Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor başarılı olduğu hiçbir dönemde isim oyuncular alarak rekabet etmedi.
    94-97 Şota-arçil-tolunay-abdullah
    04-06 symkowiak-lee-yattara-stepanov
    2009-2011 Egemen-Colman-Selçuk-Jaja-Burak
    2019-2022 Sörloth-Wakame-Hugo-Bakasetas

Hiçbiri isim oyuncu değildi. Rakiplerimizde de hep büyük isimler oldu.
    Bunlar ile rekabet ettik. Sıradan, adını yazmadığım da bir sürü oyuncu var o dönemlerde.
    Tek istisnamız Hamsik'tir. Başka bir karakter olduğunu hepimiz biliyoruz. Böyle bir oyuncunun Trabzonspor'a gelmesi için zaten dünyaya farklı bakan bir insan olması gerekiyor.

Velhasıl, Trabzonspor bu dönemlerde, adını bilmediğimiz oyuncular ile başarılı oldu.
    İsim oyuncular peşinde koştuğu dönemlerin hepsinde ise patır patır patladı.
    M.Ali Yılmaz dönemleri, İHO-Usta dönemleri...
    Güzel paralara, büyük isimler geldi.

Bu takım böyle rekabet etti, böyle rekabet edecek.
    Çocuklarınıza Trabzonspor sevgisi aşılarken paraya ve güce tapmamanın ilk kural olduğunu, Trabzonspor'un ana misyonunun bunlara karşı ortaya koyduğu rekabet olduğunu anlatamıyorsanız boşuna uğraşmayın.

Verner merner peşinde koşarsa bu takım, anlarım ki hala yönetimin zihniyeti değişmemiş.
    30-35 arası bol maaşlı oyuncu alırlarsa, geçmişten hiç ders çıkarmadıklarını anlarım.

Yok bugün olduğu gibi sangareler, zafeirisler, pedrolar, batagovlar kovalarlarsa...
    O zaman başarılı olma şansımız var.

Aksi tarihte yok!

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu petkoviç i başakşehir yada gözepe alır .
      sonra gider orda şov yapar, demedi demeyin .

adamın peşinden o kadar koştuk . üstelik başımızda tanıdıgı adam bjellica vardı .
      adam küfreder gibi giitti sozlesme uzattı . işin komik tarafı 1 sene sonrada gtti feshetti .

Aynı şeyi biz yaşasak , sözleşmesi biten ve taliplisi olan bir oyuncumuza "gel sozlesme uzatalım bedavaya gitme o kadar geçmişimiz var taraftar seni seviyor , en azından kulup biraz kazansın" desek , kimsenın umrunda bile olmayız .
      alt yapıdan gelen oyuncumuz bıle umursamaz bızı .
      çat diye ayrılır takımdan .
      Şuan Petkovic neden alınmıyor? Bonservisi yok ve maliyeti düşük çünkü. Birileri cep dolduramayacak. 2 sene önce çuvalla para teklif edilirken değerliydi. Bugün bir anda yetersiz bir oyuncu olmuş.

Bugün bonservis ödemeden 800 bin Euro maaşla gel başla desen yedek forvet olarak kimsenin içine sinmez. Kimsenin milyon eurolar cebe indemediği transfere transfer demem ben. Yönetim bu işin üstadı.
      En son must61 tarafından düzenlendi; 11.06.2025, 11:29.
      #Dik oyna

Yorum

• Herkes sikana yokmuş muamelesi çekiyor ama nedense ben o çocuğa güveniyorum. İyi bir takımda çok iş yapar gibi geliyor bana. Yedek forvetimiz o olmalı. Yalandan onuachu-romulo ikilisi peşinde koşmanın anlamı yok. Tekke de biraz şımarıklık yapıyor gibi geliyor bana. Yok zubkov istemiyormuş daha çalımcı bi adam istiyormuş falan. Zubkov bu takıma gelmiş en iyi sağ kanatlar arasında ilk 5tedir.

Yorum

• İlk olarak CaptanBarbosa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Petkovic mi kaldı allah aşkına, yok lucas barrios alalım.
          Grilitch midir nedir o ne alaka? Ölmedi mi bunlar? 10 sene önceki isimleri kim atıyor piyasaya enteresan
          Sağ bek zeki yavruya hazırlanın bunlar adam falan alamaz. Alsalar da saçma sapan adamlara 2şer 3er dağıtırlar.
          ben petkovici begenmiyorum ama 2 sene önce kulüp ve taraftar petkovicin kapisinin önünde yatti 3 aydir.

