığını bilmiyorum ama limitleri yok. İsteseler de oyuncu yollamadan alamazlar. Kaldı ki adamlar daha Zaha'dan falan çıkamadı. Mendy'yi alabilmeleri için en az 10-15 milyon Euro'luk bir limit açmaları gerek. Ayrıca, başkanın geçen yılki Uğurcan muhabbetinden sonra Galatasaray'a oyuncu satışı yapacağını düşünmüyorum. Bu işin sonu 10 milyon Euro + sonraki satıştan pay şeklinde Premier League gibi duruyor. Umarım oralarda tutunur ve yolu bir daha buralara düşmez. Aksi halde, Premier League antrenmanı yemiş Mendy, bu ligi dizinde sektirir.
            En son adiloş bebe tarafından düzenlendi; 19.08.2024, 12:51.
            İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
            Karl Marx
            анархія-мама

Yorum

• İlk olarak krilov tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Türk futbol tarihinin benzersiz forvetidir Fatih Tekke. Hem kendisinin hem bizim onun teknik direktörlük geleceğiyle ilgili heyecanımız çok yüksek. ama biz eskiler bu son dakika yenilgilerinin travmasını çok yaşadık. Fatih Tekke'nin biraz daha zaman ihtiyacı var.
              Şimdilik şampiyon hocamıza biraz daha güvenelim. O da insan; hataları var; ama kredisi de var. Eksikler giderildiğinde ve yapamadığını anladığında şehirden göreceği büyük bir hürmet ve saygıyla görevini bırakacaktır. 13 yıl sonra tüm dünyaya parmak ısırtan şampiyonluğumuzun mimarlarındandır. Sabrı hakediyor. Gaza gelmeyelim; şampiyon hocamıza tribünde moral verelim.
              Avcı hocam sen misin?
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Doctore tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gitmedi mi hala?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                Yok kardeşim ya. Canımı alsalar Trabzon'u bırakmam ama tazminatımı alırsam düşünürüm demiş.
                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
                Elazığ'lı.

Yorum

• çöpsever apo hoca mendy'i satıp sergio, yunus'u falan getirir takıma

Yorum

• Futbolcuların ben oynadıkları oyundan zevk aldıklarını, hoşlarına giden bir futbol oynadıklarını düşünmüyorum. Herkesin suratı beş karış, istemeye istemeye top oynuyorlar. Böyle olunca ne hırs oluyor, ne kazanma azmi, ne mücadele.. Avcı herkesi futboldan soğuttu.

Yorum

• İlk olarak castillo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      verim alınamayan yığınla değerli topçu..

şu ortama Şenolu getirmemek için zeka geriliğine sahip olmalı insan
                      Şenol evde torun baksın. Genç isimlerle yola devam

Yorum

• Mendy Visca ile tartistigi icin mi apo istemiyormus Mendy'yi?

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mendy Visca ile tartistigi icin mi apo istemiyormus Mendy'yi?
                          Mendy ile Visca niye tartışsın ki? Ne olmuş Mendy, abdullaha dalmaya kalkmış da visca da babama el kaldırma falan mı demiş ?
                          OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Mendy ile Visca niye tartışsın ki? Ne olmuş Mendy, abdullaha dalmaya kalkmış da visca da babama el kaldırma falan mı demiş ?
                            Bilmiyorum, twitterda Selahattin Kinali öyle bir iddia oldugunu yazdi.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• Mendy Visca'nın üzerine yürümüş Avcı da bu adamla artık işim olmaz mı demiş.
                              S.V.A.K.O
                              FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Sen nasıl gol atmaya yeltenirsin diye Avcı kızıp Mendy karşılık verince Visca girmiş araya sen hayırdır diyerek heralde.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X