Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak TurnaSuyu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cenk Ergün ne alaka ki transferlerde yol gösterici mi olmuş?
    Puhahahahaaa yiyin efendiler yiyin, haskırıncaya tıskırıncaya kadar yiyin

Yorum

• Hala daha adam gibi bir isim ile anlaşılmamış olması düşündürücü. Bizi çok kuuck duruma düşürmeye ant içmiş Ertuğrul doğan.
      Sahaya çıkacak 11i zor bulacağız yine demekki.

Yorum

• Senin transferden sorumlu bir numarali ismin 90 yasinda bir dede olunca, Cenk Ergune de muhtac kalirsin, baskasina da. Zannetmiyorum ki bu kulübün elinde bir transfer hafizasi ve futbol akli olsun.

Cenk Ergün daha önce kulubumuzde gorev yapti diye hatırlıyorum, iyidir kötüdür bilemem ama adamin gs ye son getirttigi adam Sara.

Yorum

• Bakalım eldekileri nasıl çıkaracaklar en merak ettiğim konu.
          Yine fesihleri döşeyecekler gibi.
          Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Manaj kontratını 1,5 yıl uzatmış. Iyi oldu bundan kurtulduk diyeceğimde, bu yönetim gider bonservisini yüksek meblalara alır şimdi. Hiç kimsenin güveni kalmamış bunlara.

Yorum

• İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bakalım eldekileri nasıl çıkaracaklar en merak ettiğim konu.
              Yine fesihleri döşeyecekler gibi.
              Tabiki..Yaptiklari akil disi sözlesmelerle klübü hortumlarken fesihlerde para aklamak icin iyi bir arac olabiliyor..

Futbolcu satislariyla klüp ekonomisini düzeltmeye calismiyorlar, cünkü hedef bu degil..Gelir kaynagi bu kadar az bir klübün ulastigi borc yüküne bak..Birde sip diye bulduklari 400 küsür milyonla klübü ayakta tuttuklarini söylüyorlar..Karsiliksiz soktuklari paraymis Hedef mali disiplini saglamakmis..
              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• Ahmet Kutucu acayip bir şutör olup cikti. Adamin siradan golu yok

Yorum

• Yorum

• Bu sıkma bi haber okudum sodiq modiq bişeyler, ne kadar doğru bu? Fas liginin süperstarı Lahtimi'yi alıp teneke bağlamıştık hatırlatırım..

Şu tarz liglerden 150-200 bin euro ya 1-2 deneme yapıp kampta kadro dışı bırakabilirsiniz, size kimse bir şey demez.

Ama herifleri buraya getirip vay efendim 1 milyon euro maaş gibi şeyler yaparsanız yemin ederim efsane mefsane dinlemem emeği geçen onayı olan kim varsa benim için yürüyen cesettir artık.i
                    "Doğru bir azınlık, yanlış bir çoğunluktan fazladır."
                    Özkan Sümer

Yorum

• Adryelson: İsmi geçenler arasından en makulu gibi duruyor. Atletik bir futbolcuya benziyor. Boyu kısa dezavantajı o olabilir.
                      Tolisso: Sakatlık geçmişinden dolayı aslında hiç istemediğim bir futbolcuydu. Fakat biraz araştırdım Lyondaki performansı iyi görünüyor. Taraftarlar arasındada öyle. İsmi geçenlerden Hamsik,Sosa vibe alabildiğim başka da futbolcu yok maalasef.
                      Zubkov: Kanat için daha iyi bir isim beklerdim fakat ilgilendiklerimiz arasında yine en makulu. Visca'nın iyi dönemine benzettim. Batagov içinde iyi olabilir.
                      Bu 3lü fena durmuyor. Ekstra alternatif için de Eskihellaç.(Bek rotasyonumuz çok zayıf.)

Ama asıl olay gidecekler de:
                      Denswil,Türkmen,Barisic,S. Asan,Bardhi, Bozok var. Ekstra olarak çıkabiliyorsak Savic,Visca. Yine ortasahadaki rotasyonu da daraltmak lazım.
                      En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 04.01.2025, 17:08.
                      Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak crixus_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu herifin her paylasimi yalan oldugundan, bunun da yalan oldugunu düşünüyorum

Yorum

• Lyon zor durumda deniyordu, kadroda düşünmedikleri adamı bile salmıyorlar.

3,5a almışlar, oynatmadan geri göndermişler. Biz isteyince kıymete binip 5-6 çekiyorlar.
                          ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Katılıyorum

Yorum

• Thiago Silva yerine tolisso . ... umarım daha kaliteli bir sakatın peşine düşmemişizdir.

Ben olsam transfer yaptıran değil elden oyuncu çıkarmayı kolaylaştıran bir menajerle çalışırım.Bize eşeği boyayıp at diye satacak çakal lazım.
                              En son Courage tarafından düzenlendi; 04.01.2025, 17:25.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Evet yalan gibi duruyor,
                                Atila arkadaş sol stoper değil mi,
                                Brezilyalı da sağ stoper,
                                İkisini birden alacaksak ona bişi diyemem
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X