Yorum

• Al işte, kaleye Onuralp geçmeyecekse Uğurcan i satıp gelen parayı yabancıya vereceksen ne anladık o işten? Kaleye Onur, Uğurcan nasıl geçtiyse Onuralp de o şekilde geçsin ve Uğurcan dan gelen parayla çok sağlam bir 8 numara transferi yap Sosa tarzı.

Mendy, Pedro dan gelecek parayla da Romulo falan değil 1.95 civarı hızlı, güçlü, yerden havadan etkili ve şutları iyi genç birini al getir. Bir tane de Waka tarzı sol kanat tamamdır.

Şu parayı adam gibi kullanın. Şampiyon olacağımız yok bu yönetimle Tekke ile teneke kupa bile kaldıramayız o zaman yaşlı adam alma kolej takımı havası oluşsun Avrupai hızlı, oyun zekası yüksek, atletik ve kolay adam eksiltip aniden rakip kaleye inen takım izlemek istiyorum.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Herkes sikana yokmuş muamelesi çekiyor ama nedense ben o çocuğa güveniyorum. İyi bir takımda çok iş yapar gibi geliyor bana. Yedek forvetimiz o olmalı. Yalandan onuachu-romulo ikilisi peşinde koşmanın anlamı yok. Tekke de biraz şımarıklık yapıyor gibi geliyor bana. Yok zubkov istemiyormuş daha çalımcı bi adam istiyormuş falan. Zubkov bu takıma gelmiş en iyi sağ kanatlar arasında ilk 5tedir.
              aslında bu muameleyi yapan bizzat teknik direktörün kendisi.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Petkoviç yanındakileri besleyen bir forvet topu ayağına aldım kafasını kaldıran atan ve attrıran tarzda.

Yorum

• İlk olarak faysal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Petkoviç yanındakileri besleyen bir forvet topu ayağına aldım kafasını kaldıran atan ve attrıran tarzda.
                  Morata'nın bir alt versiyonu işte.
                  S.V.A.K.O
                  FATİH TEKKE

Yorum

• Onachu bize gelse rahat 30 gol atar lig için biçilmiş kaftan..peki bize lazım olan hangisi.

Yorum

• İlk olarak Ertan1982 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      sane gs ye gidecekmis. 12 mio euro net maas + imza parasi var.
                      Osimeh icinde girisim var.
                      yeminle bu normal degil artik.Kici boklu lig icin bu kadar para harcamak.Avrupa zaten bosuna heveslenmesinler kadrolari gücsüz.

Biz bu sene hazirlik yapmaliyiz ama bu erto gene mal mal hareket yapip sampiyon olacagim diye milyonlari pencereden atacak.
                      Daha önce demiştim zaten gs Türkiyenin bayerni olmaya çalışıyor her sene başarı, limitsiz harcama , en büyük taraftar oranini yakalama ülkeyi avrupada yegane temsil eden kulüp imajı.

Bize de bu malı tabloda dortmund leverkusen olmak kalıyor.
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Zouhzouh haberleri devam ediyor; yazılana göre resmî teklif yapmışız. Toulouse da gerçekten teklif yaptıysa doğru bir isim bulmuşuz demektir.

Yorum

• Bu leş lige harcanan paralar akıl almaz. Araplar gibi petrolümüz de yok. Nereden geliyor bu değirmenin suyu?

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu leş lige harcanan paralar akıl almaz. Araplar gibi petrolümüz de yok. Nereden geliyor bu değirmenin suyu?
                            Kara Para devlet destegi vs.
                            Bize 1 passat parasina transfer yapiyor diyordular ama kendiler neye karsilik transfer yapiyor bilmiyorum.
                            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Herkes sikana yokmuş muamelesi çekiyor ama nedense ben o çocuğa güveniyorum. İyi bir takımda çok iş yapar gibi geliyor bana. Yedek forvetimiz o olmalı. Yalandan onuachu-romulo ikilisi peşinde koşmanın anlamı yok. Tekke de biraz şımarıklık yapıyor gibi geliyor bana. Yok zubkov istemiyormuş daha çalımcı bi adam istiyormuş falan. Zubkov bu takıma gelmiş en iyi sağ kanatlar arasında ilk 5tedir.
                              Bizim güvenmemiz bir şey ifade etmiyor. Forvet sakatken bile , forvet hattında o adamı ilk seçeneği olarak değerlendirmeyen bir teknik direktörümüz var .

Dolayısı ile Sikan yokmuş gibi yapan bir teknik direktör'den o adamdan verim alacak süreleri beklemek hata olur .

Yorum

• İlk olarak Yusuf BALCI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu leş lige harcanan paralar akıl almaz. Araplar gibi petrolümüz de yok. Nereden geliyor bu değirmenin suyu?
                                Aşk olsun, nesi leş?

İsveç Ligi'nden birazcık kötüyüz sadece.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X