İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası - 16 -
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMendy o aradığımız adam yiyen canavar yamyam 6 numara değil maalasef.O yüzden dediğine katılıyorum.Savunmayı tek başına kotarması mümkün değil.
Beratla bile becerip bir tane top çalamıyorlar.Beşiktaşlı Semih önce Mendy,sonra Berat ve Baniyanın yanından yürüyerek geçip gol attı.Baniyanın büyük hatası var ama esas hatalı olan Berat-Mendyin gevşek savunmaları.
Gs deki Toreirayı çok beğeniyorum mesela.Adam yiyor resmen.Savaşçı,her yere ayağını sokuyor.İnanılmaz çalışkan ve dayanıklı.Her yere basıyor,sürekli pres yapıyor.Tüm bu meziyetlerinin yanında ayakları da gayet iyi.Topla arası fena değil o yüzden basit top kaybetmiyor.
Baniya gibi temaslı oyunda sıfır olanlar değil2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesosa tarzı bir adam bulup geriden oyun kurduracaksın. Önlerine mendy-folcarelli koyacaksın.Ön tarafta basan tempolu takım yaratacaksın.
Belki bana kızarsınız ama berat defans önünden oyun kurma işini becerebilir diye düşünüyorum.Mükemmel yapmaz ama elde en iyi yapacak isim.
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOcak sonu döner denmişti.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!
O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!
Yorum
-
İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2020/2021 de 45 maçta 8 gol 4 asist , 2021/2022 de 43 maçta 9 gol 8 asist,2022/2023 de 40 maçta 5 gol 9 asisti var.Bu sezon ise 28 maçta 3 gol 5 asist var.
Oyuncu 26 yaşında.Genç bir oyuncu.2022 de piyasa değeri 10 milyon euroyu görmüş.Belçikalı ama Fas asıllı bir oyuncu.
Karakter olarak yorum yapmak çok zor ama kalite olarak mutlaka katkısı olur.Championship iyi bir lig ve orada tutunabilen süper ligde de başarılı olur diye düşünüyorum.
Haberlerde QPR nin kilit oyuncu olarak gördüğü için teklifi reddettiği yazılıyordu.Onlar için özel bir oyuncu.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMartta diyorlar şimdi de garipS.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet. Bize de ısıran oyuncular lazım.
Baniya gibi temaslı oyunda sıfır olanlar değilALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesosa tarzı bir adam bulup geriden oyun kurduracaksın. Önlerine mendy-folcarelli koyacaksın.Ön tarafta basan tempolu takım yaratacaksın.
Belki bana kızarsınız ama berat defans önünden oyun kurma işini becerebilir diye düşünüyorum.Mükemmel yapmaz ama elde en iyi yapacak isim.
Berat yerden iyi paslar atıyor ama o kadar. Düşük tempolu pas oyununda bile yumuşaklığı sırıtıyor. Risk almayan takımda bölgesini savunamayan oyuncu, önde basan takımda 6 numara olarak elek olur.
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVisca bu sezon takımın iyilerinden, merkezi bir rol oynayamaz mi ? O teknik ve oyun görüşü var gibi.
Valla göktan mutlaka süre almalı.O çocukta bence ışık var.Fizik olarakta iyi görünüyor.Kupa maçında çok kısa izledim ama beğendim.Cinconun aldığı eyüp istedik sanırım.O çocuk harika bir oyun kurucu olacak.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
Profesyonel futbolcu Thomas Andre Meunier ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır.
Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;
2023-2024 futbol sezonu için 850.000.-EUR garanti ücret,
2024-2025 futbol sezonu için 1.500.000.-EUR garanti ücret ve 500.000.-EUR imza ücreti ödenecektir.
Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %4'ü oranında ödeme yapılacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
Yorum
-
Şimdiden yeni bir sağ bek arayalım 1.5 seneymiş zaten. Toplam maliyeti 1.5 senede 2 milyon 850 bin euro. Bu paranın üstüne biraz daha ekleyip kalıcı bir sağ bek pek tabi alınabilirdi ama bizim plan programımız olmadığı için oraya yama yapmayı tercih ettik tıpkı Pepe transferinde olduğu gibiEn son Yıldıray Emanet tarafından düzenlendi; 07.02.2024, 14:07.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum