Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası - 16 -

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Batagov’un tercih edilme nedeni ayaklarının yaşına göre üst düzey olması ve ayrıca topu oyuna sokabilme becerisi.

Müdahaleleri hem yerden hem havadan iyi. Savic’i tamamlayacak bir oyuncu olarak tercih edildi.

Hasan TÜNCEL
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• Hizli stoper kontenjani dolu..Baniya ve Hüseyin Türkmen var XD
      Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Avcı defansif oynatıyor, rakip kanatlardan çok orta yapıyor. Savic 1.87, Baga 1.85. Ligimizde fizik güç ve duran topların önemi de düşünülürse, sağ bekimiz de kısalmışken inşallah parayı doğru isimlere yatiriyorlardir.

Vitor Hugo gibi yerden havadan etkili stoper bulsak iyi olurdu, stoper uzun top atacak diye 2m euro verecek kadar enayi scout ve yönetici tayfamız yoktur diye düşünmek istiyorum.

Asıl oyuncular hala duruyor. Cham ve Onuachu. Şunlara para yok ama ismi duyulmamış stopere 2m euro var. Üstelik Denswil hala kadrodayken. Neyse bir şey söyleyince kötü oluyoruz.
        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Hugo'dan sonra stoperlerin bireysel oyunundan beklentim, hava topu kesmesi. Yüksek top savuşturmaları önemli.

Bu genç arkadaşın üç dakikalık videosundan çıkarım yapmak zor. Hızlıymış, ağırmış, ayağı iyiymiş vs. Göreceğiz bakalım.

Hayırlı olsun.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Boyu tm'de yazandan daha uzunmuş bu arada

Yorum

• Keşke şu nijeryalı eleman olsaydı sol stoper.
              Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
              çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak ilelebeTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fazla bir bilgi yok oyuncu hakkında, sadece ayakları iyi ve genç. Sırf ayakları sözde iyi diye Denswil oynatıyoruz zaten kaç zamandır. Defansif aksiyonları ciddi soru işareti. Hoca sever zaten önliberodan devşirme stoperleri. Scout ekibine ayakları iyi stoper bul demişler bulmuş. Ne verip vermeyeceği belli değil. Benim için hız önemli kriterdi. Bu eleman hızlı değil. Hoedt da yavaştı zaten.

Benim bu transferde tek güvencem Savic’in yanında oynayacak olması olur. İnşallah iyi de oynar yoksa forma Denswil’de kalır.
                22-23 sezonundan şöyle bir şey paylaşmışlar. Güncelleme istedim tweet sahibinden. Normalde kırmızı savunma istatistiklerinde önde olması gerekirdi. Garip topçu

En son Ufuk tarafından düzenlendi; 03.08.2024, 19:39.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Avcı defansif oynatıyor, rakip kanatlardan çok orta yapıyor. Savic 1.87, Baga 1.85. Ligimizde fizik güç ve duran topların önemi de düşünülürse, sağ bekimiz de kısalmışken inşallah parayı doğru isimlere yatiriyorlardir.

Vitor Hugo gibi yerden havadan etkili stoper bulsak iyi olurdu, stoper uzun top atacak diye 2m euro verecek kadar enayi scout ve yönetici tayfamız yoktur diye düşünmek istiyorum.

Asıl oyuncular hala duruyor. Cham ve Onuachu. Şunlara para yok ama ismi duyulmamış stopere 2m euro var. Üstelik Denswil hala kadrodayken. Neyse bir şey söyleyince kötü oluyoruz.
                  Onachu 4 aydır topa vurmuyor .
                  Gelince 2 ayda form tutmasını beklersin .
                  Forvetsiz 2 ay geçiren Trabzonspor gerekli puan kayıplarını yaşar ve fatih tekke konusu tekrar gündeme gelir .
                  Güzel plan
                  Projenin başına Enes baskayayi koyuyorum .
                  Sende yardımcısı olacaksın .
                  61

Yorum

• Maaşı az olur umarımda seneye göndermek zor olmaz bu elemanı..

Yorum

• İlk olarak Sadettin_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onachu 4 aydır topa vurmuyor .
                      Gelince 2 ayda form tutmasını beklersin .
                      Forvetsiz 2 ay geçiren Trabzonspor gerekli puan kayıplarını yaşar ve fatih tekke konusu tekrar gündeme gelir .
                      Güzel plan
                      Projenin başına Enes baskayayi koyuyorum .
                      Sende yardımcısı olacaksın .
                      Onuachu gelse Avcı'yı da kurtarır merak etme. Sakatlık dışında ligde bu fizik güce sahip forveti durdurabilecek defans yok, arkasına da Jaja gibi bir şey bulsak skor konusunda sorun olmaz.

Hadi Onuachu gelmedi Weghost geldi o da olur, ligde denenmiş başarılı olduğu görülmüş bir santrfor. Forvet almazlarsa bizim plan yapmamıza gerek yok Dragus u santrfor Mendy reisi stoper sanan Avcı kendi kendini yiyecek. Bu adam madem hocamız, bari sezon boyunca ezilmeyelim A kalite kadromuz olsun istiyoruz. Çok mu şey istiyoruz Avcı hocam?
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• avcı ayağını beğendiği için 6 numara oynatabilir. mendy arken ne gerek var stopere

bence elimizde altyapıdan beğendiğim biri var, ali şahin. onu oynatsak çok sırıtmazdı ama genç avcısı hocamız altyapıdan nefret ettiği için kabul edebiliyorum bu durumu
                        YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onuachu gelse Avcı'yı da kurtarır merak etme. Sakatlık dışında ligde bu fizik güce sahip forveti durdurabilecek defans yok, arkasına da Jaja gibi bir şey bulsak skor konusunda sorun olmaz.

Hadi Onuachu gelmedi Weghost geldi o da olur, ligde denenmiş başarılı olduğu görülmüş bir santrfor. Forvet almazlarsa bizim plan yapmamıza gerek yok Dragus u santrfor Mendy reisi stoper sanan Avcı kendi kendini yiyecek. Bu adam madem hocamız, bari sezon boyunca ezilmeyelim A kalite kadromuz olsun istiyoruz. Çok mu şey istiyoruz Avcı hocam?
                          "10 numaraya jaja bulmak çok basit bir olaymis ama biz beceremiyormusuz "kısmına katılmıyorum .
                          Diğer yazdıkların doğru .
                          61

Yorum

• Stoperde en çok önemsediğim 3 özellik : Hava Topları,Pozisyon Alma,Güç

Transferi gerçekleştirilen genç oyuncunun bu konulardaki kapasitesine bakmak lazım öncelikle.

Yorum

• Yeni elemanın yavaş olduğu bilgisi nereden geliyor? YouTube videoları mı, fm denilen oyun mu? Bir telefon ya da bilgisayardan dünyayı çözebileceğine, her türlü uzmanlığa haiz olabileceğine inanan neslin hayranıyız.

Yorum

• Macera arayacağımıza Hugo nerelerde diye bir araştırmasa mıydık?..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X