Kadro planlaması önemli mesela ben geçen sene ki kadroya 5 tane net adam alıp 30 milyon euro para harcardım yanına da Cihan gibi 2-3 tane gelecek vaad eden genç çocuk alıp transferi bitiririm. Yahu akıl var mantık var Ozan,Lunstram,Okay gibi 3 tane aynı,düz oyuncuya 20 milyon euro para bayılacağına 1 tane net 6 numara ve 1 tane net 8 numara alsan daha iyi değil mi? Zaten bu ligde yedek kalacak oyuncunun çok üst düzey olmasına gerek yok çünkü ligde tempo yok. Tadic'in alternatifi Ronaldo mu? Dzsko'nun alternatifi Mpabbe mi? Değil çünkü gerek yok 1 tane baba oyuncu al. Şimdi izleyin bunlar Onuachu'yu almayacak yerine 2 tane soru işareti adam alıp daha fazla harcayacaklar. İzleyip görelim hep beraber.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNiye çünkü kadron zaten iyi üst üste 2 yıl şampiyon olmuşsun 2-3 tane net transferle yine en iyisi olacaksın. Biz şampiyon olduk 10 tane adam gitti 20 tane geldi zarar açıkladık. Böyle bir amatör camia dünyanın neresinde var . Yahu o şampiyonluk bizi üst üste en az 1 kere daha şampiyon yapacaktı o kadroya 3 tane net transfer yaparak. Ama yok git 3 tane net adam alma çok pahalı de yerine 13 tane çöp al 2 katı para harca.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Serbest oyuncular.
Stoper
Ricardo Rodríguez, 33, aus Schweiz ➤ Real Betis Sevilla, seit 2024 ➤ Linker Verteidiger ➤ Marktwert: 2,00 Mio. € ➤ * 25.08.1992 in Zürich, Schweiz
Scott McKenna, 28, aus Schottland ➤ GNK Dinamo Zagreb, seit 2025 ➤ Innenverteidiger ➤ Marktwert: 4,00 Mio. € ➤ * 12.11.1996 in Kirriemuir, Schottland
8 numara
André Gomes, 32, aus Portugal ➤ LOSC Lille, seit 2024 ➤ Zentrales Mittelfeld ➤ Marktwert: 6,00 Mio. € ➤ * 30.07.1993 in Grijó, Portugal
10 numara
En son Mertos61 tarafından düzenlendi; 03.08.2024, 12:36.
Yorum
-
İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHiç sorma düşmana versen o kadroyu o hale getirmezdi. Kadroyu koruyup 3-4 takviye ile yine Şampiyon olmak varken takımın tamamına yakınını bozup kadroyu çöp ettiler, dediğin gibi gayse'nin kadrosu Şampiyon kadro iyi zaten işe yaramayan adamları gönderip yerlerine sağlam adam alıyorlar, Tete'yi 4 milyon euroya sattılar, daha da alırlar gibi, bizde fesih edip duralım.
Yorum
-
Biz bu taraftar vizyonsuzluğu ile nasıl baş edeceğiz? Adamların hayallerine bak! 33'lük olunca layık görüyorlar oyuncuyu Trabzonspor'a. Bir kişi de çıkıp "yahu biz neden yeni Sörlothlar bulmak için uğraşmıyoruz?" demiyor. Valla böyle bir kitleyi ben de yönetsem, sus niyetine dayarım isimli, içi geçmiş, emekli veteranları takıma. Bize camia olarak ciddi bir format gerekli.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
-
Arseniy batagov diye birisi ile görüşüyor muşuz. Sabah yazdı. Yes in haberi herhalde. 22 yaşında sol stoper. Var mı bilen ?Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.
Yorum
-
Transfer Dosyası - 16 -
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOyuncu analizi gelir mi kimdir nedir?
Bitmiş gibi iş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTanıyan yok galiba sosyal medyada da bulamadım
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi( ゚д゚)
Yorum
-
İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFm hızı 10 yaramaz aga yorumunu bekliyorum ben
Amiyane tabirle kaplumbağa gibi oyuncu
Çöp diyebiliriz.
O sırada Enes: avcı veto etmiş malesef 42 yaşından genç stoper istemiyor..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum