Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadro planlaması önemli mesela ben geçen sene ki kadroya 5 tane net adam alıp 30 milyon euro para harcardım yanına da Cihan gibi 2-3 tane gelecek vaad eden genç çocuk alıp transferi bitiririm. Yahu akıl var mantık var Ozan,Lunstram,Okay gibi 3 tane aynı,düz oyuncuya 20 milyon euro para bayılacağına 1 tane net 6 numara ve 1 tane net 8 numara alsan daha iyi değil mi? Zaten bu ligde yedek kalacak oyuncunun çok üst düzey olmasına gerek yok çünkü ligde tempo yok. Tadic'in alternatifi Ronaldo mu? Dzsko'nun alternatifi Mpabbe mi? Değil çünkü gerek yok 1 tane baba oyuncu al. Şimdi izleyin bunlar Onuachu'yu almayacak yerine 2 tane soru işareti adam alıp daha fazla harcayacaklar. İzleyip görelim hep beraber.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Niye çünkü kadron zaten iyi üst üste 2 yıl şampiyon olmuşsun 2-3 tane net transferle yine en iyisi olacaksın. Biz şampiyon olduk 10 tane adam gitti 20 tane geldi zarar açıkladık. Böyle bir amatör camia dünyanın neresinde var . Yahu o şampiyonluk bizi üst üste en az 1 kere daha şampiyon yapacaktı o kadroya 3 tane net transfer yaparak. Ama yok git 3 tane net adam alma çok pahalı de yerine 13 tane çöp al 2 katı para harca.
      Hiç sorma düşmana versen o kadroyu o hale getirmezdi. Kadroyu koruyup 3-4 takviye ile yine Şampiyon olmak varken takımın tamamına yakınını bozup kadroyu çöp ettiler, dediğin gibi gayse'nin kadrosu Şampiyon kadro iyi zaten işe yaramayan adamları gönderip yerlerine sağlam adam alıyorlar, Tete'yi 4 milyon euroya sattılar, daha da alırlar gibi, bizde fesih edip duralım.
      S.V.A.K.O
      FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç sorma düşmana versen o kadroyu o hale getirmezdi. Kadroyu koruyup 3-4 takviye ile yine Şampiyon olmak varken takımın tamamına yakınını bozup kadroyu çöp ettiler, dediğin gibi gayse'nin kadrosu Şampiyon kadro iyi zaten işe yaramayan adamları gönderip yerlerine sağlam adam alıyorlar, Tete'yi 4 milyon euroya sattılar, daha da alırlar gibi, bizde fesih edip duralım.
        Adamlar 20 milyon euro verdi bonservise biz cham a 7 vermemek için 3 aydır indirim bekliyoruz onuachu ya 10 vermemek için 5 aydır pazarlık yapıyoruz ama başkan da hqkli bilet pahalı diye trabzondq maça gitmiyorlar kombine pahalı Abdullah avcı yi kov transfer yap ama hep istiyoruz forma kombine maç bileti biraz bizimde fedakarlık yapmamız gerek yok yapmicaksakta gomez Enis dragus . Hücum hattı ile hayırlı 4 culukler

Yorum

• Biz bu taraftar vizyonsuzluğu ile nasıl baş edeceğiz? Adamların hayallerine bak! 33'lük olunca layık görüyorlar oyuncuyu Trabzonspor'a. Bir kişi de çıkıp "yahu biz neden yeni Sörlothlar bulmak için uğraşmıyoruz?" demiyor. Valla böyle bir kitleyi ben de yönetsem, sus niyetine dayarım isimli, içi geçmiş, emekli veteranları takıma. Bize camia olarak ciddi bir format gerekli.
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• En son ardesenli61 tarafından düzenlendi; 03.08.2024, 13:20.

Yorum

• Arseniy batagov diye birisi ile görüşüyor muşuz. Sabah yazdı. Yes in haberi herhalde. 22 yaşında sol stoper. Var mı bilen ?
              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• Arseniy Batagov

Yorum

• Şu bilgi biraz kıllandırdı beni. Yine menajer ağına bağlı işler dönüyorsa sıkıntı var demektir. He aynı menajer "size Shaparenko'yu da getireceğim" dediyse okey.
                  İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                  Karl Marx
                  анархія-мама

Yorum

• Bu kim ya

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Ukrayna Olimpiyat takiminda 3 macta 90 dakika oynamis. Savic'in yanina genc isim mantikli duruyor. Insallah iyi cikar
                      .

Francesco
                      Totti

Yorum

• Oyuncu analizi gelir mi kimdir nedir?
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Transfer Dosyası - 16 -

İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Oyuncu analizi gelir mi kimdir nedir?
                          Tanıyan yok galiba sosyal medyada da bulamadım

Bitmiş gibi iş.

Yorum

• İlk olarak Halil Alemdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tanıyan yok galiba sosyal medyada da bulamadım

Fm hızı 10 yaramaz aga yorumunu bekliyorum ben
                            ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fm hızı 10 yaramaz aga yorumunu bekliyorum ben
                              Fmsi düşük kariyersiz futbolcu böyle futbolculara maximum 100 bin euro bonservis 15 bin euro maaş verilir aga

Amiyane tabirle kaplumbağa gibi oyuncu

Çöp diyebiliriz.

O sırada Enes: avcı veto etmiş malesef 42 yaşından genç stoper istemiyor..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X